Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Phoenix - Cantecul lebedei - Poze si impresii

desi aportul meu a fost unul minim la acest eveniment vreau sa le multumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment,gazdelor de la cabana Nora,baietilor de la salvamont Cisnadie si echipei de enduristi care au asistat pe traseu,si sa ii felicit pe colegii mei din sibiu si sebes :h5

cateva poze...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari organizatorilor :h5

Un eveniment la care m-am simtit excelent,aveam un chef nebun de ofroad si de spritz.

In memeoria lui Bogdan sambata am baut pana la 7 dimineta :grin:

Astept cu interes pozele!!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

...Citeva foto de linga SADU 1 cind eram la spionat :ha: ....Eram in PAJERO cu epava de PASSAT 3 in spinare.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Sunt foarte fericit si multumit ca am participat la o intalnire a unor oameni care se simt foarte bine impreuna si carora le pasa mai putin de inalta performanta offroadistica din campionat si infinit mai mult de distractie si legarea unor prietenii noi.

Nu puteam lipsi de la comemorarea unui prieten cu care acum un an, tot la Sibiu, faceam echipa si ce bine ar fi fost daca ieri am fi facut din nou ''echipa de Toyote". Stiu ca nu se mai poate. Bogdan este in amintirea mea un coechipier si un exemplu de om care a reusit sa fie prieten si liant al celor doua cluburi si care a reusit sa-si faca timp si pentru intalnirile prietenesti si pentru participarea la concursurile din campionat si pentru organizarea altora si pentru umanitarele de Paste si Craciun; il invidiam uneori pentru ca are timp liber mai mult decat mine si a durut sa aflu in decembrie ca a avut cel mai putin timp dintre noi toti.

Daniela ramane valabil ce am vorbit si poti conta pe mine.

Multumesc si eu organizatorilor si ii felicit pentru un prim concurs reusit; la mai multe !

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare