ucenica Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 cu scuzele de rigoare pt intarzierea acestiui mesaj, va doresc sa aveti vreme faina la intalnire (desi sigur ati avut - dupa sufletul omului), sa va distrati cat si cum va place (sunt sigura ca si asta ati facut la maxim :-P ), sa nu va rupeti masinile (sau sa vi le rupeti - dupa caz care cum ii place) si alte urari "off-road-iste" :h5 felicitari lui Max si tuturor organizatorilor pentru aceasta intalnire pt ca pare super doar daca citesti despre ea pe forum!! :1 ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 :ww :ft poze ceva de la eveniment ?? :oc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 vor sosi ale mele cat de curand Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 poze de la mine ... enjoy http://picasaweb.google.com/lucimuica/I ... x4BaiaMare Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 Faine poze,super zona. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 super fotografii Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 Bine ca macar voi v-ati distrat....dar la urmatoarea...sper sa nu mai lipsesc :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 Lulu esti dat afara... :) masina mea parca nici nu exista :grin: CAUT COPILOT. :evil: Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 Bravo domnule Lulu, ai facut o treaba buna! Pozele sunt foarte bune :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 foarte frumos :c MAI VREM, MAI VREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZE "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bogdan,ne facem frati de cruce din venele taiate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ma uit la poze cu exploreru finca jigodia de picasa nu vrea cu mozila ma sui pe perete. cam asta a fost sper ultima ratata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 am si eu ceva poze. da nu multe ca nu aveam bacterie la camera... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 foarte frumoase pozele, sa va fie de bine distractia "noroiul" si ...... mai vrem poze :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bogdan,ne facem frati de cruce din venele taiate? Va dau eu lame... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bogdan,ne facem frati de cruce din venele taiate? Va dau eu lame... :grin: Ursule ......pe asta am ratat-o... "big time'' :cry: Cat despre lame......nu Maxule.....o sa fim mai duri de atat. O sa ne taiem venele cu un pieptene sau cu un ciob tocit de la o sticla de bere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bogdane e mai sadic cu un cutit de restaurant :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bogdane e mai sadic cu un cutit de restaurant :grin: :grin: :grin: Marius, nu comenta ca ar trebui sa te alaturi si tu clubului lor. Puteti sa va taiati toti trei venele si sa le si impletiti. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 pai normal...sunt in club cu ei...de aceea am spus de cutit :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bogdan,ne facem frati de cruce din venele taiate? vin si eu in clubu vostru :sr :hw Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bogdane e mai sadic cu un cutit de restaurant :grin: :grin: :grin: Marius, nu comenta ca ar trebui sa te alaturi si tu clubului lor. Puteti sa va taiati toti trei venele si sa le si impletiti. :grin: i-auzi Bogdane ce zice lumea...... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bogdane e mai sadic cu un cutit de restaurant :grin: :grin: :grin: Marius, nu comenta ca ar trebui sa te alaturi si tu clubului lor. Puteti sa va taiati toti trei venele si sa le si impletiti. :grin: Maxule nu radea de necazu altuia ! :D intr-o zi se va intampla si inevitabilu . si atunci sa vedem daca te tine ! se pare ca am lipsit cei mai rai Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Mai nea Max.....tu crezi ca noua ne-a fost usor pe aici? Ia sa povesteasca nea Kato...nea Turagmes si nea Redscorpion ce ne-am mai plans unii pe umarul celorlalti ca babele cat timp erati voi in noroaie.De mila voastra plangeam mai......ca eram ingrijorati......"oare ce-or face saracii oamenii aia" Asta asha.....ca sa vedeti ce colegi buni suntem . semnat :ch :ch :ch :ch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate