Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

Cobra...ne lasi in ceata! Ce are criza, Ploiestiul si ideea buna in comun??? Spune-ne!

@Cobrra - Ce au toate astea cu "Iesiri la sfarsit de saptamana"? Fratica iti dau o reteta buna sa scapi de stres? 9mm ...sau 12 daca te tine! Faci un X si vezi daca nimeresti! :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ne-am plimbat putin cat ne-au permis masinile noastre de magheru' , si ne-a cam ajuns foamea din urma, ca ne urmarea inca de la berea cu pricina de la terasa....

• LJ 7O

Link spre comentariu

Ce n-am inteles ...unde e criza ... ca va permiteti sa iesiti joi la "offroad" si gratar ...

Poza aia cu buburuza zburatoare (albastrica) e tare misto! Daca invarteati aparatul si mai tare ne intrebam ca prostii cum dracu sta ea asa singura lipita de tavan ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:bravo

Uite cine are timp liber.

Nu stiam azi de unde venea mirosul de gratar :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

si dupa ce am mancat, putin' cobrra tine la silueta :ha: il stiti baieti, e cam gras... :ha: ne-am gandit sa curatam noroiul ramas pe sub masini de la iesirea ploiesti -cheia ca sau chinuit aia la spalatorie 2 ore sa spele o masina si tot nu au reusit cum trebuie.

• LJ 7O

Link spre comentariu

dupa cateva beri cobrra ne-a aratat si muschii drept ptr care acum e pe medicamente, in varful patului infofolit si probabil injurat de viitoarea nevasta care se gandeste daca sa-l mai ia de barbat sau nu. cine stie... mai fuge din pat sa mai citeasca pe forum :cl ce se mai intampla ca la prins microbul'

• LJ 7O

Link spre comentariu

dupa care ne-am intors tot la terasa ca mai erau cateva ore din zi pe care sa le petrecem tot intr-un mod placut :x

• LJ 7O

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare