niros05 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii si ultimele........ www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii se pare ca am incurcat itele :ha: :ha: :ha: comentarii aiurea pe alte poze decat cele care trebuiau. ma rectific la urmatoarele :p :p super tare!!!! eu dormeam la masa si clatita dansa in jurul meu :ha: asa reiesea :ha: Vali, tu dormi tot timpul, te trezesti cand incepe lumea sa traga de tine sa mei pleci si acasa .... :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii mai revin cu cateva poze... scuzati dezordinea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii :h5 deocamdata, cam atat am mai gasit prin camera si telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Hai ca am reusit sa pun ceva filme de la Open. [youtube:2j9kcxxe] [/youtube:2j9kcxxe] [youtube:2j9kcxxe] [/youtube:2j9kcxxe] [youtube:2j9kcxxe] [/youtube:2j9kcxxe] [youtube:2j9kcxxe] [/youtube:2j9kcxxe] [youtube:2j9kcxxe] [/youtube:2j9kcxxe] In curnd si altele You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Si tot nu a vrut Pune i gume serioase macar la concurs si o sa vezi ca o sa vrea mult mai mult :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Si tot nu a vrut Pune i gume serioase macar la concurs si o sa vezi ca o sa vrea mult mai mult :grin: Gume are MT-uri insa am ramas suspendat in malu de namol si a trebuit sa o trliez afara. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Stiu ca ai mt uri le am vazut cand m am oprit si am discutat vineri inainte sa ajungem la cabana Pe pante serioase si pline de noroi si mai ales intr o competitie (fie ea si prieteneasca) mt urile sunt cam depasite de situatie (fara sa i ofensez pe cei care merg cu asa ceva) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Si ca sa continuam cu filmele. Primul e din prima seara de la masa dinainte de prolog. [youtube:8zfs0gpj] [/youtube:8zfs0gpj] [youtube:8zfs0gpj] [/youtube:8zfs0gpj] [youtube:8zfs0gpj] [/youtube:8zfs0gpj] [youtube:8zfs0gpj] [/youtube:8zfs0gpj] [youtube:8zfs0gpj] [/youtube:8zfs0gpj] Astea au fost filmele mai am unul cu prologul insa nu e editat (taiat) inca mai trebuie sa vina si pozele. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii :happy KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii ............ce e frumos trece cel mai repede........... :grin: :grin: :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii Cateva poze facute la speciala de noapte. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate