so_lucky Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Re: am pus-o! tot atunci am fost si in Cheile Nerei si se circula destul, chiar este un club local de moto cross si off road, am inteles ca aduce turisti de afara pt Team building in padure, chiar mi-au dat si niste harti foarte complete pe zona si la zi cu situatia tuturor drumurilor (pe bucatele de 5 km). Unde e mai precis acest club ? Judetul Casas-Severin, localitate Brebu Nou, este un club de enduro foarte bine organizat dupa umila mea parere, eu am dat peste ei coborand de pe Semenic, nu stiu daca pot sa dau nume cf regulamentului forumului :cl , la fel hartile de la ei au precizarea ca sunt ale lor deci din bun simt trebuie sa le cer acurdul pt a le scana, au fost prea de treaba ca sa fiu eu magar acum. :grin: Cred ca la vara toamna ma duc iar pe acolo mie mi-a placut. Multumesc , ma intereseaza hartile , ca mi-am luat un teren in zona , si-s o gramada de drumuri , dar nu am gasit harti detaliate ; am vorbit cu cei care mai au acces la hartile miniere din zona , dar slabe sanse . O zi frumoasa va doresc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_lucky Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Re: am pus-o! Scuze , clubul in sine nu ma intereseaza , si nici intalnirile lor nu am avut intentia de a supara :cl ; o sa fiu mai atenta la exprimare . O zi frumoasa va doresc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Re: am pus-o! io personal nu pricep o treaba nu cred ca suntem noi aia care distrugem natura ! dar pe aia care taie hectare intreci de copaci si nu planteaza nici macar unu singu pe aia nu ii mai vede nimeni ???????? KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepercon Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Re: am pus-o! No problem :p - Oricum am zis parerea mea apropo de "rezervatii" care nuu prea sunt rezervatii ci mai mult rezervate numai pt.... In septembrie am depus cerere sa intru in Retezat la Gemenele cu piciorul astept raspuns de vreo 3 luni, pt unii muma pt altii ciuma. cu piciorul nu e voie in rezervatii ....in schimb altii au voie cu ,dupa caz, drujba, taf,peridoc, etc...acareturi necesarii exploatarii "masei lemnoase", asa cum le place sa spuna...:sht Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts