Klez Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 (edited) Re: Sasiu scurt sau lung. ca sa ai unghiuri mai bune. Da, mai ales de bracaj :ha: Eu cu scurta, in spate un prieten cu lunga. Ei bine, eu treceam fluiernd, iar in spatele meu, "lunga" facea ping-pong prin copaci. Si asta nu s-a intamplat doar o data, ci de cateva ori, cu alti soferi. Acuma, nu ca-s eu "mezu din dodoasca", insa una lunga, nu o vad bine printre copaci, mai ales acolo unde terenul face masina sa fie nitel mai "saltareata" de cur. Acuma, daca ai rabdare sa faci offroad cu viteza melcului turbat, LWB ii cea mai buna masina, lucru scris si mai sus. Insa daca vrei sa faci un traseu ceva mai repede decat pe jos, si terenul e "aglomerat", un SWB e mana cereasca :grin: Edited May 5, 2010 by Klez OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecus Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Re: Sasiu scurt sau lung. Neaparat de bracaj, si mai ales de unghiul de cadere si de fuga.:ha: Ideea era ca eu cu Gipu` inaltat trec la fel ca o scurta standard. Bineinteles mergand batraneste:ypu Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Re: Sasiu scurt sau lung. Cu camioneta gaz, am avut oarece probleme datorita lungimii pe cararile de munte inguste, a trebuit sa fac zeci de manevre ca sa pot coti cum trebe. Am avut locuri cu inclinatie destul de pronuntata unde mi-a intrat morcovul cu tot cu frunze si iepuras. Urmatoarea masina va fi scurta. Respecte, mirciulica Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Re: Sasiu scurt sau lung. buna eu cred ca mai bine e masina lunga pentru dial , tot prelungeste pas la masine de concurs multumesc faby Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmc Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Re: Sasiu scurt sau lung. Eu cred ca in teren scurta este detasat mai buna. In afara de flexari, greutate, unghiuri, la consola, etc, si distributia maselor pe punti si pe roti este diferita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos A. Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Salut! Am un pajero MK3 scurt,2.5 D,credeți ca merita sa investesc puțin in el Pt offroad? Eu l-am încercat puțin pe la munte și am fost mulțumit de performante,dar nu am încercat offroad extrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts