eadrian_mlr Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi apropo, de 1 mai nu iesiti la cheia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi cum am spus ne-am terminat berea, ne-am ridicat de la masa si am plecat. nu a fost nimic planificat. de 1 mai eu sunt la bran LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi .......va cam arde de namoleala....... :bravo :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Domnilor ! Sa va fie de bine si la mai mare!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi multumim frumos LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi multumim si va steptam cu drag chiar si la bere si gratar :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi A dreaq criza :x ... te face sa nu mai gandesti limpede :P ba chiar te impinge la gesturi "X-treme" :h5 Felicitari baieti :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Poza aia cu buburuza zburatoare (albastrica) e tare misto! Daca invarteati aparatul si mai tare ne intrebam ca prostii cum dracu sta ea asa singura lipita de tavan ... :ha: Ai reusit sa prinzi intreaga esenta a topicului intr o singura expresie :ha: , felicitarile mele :h5 Nici eu n o puteam spune mai bine :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Pt Cobra....Ce legatura are criza din ploesti cu plimbarea voastra pe micile campii si prin apa acea foarte adanca.....intrebare din toata plimbarea acea sa folosit 4x4....? a fost necesar...? Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi pentru masinile nostre de ,,magheru,, da si putin 4x4 mai usor dar a fost :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi A vreti sa ne aratati cum a-ti iesit la iarba verde ca 2 porumbei ! Nu! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi incercam sa asimilam cat mai multe informati dar de domen practic sa putem face fata cerintelor cu brio :h5 ne mai antrenam si noi cum putem ca pe plan local cam liniste cu iesirile toti au masini dar sincer nu stiu pe unde se pitesc am sa fac un fel de carti de vizita cu acest forum si cum vad cate unul pac poc lipita in geam si poate asa se strang mai multi din ploiesti sa facem si noi o echipa demna de :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi pai daca vb doar la tastatura sigur masinile nu or sa faca singure trasee hai sa ne intilnim si noi macar odata pe saptamina,la o birfa,cafea sprit si ce va mai fi si atunci vom vede ce vom pune la cale parerea mea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi asa si trebuie noi in general avem ca loc de intalnire zilnic terasa rosi langa catedrala Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi :1 pt ce vrei sa faci.........si bafta incontinuare :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Bravo man si sigur daca anuntati inprealabil , vin si eu la o berica !!! ... si la o plimbare https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi gata este de retinut dupa sarbatori poate reeditam traseul si ajungem si la cheia intr-un final :h5 :h5 :h5 :j :j :tr :jp1 :tr :ca :dr1 :cort Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Si poate faceti si ceva ce are legatura cu 4x4 respectiv off road sau ceva de genu :p :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Baietii sunt inca la inceput ... cu timpul isi vor da seama ce/daca vor (ceva mai mult) de la masinile lor! Fiecare se bucura in felul lui de acest sport! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Care sport ? Invartitul micilor sau consumatul berii ? :p :h5 :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi si si la experienta noastra relativ mica de traseu ce putem face???????? invatam si exersam fiecare cum poate daca am sa reusesc o sa postez si ceva poze cu un traseu relativ usor-mediu din zona ,,casei de la tara,, si poate se organizeaza ceva si pe acolo :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi [youtube:13gctcux] [/youtube:13gctcux] Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi [youtube:305yzhck] [/youtube:305yzhck] Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: cum se simte criza la Ploiesti intr-o zi de joi Asa baieti exersati exersati :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate