Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 bravo maestre veniti prin TM. si nu spuneti nimic!! :dr3 :2dr Tocmai ce m-am intors si eu din Timisoara. Ma gandem sa te sun dar am avut un program foarte incarcat si nu mai aveam cand sa ne intalnim sa ne dam buna ziua. Data viitoare... capul ma doare ! :D Maxule asta o sa te coste :be :dr Hai la Baia Mare ca ma achit de datorie. :grin: trece-ma acolo !! mort copt o sa fiu acolo :h5 mai ales caaaa :be ps .vin cu cortu ! IUUURESHH! :grin: la oamenii astia nu le place timisoreana :([/quote:20jfasny] Trec si prin Brasov si nu spun nimc :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Astazi avand putin timp la dispozitie, si "rasfoind" paginie forumului, am observat ca la intalnire vor fi prezente trei masini acelasi tip, insa de generatii diferite, adica Big Dude cu Nissan D21, eu cu Nissan D22, si surioara europeana a celor doua Navara cu Nissan Navara ... ar fi interesanta o poza de grup :gr1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 :D :D :D Trei surioare vitrege chiar! :)) :h5 A mea o sa fie cea mai BATRANA!! Si am o banuiala ca voi fi ultimul in coloana de utilaje.. Nu de alta, dar baga fum negru.. ca locomotiva! :shock: Facem maestre, bagam si poze, bagam si filmulete. Mi le dati mie sa fac un montaj! ;) Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 la poza e buna si navara o s-o folosesc sa-mi tractez g-ul ca nu e de offroad autobuzul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Nu ma pot rabda si trebuie sa va dezvaluiesc un secret legat de intalnire. Premiul cel mare de la Tombola va fi un set de anvelope 235x85x16. Profil MT. Marca o veti vedea aici. :grin: Exista posibilitatea ca acestea sa fie schimbate daca nu se potrivesc pe masina castigatorului cu altele de dimensiunea necesara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 :shock: :shock: :shock: deci asta era !!! o sa vin pregatit sa cistig :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Nu ma pot rabda si trebuie sa va dezvaluiesc un secret legat de intalnire. Premiul cel mare de la Tombola va fi un set de anvelope 235x85x16. Profil MT. Marca o veti vedea aici. :grin: Exista posibilitatea ca acestea sa fie schimbate daca nu se potrivesc pe masina castigatorului cu altele de dimensiunea necesara. :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 trebuie sa imi fac timp sa ma duc sa aprind 2-3 lumanari la biserica...... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 trebuie sa imi fac timp sa ma duc sa aprind 2-3 lumanari la biserica...... Eu stau langa biserica.....da pana acum ....nimic :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Vad ca nu prea se grabeste lumea cu taxa de participare. Hai sa va zic la modul cel mai sincer. In 17 septembrie voi semna conventia cu complexul pentru numarul exact de camere rezervate. Eu am platit un avans fara sa semnam conventia. Mi-au dat timp pana in 17 ca sa definitivez lista de persoane participante. Am cerut taxa de participare in avans pentru a fi sigur de persoanele care vor participa doar pe considerentul cazarii. Daca semnez conventia pentru 30 de camere, ce nu se ocupa trebuie sa le platesc eu. Si as vrea sa evit asta. Puteti considera taxa ca si avans pentru cazare. Treselele se vor face pana la urma fara roadbook. Vor fi marcate cu banda si indicatoare. Vom avea personal medical si asistenta tehnica, generator de curent, aparat de sudura etc... As mai avea nevoie si de o situatie cu persoanele care nu merg sambata in masini pe trasee (sotii/prietene/amante/copii/animale etc...) Respectivele persoane vor beneficia de o tura turistica cu un microbuz si cu ghid in zona Maramuresului istoric. Sapanta Cimitirul vesel, Sighetul Marmatiei Memorialul durerii, Biserica de la Barsana etc... Duminica dimineata va fi trialul. Acesta va avea loc pe un tancodrom de langa Baia Mare. Va fi lume multa, televiziuni etc.... Trebuie sa facem spectacol. :grin: Pentru cei care stau la cort...hmmm... sper sa tina vremea cu voi. Eu zic sa va ganditi totusi si la niste camere chiar daca va "combinati" mai multi intr-o camera. In camera cu un pat pot sa doarma 2-3 persoane. In cea cu doua paturi, 4 persoane lejer daca au saltele etc... Probabil ca nu o sa le placa celor de la receptie dar ma inteleg eu cumva cu ei. Oricum, cel putin rulota mea va fi acolo in caz de nevoie si sper sa mai obtin una dupa cum am zis anterior. Sunt in tratative si cu un cort mare de campanie pentru zona de corturi. Daca mai aveti ceva nelamuriri sau propuneri va rog sa le spuneti aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Cat de "HARD" o fi traseul? Mai bine zis cat de tare o sa zgarii masina, ca de restul nu-i problema. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Cat de "HARD" o fi traseul? Mai bine zis cat de tare o sa zgarii masina, ca de restul nu-i problema. Poti se te bagi linistit cu 100-le. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 bravo maestre veniti prin TM. si nu spuneti nimic!! :dr3 :2dr Tocmai ce m-am intors si eu din Timisoara. Ma gandem sa te sun dar am avut un program foarte incarcat si nu mai aveam cand sa ne intalnim sa ne dam buna ziua. Data viitoare... capul ma doare ! :D Maxule asta o sa te coste :be :dr Hai la Baia Mare ca ma achit de datorie. :grin: trece-ma acolo !! mort copt o sa fiu acolo :h5 mai ales caaaa :be ps .vin cu cortu ! Maxule asta ai vazuto?? vin cu cortul !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 bravo maestre veniti prin TM. si nu spuneti nimic!! :dr3 :2dr Tocmai ce m-am intors si eu din Timisoara. Ma gandem sa te sun dar am avut un program foarte incarcat si nu mai aveam cand sa ne intalnim sa ne dam buna ziua. Data viitoare... capul ma doare ! :D Maxule asta o sa te coste :be :dr Hai la Baia Mare ca ma achit de datorie. :grin: trece-ma acolo !! mort copt o sa fiu acolo :h5 mai ales caaaa :be ps .vin cu cortu ! Maxule asta ai vazuto?? vin cu cortul !!![/quote:2s84johf] Am vazut. In cazul asta trebuie mai multa palinca pe post de calorifer organic. :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Va aduc aminte din nou. Taxa de participare va fi de 120 de lei de persoana si va include: 1. Tricou inscriptionat 2. Sapca brodata 3. Ecuson 4. Alte materiale promotionale 5. Masa de la focul de tabara de vineri seara 6. Cina festiva de sambata seara 7. Hrana rece pe parcursul traseelor. 6. Dreptul de participare la Tombola 7. Cheltuieli legate de amenajarea si marcarea traseelor. 8. Cheltuieli cu persoanele dispuse sa ne ajute in organizarea evenimentului. 8. Cheltuieli cu alte materiale (diplome, cupe etc...) + Cheltuieli legate de traseul turistic pe care il vor face persoanele care raman in complex sambata. La tombola vor fi premii substantiale. In valoare de peste 1100 de euro. Dupa cum am precizat mai sus, premiul cel mare va fi un set de 4 bucati de anvelope 235x85x16 cu posibilitatea de inlocuire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 bravo maestre veniti prin TM. si nu spuneti nimic!! :dr3 :2dr Tocmai ce m-am intors si eu din Timisoara. Ma gandem sa te sun dar am avut un program foarte incarcat si nu mai aveam cand sa ne intalnim sa ne dam buna ziua. Data viitoare... capul ma doare ! :D Maxule asta o sa te coste :be :dr Hai la Baia Mare ca ma achit de datorie. :grin: trece-ma acolo !! mort copt o sa fiu acolo :h5 mai ales caaaa :be ps .vin cu cortu ! Maxule asta ai vazuto?? vin cu cortul !!![/quote:emhjbue0] Am vazut. In cazul asta trebuie mai multa palinca pe post de calorifer organic. :dr4[/quote:emhjbue0] sper sa tina vremea cu noi !! in rest Dumnezeu sa ne ajute !!! si sanatosi sa fim sa rezolvam palinca aia :2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 vin si eu!!! vin si eu!!! se mai poate? mai am loc la cabana? cu patutz? mai vin cu o masina, deci 2 persoane in total si poate imi iau si pneusuri pana atunci :D Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Nu ma pot rabda si trebuie sa va dezvaluiesc un secret legat de intalnire. Premiul cel mare de la Tombola va fi un set de anvelope 235x85x16. Profil MT. Marca o veti vedea aici. :grin: Exista posibilitatea ca acestea sa fie schimbate daca nu se potrivesc pe masina castigatorului cu altele de dimensiunea necesara. lLa mine se potrivesc nu te mai chinuii sa le schimbi :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Nu ma pot rabda si trebuie sa va dezvaluiesc un secret legat de intalnire. Premiul cel mare de la Tombola va fi un set de anvelope 235x85x16. Profil MT. Marca o veti vedea aici. :grin: Exista posibilitatea ca acestea sa fie schimbate daca nu se potrivesc pe masina castigatorului cu altele de dimensiunea necesara. lLa mine se potrivesc nu te mai chinuii sa le schimbi :)))) Ok. Treci si tu la rand la biserica pana atunci. :pr :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 ... Ati cam pus-o copii, cu oferta asta a voastra ... eu am jante de 17 inch si se stie ce scumpe sunt MT-urile pe dimensiunea asta :ga ... parca vad ca iar "ma lucrati" :ga :ga :ga ... PS : ... luni sau marti trimit banii de rezervare camere si pentru Doru ( prietenul lui Cristi ) si pentru Florin MTuner ... fiecare, cate o camera ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Mai baieti, nu v-ati obisnuit cine i-a premiul cel mare la tombola? Nu va mai faceti probleme. :ga :ha1 :ha :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Mai baieti, nu v-ati obisnuit cine i-a premiul cel mare la tombola? Nu va mai faceti probleme. :ga :ha1 :ha :2dr Manole, de data asta as vrea sa ma ai in vedere daca "iei" iarasi un HiLift :D ... cat despre gume, sta tranquillo, "ie" adjudecate :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Baieti, sa ma cautati in privat ca organizez o licitatie. :ga Manole, ce rad daca castigi si acum hi-lift-ul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Deci pana la urma trimitem banii de rezervare?! Si daca da, unde si cum!! Multumesc. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Vin si eu, vin si eu ! Dar cred ca plec de miercuri si fac un popas in cetatea Sighisoarei iar joi ma indrept furtunos spre Baia Mare sa vad unde au pus butelcile cu palinca, nu de alta dar daca tot am fost bodyguard macar sa fie pazite "bine". O sa vin si cu "remorca" dupa mine asa ca poate fac un club 4x4 femina ( asta depinde de calitatea palinci). Salutare si la mai mare ............noroi ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate