florum Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Y61 are cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 ca tot e vorba de butoane... am si eu o necunoscuta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 ca tot e vorba de butoane... am si eu o necunoscuta :grin: nu se vede foarte bine in poza dar daca pe el e un motor este pentru incalzi motorul adica in momentul in care cutia este in punctul mort motorul se accelereaza la 1500 de ture daca bagi in viteza scade la turatia normala NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 E un fel de soc! Te ajuta si cand troliezi mult in afara masinii ... sau la incalzire....sau la fiert oua pe capota! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 Este Idle-up si se foloseste cand soliciti mult directia si se incalzeste uleiul de la servo si incepe sa mearga mai greu la ralenti directia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 sa inteleg ca e doar un simplu soc care ridica turatia motorului de la 700 la 1500 prin apasarea pedalei? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Y61 in mare da numai ca merge cand nu esti in masina, iarna la semafor cand o scoti din viteza, cand dai curent NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Y61 265/70R17 118Q 8 OWL 31.8 10.80 19/32 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Y61 e triciclu ....???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Y61 e triciclu ....????mai e unu in ...fund...d-aia nu se vede :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Y61 e triciclu ....????mai e unu in ...fund...d-aia nu se vede :grin: :shock: mama ce ...fund ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Y61 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Y61 E ... biutifula. Sa va noroiti sanatosi :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Y61 am "auzit" de la un tovaras de y61 ca mecanismul de decuplare al barei stabilizatoare se cam strica din cauza drumurilor de la noi si-mi recomanda sa o decuplez ...forever acum, nu stiu cum sa reactionez... daca se strica... nu o mai folosesc. ( cica ar costa cam cat 3 OME ) daca nu o folosesc ... nu se va strica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Y61 Depinde de cum folosesti masina: daca o folosesti adesea pe asfalt, bara stabilizatoare e destul de folositoare la un animal precum Y61. Eu unul, care nu merg cu Y61 pe asfalt decat cu scopul de a ajunge la offroad, am ambele bari stabilizatoare complet demontate. Ceea ce se pierde este abiiltatea de a trage brusc de volan la viteze mari RELAXAT. Masina capata un comportament mai de barca. Pentru mine nu a fost grav, deoarece chiar merg incet cu orice masina, cu atat mai mult cu asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Y61 asfaltul se termina inainte sa ajung acasa :grin: ..bat macadamul zilnic dar, asfaltul e "branza topita" ce se pune in germania pe autobahn? nu de alta, dar la noi e "cascaval".... :ha: nu stiu cum se "manifesta" mecanismul cand simte gropile din asfalt...gasim un desen oficial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Y61 Nu gropile din asfalt sunt problema :-) Testul elanului e problema, curbele de viteza mare, curbele stranse, etc. -Wikipedia -Bari stabilizatoare: rigide vs moi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Y61 Nu gropile din asfalt sunt problema :-) de ce luam masini " de afara" sau noi? probabil din cauza gropilor chestia aia ce decupleaza bara o fi mai expusa uzurii; daca era "cu mana" o mai verificam :grin: ...dar asa, ce e sub plasticul ala negru? daca tot l-ai avut pe masina :) le: sigur ii pe piata un kit de actionare manuala :ha: gen AVM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 intrebare de multe puncte: are cineva euro 4 pe patrol? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 da ... posesorii dupa 2008 .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 este alt motor sau catalizatorul e cu 3... :grin: al meu e productie 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 E acelasi motor (cu mici modificari, radiatorul turbinei e mai sus, altceva nu-mi dau seama). Daca vrei ii fac o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 E acelasi motor (cu mici modificari, radiatorul turbinei e mai sus, altceva nu-mi dau seama). Daca vrei ii fac o poza. salut ce an de productie e al tau? motorul are alt cod? unde gasesc codul la motoru asta? sub capota e o uzina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 in cartea de identitate scrie Anul fabricatiei - 2008 Nissan varianta Y61/H/Patrol tip motor ZD30 si o serie motor din 6 cifre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Y61 multumesc Sorin azi am verificat emisiile si ar fi la parametii de euro4 unde gasesc seria motorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate