bogthebat Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @doctoru' & unimog ... din cate am inteles "taxa bulgareasca pe cilindree" ... a cazut! Adica se plateste indiferent de masina 550 euro ptr prima inmatriculare si cam 120-250 ptr fiecare an ptr urmatorii ani! O sa sun azi sa ma interesez exact ce e si cum! :h5 No pe mine m-a speriat cineva care mi-o zis ca guvernul nostru preamaret lucreaza la o lege prin care sa interzica cetateanului roman sa mai conduca alta masina decat cu numere romanesti. Cica legea s-a dat si in Ungaria si desi a fost contestata la UE nu au avut succes. Atunci ce naiba facem daca aplica si astia la noi asta? Ca ii cred in stare ... @ Yonutz scuze pentru off topic , dar nu ma pot abtine.... In Ungaria nu exista o asemenea lege. Ceea ce exista acum in ungaria, este in felul urmator: daca un cetatean ungur conduce o masina care nu e proprietatea lui dar are nr de ue, atunci tb sa justifica ca are dreptul de a o conduce - declaratie din partea proprietarului ca e de acord (asta daca am inteles eu corect slp ) Pentru cei care inteleg limba maghiara, iata linkul http://www.jogiforum.hu/forum/34/2057 poate ne lumineaza..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG No pe mine m-a speriat cineva care mi-o zis ca guvernul nostru preamaret lucreaza la o lege prin care sa interzica cetateanului roman sa mai conduca alta masina decat cu numere romanesti. Cica legea s-a dat si in Ungaria si desi a fost contestata la UE nu au avut succes. Atunci ce naiba facem daca aplica si astia la noi asta? Ca ii cred in stare ... Intoxicatii! NU au cum sa dea asa ceva. Gindeste-te ca sint multi romani care domiciliaza si lucreaza afara si vin cu masini inmatriculate in tara respectiva, dar au pasaport romanesc. Ii opresc si pe astia? trebuie sa fie cretini de-a dreptul, pentru ca acesti oameni trimit in tara miliarde de euro. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @bogthebat Varianta cu H am auzit-o de la un cetatean ungur ...Acu' nu stiu ce sa zic ...care o fi adevarul! Poate ne spune cineva care stie sigur ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG dar a mentionat cineva ca la conducerea tarii ar fi oameni normali.....cu mintea la ei????? :ha: ar fi perfect posibil sa dea o asemenea lege....ca tot ce dau gunoaiele astea......e ptr burtile lot :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG stie cineva daca pica acciza la vecini....ptr motoare mai mari de 120kw? si ....mai inmatriculeaza masini cu volan pe partea gresita? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG mersi de info....cat de curand o sa conduc ....de pe partea dreapta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Deci domnilor lucrurile stau acum in felul urmator: Englezoice - DA Motor peste 120kw - se mentine acciza [/u]! Multumesc mult Yonutz,astazi mi-am facut geul bulgar, :ypu ramane sa fac cinste cu prima ocazie cand o sa ne si cunoastem. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Am gasit anuntul asta pe un site. Cat de adevarat este? Ce ar insemna ca si costuri inmatricularea unui motor de 3500 cc si 143KW ? NOU!! -din ianuarie 2010 se elimina accizele la masinile peste 120 kw!!!! Mai nou, s-a dat o lege care exclude, incepand cu 2010 masinile peste 120 kw la plata accizelor. Urmeaza ca in lunile urmatoare sa se publice si normele de aplicare. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie: stirea aceea cu eliminarea accizelor ESTE UN ZVON! Din surse oficiale iti spun ca momentan nimic nu este 100%! Din momentul in care iese legea si SE APLICA, putem discuta ... Este foarte important sa nu folosim in acest caz DECAT sursele oficiale fara a preciza citate de pe net! Inmatricularea pe BG este in continuare o alternativa foarte misto de dat cu testa ta in oualele politicienilor nostri ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG daca pica acciza ptr mai mult de 120kw....Nissan Patrol 4.2 petrol engine scrie pe mine si de ziua Bulgariei promit sa beau in sanatatea lor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Oricum bem in sanatatea lor :h5 Eu am auzit alte zvonuri.Ca vor mai mari un pic tarifele de la 1 ian dar in nici un caz sa scoata acciza. Timpul le rezolva pe toate si o sa vedem atunci in ce parte ne indreptam :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie: stirea aceea cu eliminarea accizelor ESTE UN ZVON! Din surse oficiale iti spun ca momentan nimic nu este 100%! Din momentul in care iese legea si SE APLICA, putem discuta ... Este foarte important sa nu folosim in acest caz DECAT sursele oficiale fara a preciza citate de pe net! Inmatricularea pe BG este in continuare o alternativa foarte misto de dat cu testa ta in oualele politicienilor nostri ... :h5 am gasit "citatul" pe site-ul asta, care vad ca se ocupa cu inmatriculari in Bulgaria....poate stie ei ceva si nu esti tu la curent :pr1 ...de, sper si eu... Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie: stirea aceea cu eliminarea accizelor ESTE UN ZVON! Din surse oficiale iti spun ca momentan nimic nu este 100%! Din momentul in care iese legea si SE APLICA, putem discuta ... Este foarte important sa nu folosim in acest caz DECAT sursele oficiale fara a preciza citate de pe net! Inmatricularea pe BG este in continuare o alternativa foarte misto de dat cu testa ta in oualele politicienilor nostri ... :h5 am gasit "citatul" pe site-ul asta, care vad ca se ocupa cu inmatriculari in Bulgaria....poate stiu ei ceva si nu esti tu la curent :pr1 ...de, sper si eu... http://www.inmatriculari-bulgaria.ro/pr ... eduri.html pe la mijlocul paginii, cu rosu !!! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ei sunt intermediari ...crezi ca sunt mai bine informati decat sursa??? Si eu as vrea sa cred asta dar INCA nu e asa... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Am gasit o masina cu numere de BG. Care ar fi costurile schimbarii proprietarului? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG ai pm! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Fratiilor care ma lamureste si pe mine cu ceva......Vreau sa-mi radiez toate masinile din Romania si sa le inmatriculez in Bulgaria. Cat ma costa .......de masina . Mercury motor 3000 cm 250 Hp. din 1998 Discovery 2500 cm, 122 hp.din 1996 doua remorci.........sub 1000 kg. Land rover Serie III inca cu nr rosii. Un total la ele pe an daca stie careva, cu tot impozit, asigurare, ITP. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Fratiilor care ma lamureste si pe mine cu ceva......Vreau sa-mi radiez toate masinile din Romania si sa le inmatriculez in Bulgaria. Cat ma costa .......de masina . Mercury motor 3000 cm 250 Hp. din 1998 Discovery 2500 cm, 122 hp.din 1996 doua remorci.........sub 1000 kg. Land rover Serie III inca cu nr rosii. Un total la ele pe an daca stie careva, cu tot impozit, asigurare, ITP. buna ideie, dar gresit pusa eu cred ca e muuuult mai ieftin sa le vinzi pe toate, sa mergi in germania sa iei acelasi model la bani mai buni, si sa le duci in bulgaria sa le imatriculezi adica faptul ca sunt gata imatriculate ale tale, au valoare mai mare si nu merita sa o pierzi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG daca vroiam alfel ziceam asa cum am zis vreau sa numai dau 2500 euro la statul Roman pe an.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Fratiilor care ma lamureste si pe mine cu ceva......Vreau sa-mi radiez toate masinile din Romania si sa le inmatriculez in Bulgaria. Cat ma costa .......de masina . Mercury motor 3000 cm 250 Hp. din 1998 aici trebuie sa ne interesam sa vedem ce regim au ambarcatiunile in BG Discovery 2500 cm, 122 hp.din 1996 550Euro/prima inmatriculare; 150-200euro/an RCA inclus doua remorci.........sub 1000 kg. nu cred ca se merita! Land rover Serie III inca cu nr rosii. daca e pana in 120kw 550Euro/prima inmatriculare; 150-200euro/an RCA inclus Un total la ele pe an daca stie careva, cu tot impozit, asigurare, ITP. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG In al doilea an de BG, cum se procedeaza cu ITP? Trebuie vazuta masina? Eu as dori sa iau una din Germ si sa tai pe ici pe colo din ea, binenteles dupa inmatriculare. Se mai poate circula cu ea sau trebuie facute diverse omologari in BG? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Acum inca se poate face KAT-ul fara masina.Doar talonul ,cartea si asigurarea.Ca si bani ar fi 50 leva+comisionul(difera de la statie la statie). Intrebarea este pina cind va merge fara masina si la ei? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Sau alta varianta : - daca nu mai faci ITP bulgaresc, dar ai RCA si Cartea Verde valabila, iti poate cauza de nasoale????????? Cu caruta ma voi deplasa ocazional pe la iesiri, intalniri si alte cumetrii off-road-istice! Dar nu vreau sa-mi iau alta categorie la permis si nici remorca. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Depinde de politistii cu care te intilnesti pe drum..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie: s-a dat drumul la inmatricularea pe BG la motoarele 120kw+. Am inteles ca acum cu totul va duce o inmatriculare la un motor 120kw+ cam 700 euro! Cei care au de inmatriculat asemenea masini grabiti-va si mergeti in luna ianuarie, din februarie aceeasi inmatriculare va costa cam 1000 euroi! Chiar acum am primit aceasta informatie prin telefon! E un motiv sa ne bucuram, sau ... ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate