Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Doru [ nr. 42 pe lista ] - camera cu 2 paturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Turagmes vine cu garsoniera de panza :grin: :cort Nu-l pot lasa pe Manole singur pe acolo.... :2dr PS.vin cu Adi de la Muntele Rosu..si cu un coleg de servici....poate mai virusam unu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Turagmes vine cu garsoniera de panza :grin: :cort Nu-l pot lasa pe Manole singur pe acolo.... :2dr PS.vin cu Adi de la Muntele Rosu..si cu un coleg de servici....poate mai virusam unu :grin: :grin: :grin: :Gr :B :gr1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere. Ursule, din pacate camere cu un pat nu mai sunt. :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Aici este traseul de la extrem: Scos de pe GPS-ul lui Zoli Hamat5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere. Ursule, din pacate camere cu un pat nu mai sunt. :cry: vrea cineva sa imparta camera cu mine? ah,am un loc liber in masina.se baga cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Doamne, ce de mine... Musai ca ati pus voi oarece stegulete... Da de-o calca careva cu roata pe vre' una. :av 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 tine camera cu 2 paturi ursule k vin cu AT 5.9. ocazie cu care s-a ocupat si locul de copilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 tine camera cu 2 paturi ursule k vin cu AT 5.9. ocazie cu care s-a ocupat si locul de copilot. Am marcat. :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere. Ursule, din pacate camere cu un pat nu mai sunt. :cry: vrea cineva sa imparta camera cu mine? ah,am un loc liber in masina.se baga cineva? :shock: Dar cum ai imbatrinit, ursule, io ma asteptam sa zici: " care mai dormiti p-afara pe isolier? " :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 vrea cineva sa imparta camera cu mine? ah,am un loc liber in masina.se baga cineva? :shock: Dar cum ai imbatrinit, ursule, io ma asteptam sa zici: " care mai dormiti p-afara pe isolier? " :grin: ... Alteta Serenissima, sper ca-ti dai seama ca e just o capcana :grin: ... Marele Urs Alb e dornic de experimente si senzatii noi ... a 'reaku chestie mai e si treaba asta cu varsta a 2-a :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Al lucrat si la site-ul de prezentare a intalnirii. Il gasiti apasand pe bannerul din stanga sus a forumului sau direct click aici: http://www.maxoffroad.ro/intalniri/baia ... index.html Mai e de lucru la e. E facut de un neprofesionist si de un afon total din punct de vedere a designului. Asa ca nu trageti in pianist. :grin: :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Cu parere de rau eu nu pot sa vad poznele!!!! :lol: :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 nici noi ce ai filmat la Buzau ............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 nici noi ce ai filmat la Buzau ............. Aici m-ai prins ... mea culpa ... promit sa ma revansez de datorie :wr am fost prins cu lucrarile de la Cluj!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Al lucrat si la site-ul de prezentare a intalnirii. Il gasiti apasand pe bannerul din stanga sus a forumului sau direct click aici: http://www.maxoffroad.ro/intalniri/baia ... index.html Mai e de lucru la e. E facut de un neprofesionist si de un afon total din punct de vedere a designului. Asa ca nu trageti in pianist. :grin: :p ... e foarte misto !!! ... nu va stresati oameni buni prea tare, in fond, trebuie sa ne placa noua si sa simtim ca inseamna ceva pentru noi ! ... nu suntem la un concurs de Web-Design ! ... PS : Misto poza de inceput, cred ca pozaru' merita o palinca :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Al lucrat si la site-ul de prezentare a intalnirii. Il gasiti apasand pe bannerul din stanga sus a forumului sau direct click aici: http://www.maxoffroad.ro/intalniri/baia ... index.html Mai e de lucru la e. E facut de un neprofesionist si de un afon total din punct de vedere a designului. Asa ca nu trageti in pianist. :grin: :p ... e foarte misto !!! ... nu va stresati oameni buni prea tare, in fond, trebuie sa ne placa noua si sa simtim ca inseamna ceva pentru noi ! ... nu suntem la un concurs de Web-Design ! ... PS : Misto poza de inceput, cred ca pozaru' merita o palinca :ga ... Corect. Eu iti dau palinca numai sa o poti tu duce. :grin: sa nu te vad dupa 4 pahare lovit razant si sa intrebi de ce plantam aici iarba pe pereti. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 ... "La toti ni-i greuuu !" :ga ... observatie : ... la sectiunea "Participanti", pe Florin Bujgoi [ MTuner ] poti sa il treci cu Nissan Patrol [ asta e masina cu care vine ] ... iar Doru are un Nissan Infinity FX35, poate il convingem sa-l bage barem pe traseul soft ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 ... "La toti ni-i greuuu !" :ga ... observatie : ... la sectiunea "Participanti", pe Florin Bujgoi [ MTuner ] poti sa il treci cu Nissan Patrol [ asta e masina cu care vine ] ... iar Doru are un Nissan Infinity FX35, poate il convingem sa-l bage barem pe traseul soft ... Am mai multe modificari de facut inca. Diseara o sa ma ocup ca sa definitivez site-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Spune-mi te rog daca pe traseul de hard, de sambata, pot sa merg si eu ... nu vreau sa rup masina sau sa o rastorn ... zgarieturile de crengi nu sunt importante, m-am obisnuit deja :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 ... "La toti ni-i greuuu !" :ga ... observatie : ... la sectiunea "Participanti", pe Florin Bujgoi [ MTuner ] poti sa il treci cu Nissan Patrol [ asta e masina cu care vine ] ... iar Doru are un Nissan Infinity FX35, poate il convingem sa-l bage barem pe traseul soft ... o intrebare la Dl Koala: Dl Florin Bujgoi [ MTuner ] sta cumva in zona Titulescu? "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 1. Nu ma mai "domni", ca intru la idei :ga ... 2. Habar n-am unde sta Florin, stiu insa unde au sediul ... pe strada Teiul Doamnei nr. 92 ... e o strada care face legatura intre bulevardul Lacul Tei si soseaua Colentina ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Spune-mi te rog daca pe traseul de hard, de sambata, pot sa merg si eu ... nu vreau sa rup masina sau sa o rastorn ... zgarieturile de crengi nu sunt importante, m-am obisnuit deja :D ... Daca nu ploua , poti sa patrunzi si tu. Nu e chiar asa periculos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 1. Nu ma mai "domni", ca intru la idei :ga ... 2. Habar n-am unde sta Florin, stiu insa unde au sediul ... pe strada Teiul Doamnei nr. 92 ... e o strada care face legatura intre bulevardul Lacul Tei si soseaua Colentina ... Bine bre Dl :grin: asa am sa fac, dar totusi respectam "varsta a II" :old :ih Nu de alta dar ii tot vad masina dimineata cand plec la munci, pe strada mea :D "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate