Forte Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ceva noutati pentru inmatricularea masinilor cu motoare mici (Suzuki Jimny&Samurai&Vitara)? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Miine merg in Bg cu 2 masini si incerc sa aflu grila exacta de taxare a masinilor in functie de putere.Telefonic mi s-a spus ca se face taxarea in functie de kw. Baieti destepti bulgarii...au vazut ca s-au redus masinile pina in 120kw si deschid portile pentru toata lumea....:banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG am inteles ca ai nostrii vor introduce ceva reglementari sa scada numarul masinilor inmatriculate in BG, fie o taxa de tranzit pe zi fie sa te oblige in maxim 4 luni sa o inmatriculezi in Romania..stiti ceva? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Atentie: s-a dat drumul la inmatricularea pe BG la motoarele 120kw+. Am inteles ca acum cu totul va duce o inmatriculare la un motor 120kw+ cam 700 euro! Cei care au de inmatriculat asemenea masini grabiti-va si mergeti in luna ianuarie, din februarie aceeasi inmatriculare va costa cam 1000 euroi! Chiar acum am primit aceasta informatie prin telefon! E un motiv sa ne bucuram, sau ... ? O veste super......mai exista vreo restrictie......sau se poate inmatricula absolut orice vrea inima noastra??? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Miine merg in Bg cu 2 masini si incerc sa aflu grila exacta de taxare a masinilor in functie de putere.Telefonic mi s-a spus ca se face taxarea in functie de kw. Baieti destepti bulgarii...au vazut ca s-au redus masinile pina in 120kw si deschid portile pentru toata lumea....:banana Daca tot ajungi acolo, intreaba si de varianta cu volan dreapta si peste 120 kw. Multumesc! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @Bestia Sigur ai nostrii o sa inventeze o taxa de supt cardane ... Ma ofer voluntar sa le dau cardanul meu la promotie ...:ha: Cred ca in maxim 1 an taxa asta pe prostie de la noi o sa cada ... Dar cui ii convine sa mai inmatriculeze si asa fara taxa in Ro ceva? Ca vin cu celelalte taxe si te rup bucati ex: Patrol 2.8: taxa este din discutie, impozit 800 ron , rca 800 ron, itp 100 ron (total 400 euro) ...in BG la jumate 200 euro /an Jeep 4.0: taxa e la fel "vise taica vise", impozit 2800 ron, rca 1200 ron, itp 100 ron in BG de 8 mai putin ...:x Exemplele pot continua! Bulgarii sunt destepti ,profita de prostia statului roman care si-au indepartat veniturile ... care inventeaza taxe pe aer si pe mucii de melc ... Cu masinile mici taxa se conserva INCA (cea veche 550 EURO) Din cate am inteles se pot inmatricula si englezoaice mici si mari dar conditia este sa le fie modificat sistemul de lumini cu cel european! Cand mai afla ceva nou ... pun aici. Oamenii din BG, ma suna de cate ori intervine ceva si ne multumesc intrucat le-am trimis destul de multi clienti! Ptr ei un client multumit aduce un profit mult mai mare decat 20 nemultumiti! Pe de alta parte, atentie mare prin cine inmatriculati: se fac acte false, asigurari false samd. Am auzit ca exista niste baieti in Giurgiu si Ruse care "inamatriculeaza cu 350-1000 euro ...in functie de fraierul gasit. La o masina cu motor mai mare de 2.5 totalul cheltuielilor (fara comisionul bulgarilor) la prima inmatriculare, inclusiv asigurare este cam 470 euro (950 leva) ! Nu va lasati pacaliti ...si de preferinta cautati filiera probata deja! Sa nu aveti surprize, nu de altceva! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Dimineata la vama si pe noi ne-au informat vamesii binevoitori....ca deh...zvoneori si raspindaci. Am intrebat despre englezoaice si nu este (deocamdata) nici o problema...eu mi-am inmatriculat un Ford Tranzit adus din Anglia... Un pic s-au modificat tarifele la asigurari si citeva plati dar pentru ce este sub 120kw este asa cum a zis si YONUTZ,ramine in continuare 550 euro(fara folii,cu serii ok,acte in regula ,etc...altfel creste pretul) Pentru masinile peste 120 kw nici ei nu stiu inca exact si nu am obtinut inca o grila ,dar am incercat o calculatie si mi s-a spus ca inmatricularea va fi undeva intre 750-1000 euro. Am observat ca manipularea functioneaza pentru ca azi in Dobrich a fost aglomerat ca in vremurile bune... Cum am alte noutati va anunt...:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Si eu am masina inmatriculata in Bg. Am plecat urechea la ce mi s-a spus, sunt o gramada de smecheri si smenari care inmatriculeaza pe naspa si te trezesti ca mergi cu o masina neinmatriculata dupa o vreme, asa ca am mers pe o filiera probata si pe recomandari din mai multe locuri. Daca vrea cineva detalii -> PM. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG @ryder Pune aici detalii despre filiera ta verificata! Aici deja se vb. de o filiera verificata de multi oameni! Dar niciodata nu strica o alternativa! Toti care au inmatriculat masini pe "filiera mea" sunt rugat sa puna aici feedbackul oricare ar fi el (aici vb de cei care nu au facut-o deja)! Cum au fost primiti, tratati, rezolvati, nerezolvati la prima inmatriculare, la prelungire, in diverse alte probleme legate de masina, etc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salutare, Am mai auzit de tot felul de filiere "ieftine" si "de incredere" dar s-au dovedit in final nu neaparat dubioase dar clar mai scumpe (cu 2-300 epuroi) Prietenii lui Ionutz sunt nu numai deosebit de serviabili si dispusi sa ajute dar si de increder si ieftini. Eu sunt la a doua masina (patroale) inmatriculate acolo si cred ca stiu ce vorbesc. Cu ce-a de-a doua a fost chiar aventura ca nu-i gaseam seriile de sasiu si masina a ramas la Milka (cu tot cu acte) o saptamana, timp in care i-au facut revizia si i-am schimbat kit-ul de ambreiaj la 60% din pretul cerut in Romania (kit de la Lucas). Asa ca "multumiri" Milkai si lui Ionutz! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am inmatriculat masina pe o firma bulgareasca printr-un domn numit Vornicu. Asta dupa ce am studiat si am ajuns la concluzia ca e mai safe inmatricularea pe firma decat pe persoana fizica. Nu stiu daca am procedat bine, ieftin sau sigur, dar pana acum sunt multumit. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am inmatriculat masina pe o firma bulgareasca printr-un domn numit Vornicu. Asta dupa ce am studiat si am ajuns la concluzia ca e mai safe inmatricularea pe firma decat pe persoana fizica. Nu stiu daca am procedat bine, ieftin sau sigur, dar pana acum sunt multumit. Pai si cat te-a costat? Cat a durat? Ai venit aici si ai aruncat "pisica", cum ca ai avea solutia magica! Nu ne spui si noua ce si cum? Sau doar ai aruncat "undita" sa vezi daca se prinde ceva in carlig? Asteptam deci, detalii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Pai e asa: -a costat 700E + transportul -a durat cam 4 ore + drumul -nu a consumat nervi, oamenii s-au ocupat de TOT, a fost necesara prezenta mea acolo ca sa sterg praful de pe bord, ca altceva nu am prea facut... -totul mi-a fost explicat dinainte, cu proceduri, cu riscuri, cu documente, etc. Pe scurt: nota 10 pentru romanul care a stiut sa faca o afacere cu bulgarul pe spinarea statului roman care nu stie decat sa ne jupoaie. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Pai e asa: -a costat 700E + transportul Pe filiera mea costa 550 EURO cu acte in regula inclusiv RCA / 1 an. -a durat cam 4 ore + drumul din Bucuresti daca ai nerv in pantof in 4 ore se rezolva tot inclusiv drumul catre casa. -nu a consumat nervi, oamenii s-au ocupat de TOT, a fost necesara prezenta mea acolo ca sa sterg praful de pe bord, ca altceva nu am prea facut... -totul mi-a fost explicat dinainte, cu proceduri, cu riscuri, cu documente, etc. Idem si la fel si aici Pe scurt: nota 10 pentru romanul care a stiut sa faca o afacere cu bulgarul pe spinarea statului roman care nu stie decat sa ne jupoaie. Aici iar am avantaj ca-l sarim pe romanu care face afacere cu bulgaru. Adica luam de la prima mana. Si bulgarul vb romaneste in virtutea relatiei de vecinatate a tarilor noastre. Edit: nu am niciun interes la chestia asta, nu sunt ruda cu cel care inmatriculeaza, am fost doar un client multumit. Am zis ca dau detalii pe PM gandindu-ma ca nu cumva sa se interpreteze ca reclama sau sa incurc pe altcineva care poate se ocupa cu asta. :) Este foarte bine ca ai mai prezentat inca o varianta. Ca oamenii sa aiba de unde alege! Stiu si eu de nenea asta cu siteul dar pe vremea cand eu inmatriculam cu 500 nenea asta cerea cam 800-850. Cam mult 350 ptr cateva ore si cateva telefoane! Oficial, din cate stiu taxele sunt undeva la 420-480/masina ...restul spaga lor! Asta cu RCA-ul si cartea verde inclus bineinteles! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG E bine sa afli mai tarziu decat niciodata. :) E foarte posibil sa iti trimit si eu pe cate cineva din cand in cand. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG E bine sa afli mai tarziu decat niciodata. :) E foarte posibil sa iti trimit si eu pe cate cineva din cand in cand. Pai chestia e ca nu-mi trimiti mie, e doar o varianta verificata si o cale cam batatorita. Ca sa-ti fac daca nu intri des pe forum? ...Uite asa economiseai 150 euro .... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG la motoare peste 120 kw si volan dreapta cit mai e inmatricularea? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG la motoare peste 120 kw si volan dreapta cit mai e inmatricularea? Am inteles ca in ianuarie 700 euro dar de la 1 februarie lucrurile se vor schimba ca vor schimba bulgaroii niste norme si taxe! Dar musai sa aiba faruri si triple de europene. Daca vrei vb si iti dau telefonul celor doi soti (Milka & Plamen) si iei informatiile direct de la "sursa"! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Am inteles ca in ianuarie 700 euro dar de la 1 februarie lucrurile se vor schimba ca vor schimba bulgaroii niste norme si taxe! Dar musai sa aiba faruri si triple de europene. Daca vrei vb si iti dau telefonul celor doi soti (Milka & Plamen) si iei informatiile direct de la "sursa"! :h5 Sa inteleg ca tu intermediezi sau recomanzi inmatriculari pe persoana fizica?! Daca nu, ci pe firma, da-mi si mie un PM cu nr tau, te rog....un Pajero 3500 asteapta numere. :banana Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Sa inteleg ca tu intermediezi sau recomanzi inmatriculari pe persoana fizica?! Daca nu, ci pe firma, da-mi si mie un PM cu nr tau, te rog....un Pajero 3500 asteapta numere. :banana Sefu, eu nu intermediez si nu vand nimic! Acest topic este unul de informare. Este doar o filiera verificata de mine si de multi cunoscuti de pe forum si din afara lui! Alegerea cu cine inmatriculati in BG e a voastra ... Eu doar v-am prezentat o optiune demna de luat in seama ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Sefu, eu nu intermediez si nu vand nimic! Acest topic este unul de informare. Este doar o filiera verificata de mine si de multi cunoscuti de pe forum si din afara lui! Alegerea cu cine inmatriculati in BG e a voastra ... Eu doar v-am prezentat o optiune demna de luat in seama ... "Sefu'", inainte de a sari ca ars, trebuia sa citesti cu atentie ce te-am intrebat. Doar ceream informatii de la tine, ca sa ma ajuti si pe mine cu filiera cunoscuta de tine.... Daca m-am exprimat gresit, imi cer scuze, am vazut doar ca esti cel care ajuti membrii acestui cu forum cu informatii pertinente sa-si inmatriculeze masinile in Bulgarica. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cine sare ca ars? Eu ...? N-as avea motive! :grin: Desi daca se intampla din cand in cand un lucru bun ...oamenii intreaba: DE CE? Iar cand se intampla un lucru rau, oamenii zic: ASTA E! Cam asa este si cu topicul asta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Si eu am inmatriculat un Pajero2.8 din 94, cu volanul pe dreapta, tot prin aceeasi firma ca si @Ryder.Desi aveam si un nr de tel de la @Yonutz, am preferat varianta asta, pe de o parte ca vroiam inmatriculare pe firma, cu contract de comodat, procura, delegatie, etc iar pe alta parte era mai comod pt mine, eu nefiind tocmai aproape de giurgiu...Am venit la un curs in B,cu masina, cu nr rosii, am lasat seara cind am ajuns masina, a doua zi am fost la curs si cind am terminat m-am dus si mi-am luat masina.Evident, m-a costat in plus drumul de la B si inapoi si faptul ca am inmatriculat-o pe firma, dar am cistigat timp in schimb, mai pretios... Deci, exista si alternativa asta, verificata, dar probabil mai scumpa nitel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Astazi am aflat ca pentru un Pajero de 3500, 143kw, pe langa taxele aferente la inmatriculare, impozitul anual e de aprox 650 euroi. Asa ca, cei care spun ca inmatriculeaza masini cu puteri de peste 120 kw, mare atentie daca bulgarul va plateste ulterior si impozitul, caci riscati sa va treziti cu o masina care poate fi radiata de la Politie in urma unor sesizari ale celor de la Finante, in urma neplatii impozitului. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Astazi am aflat ca pentru un Pajero de 3500, 143kw, pe langa taxele aferente la inmatriculare, impozitul anual e de aprox 650 euroi. Asa ca, cei care spun ca inmatriculeaza masini cu puteri de peste 120 kw, mare atentie daca bulgarul va plateste ulterior si impozitul, caci riscati sa va treziti cu o masina care poate fi radiata de la Politie in urma unor sesizari ale celor de la Finante, in urma neplatii impozitului. Esti sigur de chestia asta? Sau doar o duma aruncata de cineva care vinde mai scump "serviciul initial"? Din cate stiu eu, impozitul in BG ptr astfel de masina nu este f mare (in nici un caz atat de mult) si intradevar cei seriosi (care isi doresc continuitate nu doar dealul initial - inmatricularea) platesc impozitele la zi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate