Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi

cum am spus ne-am terminat berea, ne-am ridicat de la masa si am plecat. nu a fost nimic planificat. de 1 mai eu sunt la bran

• LJ 7O

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A dreaq criza :x ... te face sa nu mai gandesti limpede :P ba chiar te impinge la gesturi "X-treme" :h5

Felicitari baieti :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Poza aia cu buburuza zburatoare (albastrica) e tare misto! Daca invarteati aparatul si mai tare ne intrebam ca prostii cum dracu sta ea asa singura lipita de tavan ... :ha:

Ai reusit sa prinzi intreaga esenta a topicului intr o singura expresie :ha: , felicitarile mele :h5 Nici eu n o puteam spune mai bine :grin:

Link spre comentariu

Pt Cobra....Ce legatura are criza din ploesti cu plimbarea voastra pe micile campii si prin apa acea foarte adanca.....intrebare din toata plimbarea acea sa folosit 4x4....? a fost necesar...?

Nissan Patrol y 61
Link spre comentariu

A vreti sa ne aratati cum a-ti iesit la iarba verde ca 2 porumbei ! Nu! :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

incercam sa asimilam cat mai multe informati dar de domen practic sa putem face fata cerintelor cu brio :h5 ne mai antrenam si noi cum putem ca pe plan local cam liniste cu iesirile toti au masini dar sincer nu stiu pe unde se pitesc

am sa fac un fel de carti de vizita cu acest forum si cum vad cate unul pac poc lipita in geam si poate asa se strang mai multi din ploiesti sa facem si noi o echipa demna de :cl

Link spre comentariu

pai daca vb doar la tastatura sigur masinile nu or sa faca singure trasee hai sa ne intilnim si noi macar odata pe saptamina,la o birfa,cafea sprit si ce va mai fi si atunci vom vede ce vom pune la cale parerea mea,

Link spre comentariu

Baietii sunt inca la inceput ... cu timpul isi vor da seama ce/daca vor (ceva mai mult) de la masinile lor! Fiecare se bucura in felul lui de acest sport! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

si si la experienta noastra relativ mica de traseu ce putem face???????? invatam si exersam fiecare cum poate

daca am sa reusesc o sa postez si ceva poze cu un traseu relativ usor-mediu din zona ,,casei de la tara,, si poate se organizeaza ceva si pe acolo :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare