aztec Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Traseul soft, cat e de soft? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Traseul soft, cat e de soft? ... Ar merge un Infinity FX35 pe el ? ... ca daca merge, precis il castigam si pe Doru :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 merge sigurrrrrrrrrrrrrrrrrr, platforma e la poarta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Are cineva un loc liber in masina ca si copilot sau pasager si ma poate primi? :) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 :cr1 :hw :ang2 :cr1 :cr1 :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 :cr1 :hw :ang2 :cr1 :cr1 :cr1 Eu cred ca merg maine cu baietii. O sa iau si camera video... in locul tau... Stiu ca nu e acelasi lucru, dar in lipsa ta, voi incerca sa prind "faze"... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Max, se pare ca vin. Mai gasesc cazare pt doua persoane? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Max, se pare ca vin. Mai gasesc cazare pt doua persoane? Am rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Lista celor inscrisi si situatia cazarii pana in acest moment: 1. Gepetto camera cu pat matrimonial 2. Catagsm camera cu pat matrimonial 3. Alpinman cort 4. Mugur camera cu pat matrimonial 5. Nanuk camera cu doua paturi 6. Alex camera cu pat matrimonial 7. Landy Camera cu pat matrimonial 8. cfantana camera cu un pat 9. Soimu' camera cu un pat 10. Bruno cort 11. Turagmes cort 12. Crysst camera cu doua paturi 13. Silviu Cormos 14. Koala camera cu doua paturi 15. Navara camera cu doua paturi 16. Hamat5 camera cu un pat 17. Nike&Patrol camera cu un pat 18. Suny ? 19. Angus camera cu doua paturi 20. Florin camera cu pat matrimonial 21. Kecske 22. Miron camera cu doua paturi 23. GabiC camera cu un pat 24. DragosDim camera cu doua paturi 25. ekkakon ? 26. yo2bt camera cu doua paturi 27. Zippo impreuna cu Skipper 28. Skipper camera cu 2 paturi 29. Andy68 camera cu doua paturi 30. YO2LZP ? 31. BigDude camera cu doua paturi 32. Adrian camera cu doua paturi 33. Bogdan4x4 apartament 34. Trooper camera cu doua paturi 35. 36. Suzuker camera cu pat matrimonial 37. 38. pepi3103 ? 39. Niros5 camera cu pat matrimonial 40. mrJv camera cu doua paturi 41. FlorinBujgoi camera cu doua paturi 42. Doru camera cu doua paturi 43. Vitalies camera cu pat matrimonial 44. Decenu camera cu doua paturi 45. Mongli camera cu doua paturi 46. Kato cort 47. Afantana camera cu un pat ... 99. Max in groapa cu noroi cu doua gagici :y :ha NOU !!! Am reusit sa mai scadem preturile de la camerele cu doua paturi si cele cu pat matrimonial de la 160 de lei de la 140 de lei . :grin: Asta a fost de fapt o compensatia pentru faptul ca nu mai putem folosi, pentru cina festiva, sala normala de restaurant din cauza unui eveniment neprevazut si ne mutam mai jos intr-o alta sala. Oricum avem si acolo toate conditiile necesare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Domnisoarelor, doamnelor si DOMNILOR.. deoarece lipsesc o saptamana de pe net, va urez u petrecere reusita, sa aveti parte de noroi( care vreti...), de vreme buna de off-road si excelenta pt cei care stau la cort. Sa va distrati cat cuprinde, fara evenimente neplacute. Sanatate maxima :c :c :c ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Domnisoarelor, doamnelor si DOMNILOR.. deoarece lipsesc o saptamana de pe net, va urez u petrecere reusita, sa aveti parte de noroi( care vreti...), de vreme buna de off-road si excelenta pt cei care stau la cort. Sa va distrati cat cuprinde, fara evenimente neplacute. Sanatate maxima :c :c :c ------------------------------------------------------------------------ aztec !... :grin: :h5 :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Multumim Speram sa iasa totul foarte bine. Daca vor mai fi si ceva scapari mai mici sau mai mari, va rugam sa ne iertati. Evenimentul a luat o amploare mai mare decat ne asteptam si este foarte dificil sa controlezi 100% toate detaliile. Dar avem toti ambitia de a face ceva placut pentru toata lumea. Am aici o echipa de oameni care muncesc mult pt ca evenimentul sa se desfasoare in conditii foarte bune inclusiv de siguranta. Zoli Hamat5, Dl. Popescu, Bizo, Landy, Silviu si altii Vreau sa le multumesc de pe acum pentru ajutorul dat. Fara ei nu as fi putut organiza asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 :c :tk 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Doamne ajuta! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Se pare ca vine si Sorin Parvulescu din Cluj,coechipierul meu :D Max ii dau numarul tau sa te sune pt cazare :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Max ii dau numarul tau sa te sune pt cazare :h5 Ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 cu parere de rau, va spun ca nu pot ajunge (in special din cauza programului) :-( . Sunt alaturi de voi si va urez distractie si andrenalina la maxim :Gr . (o sa recuperez eu ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Domnilor......va rog sa nu aruncati in mine cu oua stricate si cu rosii de-alea "de bulion" Nu pot sa vin. Probleme grave la job.......ma rog.....poveste complicata. :-( Va doresc drum bun ....distractie placuta si vreme frumoasa. Trimiteti si voi o poza doua pt amaratii care stau acasa. Incerc sa spun cat de rau imi pare ca nu pot veni......... Nu reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Domnilor......va rog sa nu aruncati in mine cu oua stricate si cu rosii de-alea "de bulion" Nu pot sa vin. Probleme grave la job.......ma rog.....poveste complicata. :-( Va doresc drum bun ....distractie placuta si vreme frumoasa. Trimiteti si voi o poza doua pt amaratii care stau acasa. Incerc sa spun cat de rau imi pare ca nu pot veni......... Nu reusesc. Ai reusit sa imi strici ziua...dar...asta e... Nu o sa papi sarmalute si nu o sa bei palinca. Macar sa stii de ce sa iti tai venele... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 pe lung chiar...... nu glumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 @niku iorga & bogdan4x4 : ... nu puteti ajunge nici macar vineri seara ? ... sambata dimineata ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Masina mea e intr-o punga de un leu la Traco in curte. Daca puteam sa vin ma lipeam de caravana cumva......ma legam cu sufa de un carlig de remorcare.....vedeam eu. Problema e ca abia am inceput jobul dupa o lunga absenta........si chiar nu pot sa plec. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 iar eu am liber doar duminica :bleah oricum, ca sa nu pierd si ziua aia, mi-am ocupat-o cu o cursa de accelerare la Buzau (bineinteles, nu cu frontera :D ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 mai baieti e ultima intalnire in conditii "de vara " pe anul asta toata iarna intre iesiri scurte (deh, zi scurta, vreme nasoala) ne vom gandi cum a trecut vara si cate puteam face acum ce sa zic sunt sigur ca toti ar vrea sa vina http://romanian.wunderground.com/cgi-bi ... 2C+romania forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Se pare ca nu avem noroc. Chiar vineri si sambata sunt sanse maxime de ploaie. BGP in vremea asta. Problema va fi pe traseul de extrem. Dar am avut noroc ca am impartit traseul in 3 sectiuni cu doua puncte de regrupare intermediare tocmai pentru situatii de genul asta cand vremea nu tine cu noi. Traseul nu este periculos ci doar greu. Primele doua sunt mai lejere si mai scurte. Va fi un pic de bataie de cap daca ploua dar e ok. In functie de timpul in care ajung participantii la primul punct de regrupare, vom hotara daca excludem tronsonul al doilea din traseu si mergem pe asfalt pana la al doilea punct de regrupare de unde vom da startul in continuare pe ultima portiune. Aceasta e cea mai lunga si mai dificila in conditiile in care va ploua intens asa cum se arata. Pe traseul de exprem vor merge NUMAI masinile bine echipate cu anvelope , troliu, materiale de recuperare, echipament impermeabil , echipamente de comunicatie, etc... Macar sa ramana niste noroi duminica la trial ca sa ne putem distra. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate