Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sasiu scurt sau lung.

mozo
 Share

Recommended Posts

Re: Sasiu scurt sau lung.

ca sa ai unghiuri mai bune.

Da, mai ales de bracaj :ha:

Eu cu scurta, in spate un prieten cu lunga. Ei bine, eu treceam fluiernd, iar in spatele meu, "lunga" facea ping-pong prin copaci. Si asta nu s-a intamplat doar o data, ci de cateva ori, cu alti soferi. Acuma, nu ca-s eu "mezu din dodoasca", insa una lunga, nu o vad bine printre copaci, mai ales acolo unde terenul face masina sa fie nitel mai "saltareata" de cur.

Acuma, daca ai rabdare sa faci offroad cu viteza melcului turbat, LWB ii cea mai buna masina, lucru scris si mai sus. Insa daca vrei sa faci un traseu ceva mai repede decat pe jos, si terenul e "aglomerat", un SWB e mana cereasca :grin:

Edited by Klez
OMU'e inainte de toate!

Neaparat de bracaj, si mai ales de unghiul de cadere si de fuga.:ha:

Ideea era ca eu cu Gipu` inaltat trec la fel ca o scurta standard. Bineinteles mergand batraneste:ypu

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan

Cu camioneta gaz, am avut oarece probleme datorita lungimii pe cararile de munte inguste, a trebuit sa fac zeci de manevre ca sa pot coti cum trebe. Am avut locuri cu inclinatie destul de pronuntata unde mi-a intrat morcovul cu tot cu frunze si iepuras.

Urmatoarea masina va fi scurta.

Respecte,

mirciulica

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...

• 1 year later...

Eu cred ca in teren scurta este detasat mai buna. In afara de flexari, greutate, unghiuri, la consola, etc, si distributia maselor pe punti si pe roti este diferita.

• 9 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use