Vizitator redscarlet Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @bogdan :bi Dar ... no job, no off-road.. . @max Tot raul spre bine. (Eu sunt euforica oricum, sambata mi-am luat examenul... ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @bogdan :bi Dar ... no job, no off-road. stiu..... :cry: :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @bogdan :bi Dar ... no job, no off-road. stiu..... :cry: :-( e sotia??? :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @ bogdan.. Ce zici, ii raspundem Soimului, au ba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 cu maxima parere de rau,nici ursul nu mai vine.nu este o gluma proasta,este o nenorocire.dar cum am intors-o si sucit-o,nu reusesc sa plec pana vineri la pranz.asa k nu are sens.iar duminica tre sa plec de dimi. poate alta data. :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @nanuk :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 si cand te gandesti cat de curios eram sa te cunosc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Aha... Cu atat mai mult inseamna ca e grav, daca nu apari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Lista celor inscrisi si situatia cazarii pana in acest moment: 1. Gepetto camera cu pat matrimonial 2. Catagsm camera cu pat matrimonial 3. Mugur camera cu pat matrimonial 4. Alex camera cu pat matrimonial 5. Landy Camera cu pat matrimonial 6. cfantana camera cu un pat 7. Soimu' camera cu un pat 8. Bruno + Bucur camera cu doua paturi 9. Turagmes cort 10. Crysst camera cu doua paturi 11. Silviu Cormos 12. Koala camera cu doua paturi 13. Navara camera cu doua paturi 14. Hamat5 camera cu un pat 15. Nike&Patrol camera cu un pat 16. Suny ? 17. Angus camera cu doua paturi 18. Florin camera cu pat matrimonial 19. Kecske 20. Miron camera cu doua paturi 21. GabiC camera cu un pat 22. DragosDim camera cu doua paturi 23. ekkakon ? 24. yo2bt camera cu doua paturi 25. Zippo impreuna cu Skipper 26. Skipper camera cu 2 paturi 27. 28. BigDude camera cu doua paturi 29. Adrian camera cu doua paturi 30. Trooper camera cu doua paturi 31. Suzuker camera cu pat matrimonial 32. pepi3103 ? 33. Niros5 camera cu pat matrimonial 34. mrJv camera cu doua paturi 35. FlorinBujgoi camera cu doua paturi 36. Doru camera cu doua paturi 37. Vitalies camera cu pat matrimonial 38. Decenu camera cu doua paturi 39. Mongli camera cu doua paturi 40. Kato cort 41. Afantana camera cu un pat ... 99. Max apartament Imi pare rau pentru cei care nu mai vin, dar... Asta e.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Daca mai e cineva care a renuntat dar isi vede totusi numele in lista va rog sa ma anunte. Desi sincer sa fiu, e cam aiurea anulatul asta in ultima clipa. Dar asta e.. E pacat totusi pt ca s-au facut atatea pregatiri pentru toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Acum m-am sculat, am avut 4 doze de anestezic pentru maseaua de jos si 2 doze pentru cea de sus ... mi-au scos si maseaua de sus, cica asa trebuie ... - M-au sunat Nanuk si alpinman = nu vin deloc - M-a sunat andy68 - pleaca maine seara ... In rest, vom pleca dimineata asa cum am stabilit ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 koala, nevasta-mea e doctor de dinti si daca crezi ca mai trebuie scos ceva, spune-mi si iau cu mine niste clesti la Baia Mare. Nu te speria ca imi face ea un mic instructaj inainte de a pleca. :D :D :D Iarta-ma, dar masele de minte nu stiu sa scot... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Perfect, deoarece le mai am inca pe cele de pe partea dreapta ... e drept ca sunt bune, n-au carii, n-au nimic ... da' si pe cea din stanga-sus mi-au scos-o "de buna", asa ca n-ar fi prea mare "deranjul" nici cu astea :ga ... da' sa iei clesti mari cu tine si sa mananci bine, ca "am radacinile groase" :ga, iar nenea doctoru' ala a transpirat astazi saracu' de mama focului ... Serios vorbesc, ia intreab-o tu pe sotie daca asa se face la molarii ( maselele ) de minte ... daca se scot ambele, sus-jos, indiferent ca una dintre ele e buna ... In rest, sa ne vedem cu bine la Baia Mare ! ... ma duc la culcare, ca se stie, drumu-i lung si-armata-i grea !... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Nu e bine sa scoti o masea fara o radiografie. E posibil sa aiba radacini incovoiate ceea ce implica o alta tehnica de a le scoate. Daca sunt ceva probleme, te rezolv eu aici. In rest...drum bun va doresc la toti. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Avem Hi-Lift-uri... sunt bune la toate :grin: Drum bun sa aveti! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 @koala ai vazut ca lumea vrea sa te ajute? Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 totul e sa-l tina careva bine cand il lovim cu hi jakul peste gura nu de alta, dar sa nu fie nevoie sa repetam operatiunea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 @koala ai vazut ca lumea vrea sa te ajute? ... cand e vorba de scos. La pus n-o sa sara nimeni cu portelanu' :grin: :grin: :grin: Ne vedem la "fata locului". Va doresc drum bun !!! :jp1 :tr 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 cu parere de rau.. Cu parere de rau anunt ca nu mai pot veni. :sr Max-ule te rog nu mai retine camera pentrumine. Multumesc pentru intelegere. Bafta! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Se pare ca cel de sus tine cu noi si conform prognozelor nu va ploua in acest weekend aici. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Max,,admir foarte mult ceea ce faci,,,nu pot inca nici la ora asta sa confirm daca vin sau nu,,,masina mea este inca la mecanici in service din Tg Mures(la reprezentanta Mitsubishi),,a doua zi de concurs la Odorhei nu a mai vrut sa mearga numai la 1/4 din parametrii normali,,nu am putut urca in trial o panta care de altfel o urcam si intr-o roata....ma mananca ingrozitor. oricum ,,,daca nu ajung eu ajunge Sorin Parvulescu de la Cluj in locul meu,,,dar sper din tot sufletul sa reuseasca Ferike-mekaniku' sa gaseasaca buba astazi,, pana la inchidere reprezentanta... Te-am sunat ieri dimineata.! Ramanem in legatura!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Nu e bine sa scoti o masea fara o radiografie. E posibil sa aiba radacini incovoiate ceea ce implica o alta tehnica de a le scoate. Daca sunt ceva probleme, te rezolv eu aici. In rest...drum bun va doresc la toti. :grin: Doctore, nu stiam ca te stii si la dinti... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 distractie placuta, vreme frumoasa si sa speram ca ne vedem miine dimineata :D The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Distractie placuta si sa va intoarceti cu o prietenie mai stransa acasa si multe poze cu amintiri placute . Eu din pacate nu pot veni, cel mai bun prieten al meu are nunta maine. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 I-am parasit pe baieti vineri noapte dupa cina festiva din pacate sambata dimineata trebuia sa fiu deja acasa. Dar a meritat si asa. Vineri a fost o zi de incalzire pentru trupa de la ora 12 pana seara pe traseu turistic. Super organizare. Traseu frumos, practicabil pentru fiecare masina participanta. A ...si nu a lipsit balaceala in balta lui Max. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate