cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 :h5 :h5 de ce oare majoritatea ideilor bune apar stand la o bere pe terasa??? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Cobra...ne lasi in ceata! Ce are criza, Ploiestiul si ideea buna in comun??? Spune-ne! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi sa vedeti ce se poate intampla cand se intalnesc doua minti ,,diabolice,, :h5 in mijlocul zilei cand ne apuca foamea :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi ??? Am pierdut ceva eu sau ai uitat tu sa scrii ceva ?!? :P :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi putina rabdare domnilor :T :h5 sunt aspecte care trebuiesc ,,micsorate,, :x Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Cobra...ne lasi in ceata! Ce are criza, Ploiestiul si ideea buna in comun??? Spune-ne! @Cobrra - Ce au toate astea cu "Iesiri la sfarsit de saptamana"? Fratica iti dau o reteta buna sa scapi de stres? 9mm ...sau 12 daca te tine! Faci un X si vezi daca nimeresti! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi sa pun ceva poze... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi ne-am plimbat putin cat ne-au permis masinile noastre de magheru' , si ne-a cam ajuns foamea din urma, ca ne urmarea inca de la berea cu pricina de la terasa.... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si unde mai pui ca si vremea era tare frumoasa :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi poze LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si cum spuneam cu foamea... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi ... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi am scos ce aveam prin masina si m-am asezat la un pahar de bere, asa, pe relaxare!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Ce n-am inteles ...unde e criza ... ca va permiteti sa iesiti joi la "offroad" si gratar ... Poza aia cu buburuza zburatoare (albastrica) e tare misto! Daca invarteati aparatul si mai tare ne intrebam ca prostii cum dracu sta ea asa singura lipita de tavan ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi ... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi yonut am sa o fac sa stea si lipita :ha: :ha: :ha: ta Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi sa vezi cand si-o aranja cobrra buburuza... :ha: :ha: :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi panta era pe bune ionutz LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi :bravo Uite cine are timp liber. Nu stiam azi de unde venea mirosul de gratar :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si dupa ce am mancat, putin' cobrra tine la silueta :ha: il stiti baieti, e cam gras... :ha: ne-am gandit sa curatam noroiul ramas pe sub masini de la iesirea ploiesti -cheia ca sau chinuit aia la spalatorie 2 ore sa spele o masina si tot nu au reusit cum trebuie. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi la scaldat...de mihai cosbuc creanga LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si daca nu era criza noi am fii stat mai mult :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi dupa cateva beri cobrra ne-a aratat si muschii drept ptr care acum e pe medicamente, in varful patului infofolit si probabil injurat de viitoarea nevasta care se gandeste daca sa-l mai ia de barbat sau nu. cine stie... mai fuge din pat sa mai citeasca pe forum :cl ce se mai intampla ca la prins microbul' LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi dupa care ne-am intors tot la terasa ca mai erau cateva ore din zi pe care sa le petrecem tot intr-un mod placut :x LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi bravos ,asa vrem si pe la noi ,dar cind mai hotariti iesiri dastea da-ti si un semn ca mai sint amatori,prin jurul casei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate