R.R Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG 2. De diferenta te faci bautor de bere ... :ha: Adica o sa trebuiasca sa bei cam vreo 30.000 de beri ... :ha: O fi mult, o fi putin ... :) La fete nu le sta bine sa bea bere ... care este .. :grin: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG No bine ... de diferenta cate genti LV iti iei? E mai bine asa ...pe persoana fizica! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG No bine ... de diferenta cate genti LV iti iei? E mai bine asa ...pe persoana fizica! Care genti LV? Cauciucuri MT vrei sa zici ... Auzisi insa ca in Bulgaria e mai bine pe firma decat pe persoana fizica. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu atata pot face ... daca ai nevoie iti dau telefonul ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu atata pot face ... daca ai nevoie iti dau telefonul ... :grin: Multumesc frumos. Pus pe lista. Am trei luni sa gasesc varianta cea mai buna. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Azi am fost la Ruse si am inmatriculat un Patrol k260, adus din spania. Lucrurile au mers perfect, a durat cam patru -cinci ore (am prins si pauza de pranz- tocmai bine sa savurez un sis-kebab cu fasole la teresa de langa RAR-ul bulgaresc). Hartiile le-am verificat la un birou de traduceri cand am ajuns in bucuresti (asa ca sa nu fie nici un dubiu) si sunt perfect valabile si nu implica nici un risc. Doamna vorbeste romaneste perfect, iar tipul e foarte fain si stie foarte bine ce are de facut! MULTUMESC, INCA O DATA, IONUTZ!! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG E sigura decizia cu imposibilitatea inmatricularii pt auto cu volan pe dreapta? Sper sa fie un zvon! Este vorba despre inmatricularea in BG? In Romania am inmatriculat zilele trecute o Vitara cu volan pe dreapta. Odata ce ai actele necesare, restul e can-can :grin: Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Se pare ca aceasta este din pacate o veste proasta care se va concretiza, dar pe care am inteles ca o vor amana cu 1 luna! Vestea buna este ca ptr masinile peste 120kw accizele se elimina sau scad foarte mult (dati naibii bulgarii astia!!!) dar nu se stie inca data cand va intra in vigoare! S-a adeverit vestea cu scaderea accizelor de mai sus? Am un Pajero de 3500cc 143kw si tot astept un semn de bunavointa din partea legislativului bulgaresc..... :) Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG In BG ...volan pe dreapta ...NU ...motor mare am inteles ca DA! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cit mai merge pentru volan pe dreapta? Certificatul de export e in curs de eliberare... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG In BG ...volan pe dreapta ...NU ...motor mare am inteles ca DA! :h5 Ai idee cat m-ar costa sa inmatriculez Pajero MK2 3500 cc 143 kw (193 cp) an 1997, EURO 2 - cred ? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Se pare ca aceasta este din pacate o veste proasta care se va concretiza, dar pe care am inteles ca o vor amana cu 1 luna! Vestea buna este ca ptr masinile peste 120kw accizele se elimina sau scad foarte mult (dati naibii bulgarii astia!!!) dar nu se stie inca data cand va intra in vigoare! Uuu deci sa nu ma grabesc cu Bulgaria, ca mai am 2 luni de numere rosii in RO. Se mai stie ceva cand intra in vigoare? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sa traiasca bulgariii....ca-s mai isteti ca noi....si sa scada accizele alea...ca tare ma mananca de un .....ceva cu motor mare.... :x :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Buna seara, Am si eu o intrebare: de ce nu vrea nimeni sa-si inscrie masinile pe Bg, ma refer la masinile deja inmatriculate in Ro?? Toti se gandesc sa le transforme in utilitare, oare varianta asta nu e mai buna?? Ma mananca si pe mine sa iau un pajero (ca pe maitre), de 3500 deja inmatriculat, la care impozitul la noi e de 20 si ceva de milioane.. Decat sa dau banii astia la statul roman plus asigurare de 7 mil/an, mai bine dau la bulgari cei 200 euro sau cat o fi.. Mai ales ca impozitele la noi o sa mai creasca. Yonutz, daca poti sa-mi dai un raspuns te rog... :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Scuze de offtopic, n-am putut sa ma abtin. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG In BG ...volan pe dreapta ...NU ...motor mare am inteles ca DA! :h5 Ai idee cat m-ar costa sa inmatriculez Pajero MK2 3500 cc 143 kw (193 cp) an 1997, EURO 2 - cred ? 197 CPx28 leva=aprox 2700 eur Nu merita mai mari de 120 kw 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @doctoru' & unimog ... din cate am inteles "taxa bulgareasca pe cilindree" ... a cazut! Adica se plateste indiferent de masina 550 euro ptr prima inmatriculare si cam 120-250 ptr fiecare an ptr urmatorii ani! O sa sun azi sa ma interesez exact ce e si cum! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Vezi te rog si pentru volan pe dreapta! Multumesc! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @doctoru' & unimog ... din cate am inteles "taxa bulgareasca pe cilindree" ... a cazut! Adica se plateste indiferent de masina 550 euro ptr prima inmatriculare si cam 120-250 ptr fiecare an ptr urmatorii ani! O sa sun azi sa ma interesez exact ce e si cum! :h5 No pe mine m-a speriat cineva care mi-o zis ca guvernul nostru preamaret lucreaza la o lege prin care sa interzica cetateanului roman sa mai conduca alta masina decat cu numere romanesti. Cica legea s-a dat si in Ungaria si desi a fost contestata la UE nu au avut succes. Atunci ce naiba facem daca aplica si astia la noi asta? Ca ii cred in stare ... GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Imi iau cetatenie bulgaresca si ma _ut in legea lor! :ha: Imi fac propia mea tara "klingoria" ... cer autonomie ca ungurii ... N-au cum sa dea o asemenea lege ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Si au am auzit de o asemena lege, dar, nu cred ca are cum sa o dea; mai mult nu cred ca exista nici in ungaria. Sunt zvonuri menite sa ne sperie sa ne lasam de bulgaria :F :uameni "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Deci domnilor lucrurile stau acum in felul urmator: Englezoice - DA Motor peste 120kw - se mentine acciza Au fost 15 zile in luna august in care totul era viceversa dar acum totul a revenit la normal asa cum era inainte. Intrucat guvernul bulgar s-a schimbat si le plac banii care vin de la vecini, inca se vor mentine vechile reguli! Am auzit ceva dar e zvon (nimic sigur) ca undeva din 01.01.2010 englezoaicele (volan pe dreapta) nu se mai pot inmatricula decat cu aprobare speciala (care se poate obtine cu 2 hartii verzulii de 100) si ca la cele peste 120kw accizza/cilindree va cadea! Pana atunci insa ... totul este la fel ca si inainte! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Imi iau cetatenie bulgaresca si ma _ut in legea lor! :ha: Imi fac propia mea tara "klingoria" ... cer autonomie ca ungurii ... N-au cum sa dea o asemenea lege ... :ha: Pai daca or dat-o la unguri si nu or avut aia ce face ... la noi se poate orice ... pilaful lor sa fie ... GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG multumim yonutz pt informatiile ,,proaspete''. trebuie sa ajung si eu pe la dobrich sa-mi platesc taxele anuale. stii ce bine ma simt ca in loc sa dau peste 3000 lei statului roman, dau la bulgarusi 170 euro plus o plimbare pana la albena Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate