cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi te asteptam cu drag sa ni te alaturi macar la o bere daca nu la un traseu ,,soft,, :h5 :x Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Bravo baieti, felicitari pentru iesirile voastre :h5 Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi multumim LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi [youtube:2ma1h72n] [/youtube:2ma1h72n] Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si cateva fotografii din zona de odihna si recreere,,casa de la tara,, Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Bravo baietii !!! Imediat dupa paste o sa fiu la Cheia cu rulota , poate organizam o `prieteneasca` !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si inca o serie de poze cu locatia mea :p :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi vezi ca misca pestii! ady, da de veste cand esti la cheia si venim LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Bre , da la voi criza se trece cu gratare ?? ca vrem si noi ASA !!! :h5 :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi cu gratare o ignoram! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi pentru cei cu masini mai putin pregatite si amatori de trasee soft-mediu cred ca ar fii o zona ideala de joaca plus ca zona permite si desfasurare de mini provocari mai extreme pentru cei experimentati sa nu uitam si membrii familiei care se pot delecta in voie cu frumusetile naturii si un peisaj minunat. ca zona pentru cei interesati valenii de munte-drajna-posesti,,pe coclauri,, :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi chiar nu-i nimeni interesat de zona???? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Sal cobrra. stii cumva un traseu mai scurt Ploiesti-Valeni de munte-Posesti (si chiar mai departe, spre Calvini/Cislau/bv), doar offroad (pe campii si dealuri, fara sa intru pe DJ, DN)? dak da, as dori detalii aici sau in pm, pls. vreau sa-l fac la inceputul lui mai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi fara sa intri pe dn sau dj nu stiu :h5 este un traseu valeni- posesti Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Sal cobrra. stii cumva un traseu mai scurt Ploiesti-Valeni de munte-Posesti (si chiar mai departe, spre Calvini/Cislau/bv), doar offroad (pe campii si dealuri, fara sa intru pe DJ, DN)? dak da, as dori detalii aici sau in pm, pls. vreau sa-l fac la inceputul lui mai. Chiar daca nu exista un traseu bine definit se poate face unul. Nu trebuie decat putina orientare , ceva curaj si o masina buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi de existat trebuie sa existe...trec de multi ani pe acolo, dar pe asfalt, si dealurile alea imi fac cu ochiul...bine, acum as fi constrans ca vreau sa merg cu o masina neinmatriculata si sa evit asfaltul. Din Buc. pana in Ploiesti ma descurc...de acolo as face peste camp pana in Boldesti, si apoi cred ca merge pe langa satele alea peste dealuri pana as iesi in Valeni, sau cu noroc, chiar in Drajna/Posesti. De undeva de acolo stiu un forestier care trece prin fondul de vanatoare Cislau, care ma scoate chiar in drumul de Brasov (DN10-de unde iar ma descurc, pt unde vreau sa ajung). Problema ramane intre Ploiesti si Drajna/Posesti...dak gasiti un traseu frumos, da-ti de veste si platesc greutatea in bere. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Nikule vad ca vrei sa pui pisica la treaba :bravo ...si te mananca in talpa! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi de existat trebuie sa existe...trec de multi ani pe acolo, dar pe asfalt, si dealurile alea imi fac cu ochiul...bine, acum as fi constrans ca vreau sa merg cu o masina neinmatriculata si sa evit asfaltul. Din Buc. pana in Ploiesti ma descurc...de acolo as face peste camp pana in Boldesti, si apoi cred ca merge pe langa satele alea peste dealuri pana as iesi in Valeni, sau cu noroc, chiar in Drajna/Posesti. De undeva de acolo stiu un forestier care trece prin fondul de vanatoare Cislau, care ma scoate chiar in drumul de Brasov (DN10-de unde iar ma descurc, pt unde vreau sa ajung). Problema ramane intre Ploiesti si Drajna/Posesti...dak gasiti un traseu frumos, da-ti de veste si platesc greutatea in bere. :h5 Te invit dupa Paste cand vom reface traseul Ploiesti - Cheia pe care dealtfel nu l-am incheiat pe 21 martie unde ii vom avea alaturi pe Yonutz, Bullbar, Gpscu, Gaganu si toi care vor sa refaca acest traseu si cu totii sa-l ducem la bun sfarsit ..... adica sa ajungem la Cheia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Eu de ieri sunt la Cheia , in campingul de la pensiunea Rusu ! Asta e pe stanga chiar la intrare cum vi de la Ploiesti ! inca am o tuica buna ........!!!! Care e prin zona , va astept ! @cobra si toyo . Cand vreti venti sa frigem niste carne si sa ne jucam putin cu masiutele :ha: :ha: :ha: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi adi, lasa-ne nr de tel pe pm LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi o sa modificam titlul cum se simte criza la cheia intr-o zii de joi:)))) :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate