florum Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Dupa 30 de luni de samurai, a venit timpul sa conduc si o masina :grin: Y61 scurt, prima inmatriculare 01.2007, 63.000km, blocant spate, climatronic In prima faza ma intereseaza ce gume pot pune pe dansul? Acum are Dueller HT 265/70/R17 , gume de care trebuie sa scap cat mai curand. Si ceva poze direct din parc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 arata bine!sa te poarte sanatos. :hi eu cred ca 33\10,5\16 MT intra fara modificari;daca nu 31\10,5\16 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 Intra 33''-urile, dar in teren o sa atingi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 sa o folosesti cu placere pune 33 dupa gust ( 10,5 daca vrei performante in teren si consum mai redus sau 12,5 daca vrei sa arate f bine dar consuma mai mult si in teren...se simte ca e mai instabila) ia si suspensie ome cand ai bani...si pana atunci ori nu o bagi in teren ori ii faci un bady lift de 5 cm (e eftin si reversibil) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 1. Sa-l stapanesti sanatos! 2. Daca nu ii aduci modificari articulatiei pune maxim 31.6/10.5/16 pe el (cele de la Malatesta)! Merge fara sa atinga! 3. Daca ii pui un OME+5 pune maxim 33 pe el! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 multumesc :h5 jantele is pe 17, de aici si problema cu gumele... am gasit niste maxxis MT 265/70 R17 adica stock ..care ar fi 31,8'' ar trebui sa schimb uleiurile din motor si transmisie; ce recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 S-o stapanesti sanatos si sa te duca acolo unde-ti doresti fara sa comenteze. Pura curiozitate, halatul, cat a fost? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 Arata prea bine jantele alea ptr a pune MT-uri pe el ...Parerea mea - achizitioneaza-ti inca un rand de roti cu JANTE de tabla! E mult mai simplu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 ti-a venit mintea la cap ... un lucru bun .... .... orice proiect are : inceput-cuprins-incheiere.... ... vezi cu ce incepi ....ptr inspiratie ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 ....ptr inspiratie ... inspiratie pentru numere de zoll? :grin: eu platesc taxe statului german, am TUV pe 2 ani, etc.. detschland uber alles :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 it's your choise ...! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 Sa ai numai noroc de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 aha, acum vazui...sa te poarte sanatos! cand o dam la apa? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 o da la apa dupa ce-si cumpara vasle si ............. snorkel! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Y61 are antecedente: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=25&t=221&p=8705 On-topic: Bravo Florin, sa te duca masina pe unde vrei tu ! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Y61 1. in prima faza tre sa-i pun scaune in spate, masina fiind utilitara (tot pentru impozit :grin: ) are cineva de vanzare? 2. am inteles ca nu merg 33urile fara un mic kit de suspensie... cu OME m-am fript la samurai....nu stiu daca mai vreau...ce alte kituri mai sunt pentru patrol? 3. filtrele trebuie sa fie originale sau merg de la diversi producatori? multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Y61 1. nu stiu 2. Din cate stiu eu mai este varianta KONI ptr Y61 dar numai amortizoare. Cred insa ca OME e cea mai buna alegere! 3. Cauta pe net L'intessa (pot sa-ti dau eu nr daca nu ii gasesti)...sunt reprezentanta unei societati din Italia specializata in filtre + ca au si fabrica! In general vand UNIFLUX ...eu iau de la ei de ani de zile si sunt supermultumit ...atat de calitate cat si de preturi! La masina de iesit in teren oricum schimb filtrele si uleiul la maxim 5.000 km! Filtrele, piese de origine sunt foarte scumpe ... un kit aer+motorina+ulei+habitaclu e 500ron+ pe cand de la astia iei acelasi kit e undeva la 100-120 ron! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Y61 Eu iau filtre de la baietii de la Agircultori. Poti sa iei filtre si de la un site de filtre pe car eil gasesti si aici pe forum si pe net. PM daca nu te descurci. Neaparat ia-ti 33''-uri, eu mi-am pus (pe jante de aliaj de 17) si in afara de faptul ca jantele originale se mai zgarie la pietre nu e nici un bai. Ca profil eu merg de anid e zile numai pe BF goodrich. Mai atinge dincand in cand pe teren, dar o sa ii pun ome si o rezolv si p-asta. Daca banii nu-s problema troliu si bara de metal pe fata. II mai pui si niste proiectoare si deja ai un acaret, nu o utilitara sclipitoare :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Y61 Sa-l porti si sa te poarte sanatos. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Y61 Neaparat ia-ti 33''-uri, eu mi-am pus (pe jante de aliaj de 17) si in afara de faptul ca jantele originale se mai zgarie la pietre nu e nici un bai. Ca profil eu merg de anid e zile numai pe BF goodrich. you're my man :grin: sa nu zici ca ai gumele de la koala? daca nu,ce 33uri merg pe y61 stock? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 ba da, am fix gumele de la koala. Ating in teren foarte rar, la incrucisari extreme. Dar cred ca ma scobesc in punga dupa un suspension kit OME si rezolv problema. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 ... 3. filtrele trebuie sa fie originale sau merg de la diversi producatori? multumesc anticipat Aici te pot ajuta eu . kit filtre Vezi ca o sa sara veveritarii in sus pentru chestia aia cu :"acum conduc o masina" Marfa scula oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 cam tarziu gepetto....azi merg sa schimb filtrele si uleiurile multumesc inca odata d-lui Luigi pentru suport tehnic de specialitate :) mai ramane sa-l incalt corespunzator ca ieri am plantat ceva randuri de morcovi prin padure :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 operatia de schimbare a uleiului si a filtrelor s-a terminat cu bine 8,5 L in punti MOBiL 80W90 5 L in CV si CT MOBIL 75W90 8,5 L in motor EDGE 5W30 ..si filtrele aferente MAFul era curat...deci nu am folosit spreiul din dotare n-a mai fost timp pentru blocarea EGRului, dar aici parerile sunt impartite... care ar fi cel mai placabil :grin: loc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 5 L in CV si CT MOBIL 75W90 Are cutie automata??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate