Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

pentru cei cu masini mai putin pregatite si amatori de trasee soft-mediu cred ca ar fii o zona ideala de joaca plus ca zona permite si desfasurare de mini provocari mai extreme pentru cei experimentati sa nu uitam si membrii familiei care se pot delecta in voie cu frumusetile naturii si un peisaj minunat. ca zona pentru cei interesati valenii de munte-drajna-posesti,,pe coclauri,, :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sal cobrra.

stii cumva un traseu mai scurt Ploiesti-Valeni de munte-Posesti (si chiar mai departe, spre Calvini/Cislau/bv), doar offroad (pe campii si dealuri, fara sa intru pe DJ, DN)?

dak da, as dori detalii aici sau in pm, pls. vreau sa-l fac la inceputul lui mai.

Link spre comentariu

Sal cobrra.

stii cumva un traseu mai scurt Ploiesti-Valeni de munte-Posesti (si chiar mai departe, spre Calvini/Cislau/bv), doar offroad (pe campii si dealuri, fara sa intru pe DJ, DN)?

dak da, as dori detalii aici sau in pm, pls. vreau sa-l fac la inceputul lui mai.

Chiar daca nu exista un traseu bine definit se poate face unul. Nu trebuie decat putina orientare , ceva curaj si o masina buna.

Link spre comentariu

de existat trebuie sa existe...trec de multi ani pe acolo, dar pe asfalt, si dealurile alea imi fac cu ochiul...bine, acum as fi constrans ca vreau sa merg cu o masina neinmatriculata si sa evit asfaltul.

Din Buc. pana in Ploiesti ma descurc...de acolo as face peste camp pana in Boldesti, si apoi cred ca merge pe langa satele alea peste dealuri pana as iesi in Valeni, sau cu noroc, chiar in Drajna/Posesti. De undeva de acolo stiu un forestier care trece prin fondul de vanatoare Cislau, care ma scoate chiar in drumul de Brasov (DN10-de unde iar ma descurc, pt unde vreau sa ajung).

Problema ramane intre Ploiesti si Drajna/Posesti...dak gasiti un traseu frumos, da-ti de veste si platesc greutatea in bere. :h5

Link spre comentariu

de existat trebuie sa existe...trec de multi ani pe acolo, dar pe asfalt, si dealurile alea imi fac cu ochiul...bine, acum as fi constrans ca vreau sa merg cu o masina neinmatriculata si sa evit asfaltul.

Din Buc. pana in Ploiesti ma descurc...de acolo as face peste camp pana in Boldesti, si apoi cred ca merge pe langa satele alea peste dealuri pana as iesi in Valeni, sau cu noroc, chiar in Drajna/Posesti. De undeva de acolo stiu un forestier care trece prin fondul de vanatoare Cislau, care ma scoate chiar in drumul de Brasov (DN10-de unde iar ma descurc, pt unde vreau sa ajung).

Problema ramane intre Ploiesti si Drajna/Posesti...dak gasiti un traseu frumos, da-ti de veste si platesc greutatea in bere. :h5

Te invit dupa Paste cand vom reface traseul Ploiesti - Cheia pe care dealtfel nu l-am incheiat pe 21 martie unde ii vom avea alaturi pe Yonutz, Bullbar, Gpscu, Gaganu si toi care vor sa refaca acest traseu si cu totii sa-l ducem la bun sfarsit ..... adica sa ajungem la Cheia.

Link spre comentariu

Eu de ieri sunt la Cheia , in campingul de la pensiunea Rusu ! Asta e pe stanga chiar la intrare cum vi de la Ploiesti !

inca am o tuica buna ........!!!!

Care e prin zona , va astept !

@cobra si toyo . Cand vreti venti sa frigem niste carne si sa ne jucam putin cu masiutele :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare