Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea de la Baia Mare 5-7 octombrie 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Turagmes vine cu garsoniera de panza :grin: :cort

Nu-l pot lasa pe Manole singur pe acolo.... :2dr

PS.vin cu Adi de la Muntele Rosu..si cu un coleg de servici....poate mai virusam unu :grin: :grin: :grin:

:Gr :B :gr1

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk
nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere.

Ursule, din pacate camere cu un pat nu mai sunt. :cry:

vrea cineva sa imparta camera cu mine?

ah,am un loc liber in masina.se baga cineva?

Link spre comentariu

nanuk camera cu 1 pat.merci si scuze de intarziere.

Ursule, din pacate camere cu un pat nu mai sunt. :cry:

:shock: Dar cum ai imbatrinit, ursule, io ma asteptam sa zici: " care mai dormiti p-afara pe isolier? " :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

:shock: Dar cum ai imbatrinit, ursule, io ma asteptam sa zici: " care mai dormiti p-afara pe isolier? " :grin:

... Alteta Serenissima, sper ca-ti dai seama ca e just o capcana :grin: ... Marele Urs Alb e dornic de experimente si senzatii noi ... a 'reaku chestie mai e si treaba asta cu varsta a 2-a :ga ...

Link spre comentariu

Al lucrat si la site-ul de prezentare a intalnirii. Il gasiti apasand pe bannerul din stanga sus a forumului sau direct click aici: http://www.maxoffroad.ro/intalniri/baia ... index.html

Mai e de lucru la e. E facut de un neprofesionist si de un afon total din punct de vedere a designului. Asa ca nu trageti in pianist. :grin: :p

Link spre comentariu

Vizitator koala
Al lucrat si la site-ul de prezentare a intalnirii. Il gasiti apasand pe bannerul din stanga sus a forumului sau direct click aici: http://www.maxoffroad.ro/intalniri/baia ... index.html

Mai e de lucru la e. E facut de un neprofesionist si de un afon total din punct de vedere a designului. Asa ca nu trageti in pianist. :grin: :p

... e foarte misto !!! ... nu va stresati oameni buni prea tare, in fond, trebuie sa ne placa noua si sa simtim ca inseamna ceva pentru noi ! ... nu suntem la un concurs de Web-Design ! ...

PS : Misto poza de inceput, cred ca pozaru' merita o palinca :ga ...

Link spre comentariu

... e foarte misto !!! ... nu va stresati oameni buni prea tare, in fond, trebuie sa ne placa noua si sa simtim ca inseamna ceva pentru noi ! ... nu suntem la un concurs de Web-Design ! ...

PS : Misto poza de inceput, cred ca pozaru' merita o palinca :ga ...

Corect. Eu iti dau palinca numai sa o poti tu duce. :grin: sa nu te vad dupa 4 pahare lovit razant si sa intrebi de ce plantam aici iarba pe pereti. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

... "La toti ni-i greuuu !" :ga ...

observatie : ... la sectiunea "Participanti", pe Florin Bujgoi [ MTuner ] poti sa il treci cu Nissan Patrol [ asta e masina cu care vine ] ... iar Doru are un Nissan Infinity FX35, poate il convingem sa-l bage barem pe traseul soft ...

Link spre comentariu

observatie : ... la sectiunea "Participanti", pe Florin Bujgoi [ MTuner ] poti sa il treci cu Nissan Patrol [ asta e masina cu care vine ] ... iar Doru are un Nissan Infinity FX35, poate il convingem sa-l bage barem pe traseul soft ...

Am mai multe modificari de facut inca. Diseara o sa ma ocup ca sa definitivez site-ul.

Link spre comentariu

Vizitator koala
Spune-mi te rog daca pe traseul de hard, de sambata, pot sa merg si eu ... nu vreau sa rup masina sau sa o rastorn ... zgarieturile de crengi nu sunt importante, m-am obisnuit deja :D ...
Link spre comentariu

o intrebare la Dl Koala:

Dl Florin Bujgoi [ MTuner ] sta cumva in zona Titulescu?

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

Vizitator koala

1. Nu ma mai "domni", ca intru la idei :ga ...

2. Habar n-am unde sta Florin, stiu insa unde au sediul ... pe strada Teiul Doamnei nr. 92 ... e o strada care face legatura intre bulevardul Lacul Tei si soseaua Colentina ...

Link spre comentariu

Spune-mi te rog daca pe traseul de hard, de sambata, pot sa merg si eu ... nu vreau sa rup masina sau sa o rastorn ... zgarieturile de crengi nu sunt importante, m-am obisnuit deja :D ...

Daca nu ploua , poti sa patrunzi si tu. Nu e chiar asa periculos.

Link spre comentariu

1. Nu ma mai "domni", ca intru la idei :ga ...

2. Habar n-am unde sta Florin, stiu insa unde au sediul ... pe strada Teiul Doamnei nr. 92 ... e o strada care face legatura intre bulevardul Lacul Tei si soseaua Colentina ...

Bine bre Dl :grin: asa am sa fac, dar totusi respectam "varsta a II" :old :ih

Nu de alta dar ii tot vad masina dimineata cand plec la munci, pe strada mea :D

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare