Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii

Max
 Share

Recommended Posts

Phoenix - Cantecul lebedei - Memorial Bogdan4x4 - Poze si impresii

Ma doare sufletul ca nu am reusit sa ajung tocmai eu la aceasta intalnire. :sr :sr :sr

Imi cer scuze fata de organizatori pentru asta. Niste probleme deosebite nu mi-a permis deplasarea la eveniment desi mi-am dorit foarte mult sa ajung.

Deschid totusi acest topic dedicat pozelor si impresiilor de la eveniment.

Numai bine tuturor,

:h5

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii

Va rog din suflet sa ma credeti ca am fost la acest memorial din simplul motiv de a va cunoaste in lumea reala ca persoaneSI MAI ALES CA OAMENI,este adevarat ca masinutele sunt jucarii pentru oameni mari,si o pasiune te aduna .Asa cum baiatul meu este in club de bike,si prima data au venit 30 persoane in curte ,asa o sa fac si eu ,dupa cite vad nu suntem greu de abordat ardelenii.

Pentru confirmare am postat citeva poze,mergeam cu mare placere si la Baia mare pentru inpadriri dar am permisul ANULAT,nu are rost sa

povestesc ,oricum am inconjurat Pamintul de mai multe ori fie cu vaporul fie cu masina ,dar cum spunea cineva pe acest site facerea de bine

inseamna incest.Daca este cineva amator sa -i fiu copilot ,nici o lacrima,Masina la alegere{sau moto}.Imi pare rau ca nu m-am prezentat de

la inceput cu tot ce trebuia am intrat aici cu o intrebare la care am primit 4 raspunsuri intr-o zi,dupa care mi-am dat seama cam cine

bintuie pe 4X4.Oricum am vazut cam ce am vrut astazi cu toate ca erau masinile din liga a2-a.

Toate drumurile spre Sadu trec pe la mine pe la poarta si oricind toata lumea este bine primita si servita (Referinte .Cotizo)

ALL THE BEST FOR EVERYONE.

Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995

Suzuki Bandit 600 cmc, 2000

Dacia Solenza 1,9D, 2004

Impresiile sunt bune si se vede ca organizatorii au dorit ca participantii sa se simta bine. :h5 Cel putin o pot spune eu in calitate de spectator.Am vazut multe din masinile colegilor si incet, incet i-a cunoscut si pe propietari.

Din pacate nu am putut participa astazi la concurs si astept si eu fotografiile.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Super eveniment!!! :1 :h5

Clau, noi iti multumim tie si tuturor organizatorilor pentru efortul depus!

In ceea ce priveste memorialul lui Bogdan, mie personal, desi nu am avut placerea sa il cunosc pe Bogdan, mi s-au parut momentele de aseara, adresate lui, extrem de emotionante...

Atasez si eu cateva poze :hi

bravo zippo, bravo clau, bravo melente si "utu", bravo gnok bravo tuturor organizatorilor. foarte foarte frumos.

pe maine cu ceva poze

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

FELICITARI organizatorilor !!! :hi

Am avut ocazia sa cunosc foarte multi oameni minunati.....distractia a fost la ea acasa :x :grin: m-am simtit extraordinar de bine in preajma voastra...TOTI SUNTETI NISTE ADEVARATI!!!

Felicitari castigatorilor cat si celorlaati participanti si nu uitati ca BOGDAN4x4 a fost printre noi!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

:bravo :1 organizatorilor si participantilor !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

:bravo si :1 tuturor organizatorilorilor si partcipantilor o familie mare de nota zece.

A fost superb distractie pe cinste, am avut de toate noroi, paduri, pante abrupte, road-book-uri, rataciri prin padure, rataciri pe dealuri, pierdut drum, regasit drum dezbateri puternice itre navigatori :F , distractie maxima seara :banana :banana.

Nu l-am cunoscut pe Bogdan insa sigur l-am simtit printre noi.

Felictari inca o data tututuror si sa ne vedem cu bine si data viitoare.

Vor venii si pozele si filme insa mai am de prelucrat la ele.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Multumesc oamenilor buni care au organizat aceasta intalnire pentru Bogdan, in memoria lui...a iesit asa cum ii placea, off road si distractie... la ambele participa din tot sufletul... Ne-am regasit, prieteni mai vechi sau mai noi, au venit chiar si oameni care l-au cunoscut pe forum sau doar din povesti...am fost impreuna si asta conteaza foarte mult...Dani4x4 a gasit taria sa fie alaturi de noi...te imbratisam si-ti multumim!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Foarte tare, :bravo Clau, Zippo si intregii echipe de la Sibiu.

Atat eu cat si Simona ne-am simtit foarte bine si va multzumesc tuturor pt primire :banana Ma bucur ca am avut ocazia sa-i cunosc prietenii si apropiatii lui Bogdan si regret ca nu l-am putut cunoashte si in "varianta off-road".

Urmeaza si poze mai pe seara.

@Nicu Iorga ashteptam poza :grin:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Multumiri organizatorilor si tuturor participantilor, ne-am simtit foarte bine cu voi si am avut ocazia sa cunosc oameni minunati. :1

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

O superintalnire , Felicitari celor cu initiativa si participantilor care nu s au dat inapoi de la nimic

Trasee frumoase si solicitante :bravo

Am avut multe de invatat cu ocazia asta, am intalnit persoane noi , am vazut cum este intr o competitie (fie ea oficiala sau nu), ne am distrat si o sa ne aducem cu totii cu siguranta aminte cu mare placere

Pe masura ce primesc pozele am sa le postez

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use