HARY Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: furia albastra... metalizat Hai Luci cu porbagajul l-ai terminat? -sa-l vedem? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: furia albastra... metalizat Luciene, daca ii il "tragi in plastic" culoare mata, sa-i dai si un lac pe deasupra ... sa fixeze bine vopseaua! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: furia albastra... metalizat Luciene, daca ii il "tragi in plastic" culoare mata, sa-i dai si un lac pe deasupra ... sa fixeze bine vopseaua! :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: furia albastra... metalizat pauza cu portbagajul ... si pauza in general ... betonez curtea si nu am timp cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: furia albastra... metalizat PAUZA SA TERMINAT ... ..... si ca orice munca... e bine sa se inceapa cu o pauza inainte ...!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Re: furia albastra... metalizat asa printre picaturi : 1 . sau achizitionat : 4 amortizoare originale de patrol Y61 , sunt mai lungi cu 6 cm decat cele de y260 , si cum am arcurile inaltate 7 cm ....se potrivesc perfect ....cele de pe fatza , care au fost si montate ,... o sa fac o mica modificare a boltului de la amortizoarele spate , bucsele amortizorului sunt de 18mm ( turnate in urechea amortizorului ) fata de 16mm cele vechi . 2. am achizitionat un SOFT-TOP nou ( new, neu , nove ) la culoarea masinii ... adica albastru p.s.( soft-top cel negru din poze este de vanzare ) se spune ca : 'un lucru bun nu se schimba ' ... completez eu : ' doar daca este albastru ....:dr1 Editat Decembrie 28, 2009 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat cum aeroterma devenise galagioasa ,are o varsta respectabila 18 ani ....!!!!! , am cautat sa o schimb , dar nu am gasit originala asa ca am cautat motorul caci aici era buba ... ... am gasit la dezmembrari de BMW , de la modelul E36 , anii 90' . am luat unul ca nou , pe alese ....!!!! motorul este identic si sa montat perfect ,CHIAR DACA CARBUNII SUNT IN SPRE VENTILATOR ...!!!!! ventilatorul are aceeasi dimensiune si forma ...numai ca paletii sunt intorsi invers , simetric , de curios l-am pus sa vad cum functioneaza .... dar nu impinge aerul ca cel original ..... sa spalat bine , uscat , sa uns bine lagarele cu ulei de masina de cusut , sa pus peste lagare vaselina siliconica ( impiedica pierderea uleiului ) ptr cei interesati motorul original este BOSCH 0 130 063 047 iar cel montat acum este BOSCH 0 130 063 072 ( exista si SIEMENS IDENTIC ) ..... trebuie schimbata polaritatea , caci se invarte in celalalt sens .... asa arata : http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/ventilator.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: furia albastra... metalizat azi am schimbat la masina urmatoarele : etrieri fata + cilindrii .... s-au schimbat si garniturile toate noi furtunele de la etrieri ( cu protectie) noi furtunele de la sasiu la punti ( cu protectie si + 10cm mai lungi ) noi pompa centrala noua golita toata instalatia si inlocuit lichid de frana ~ 1l montat placute de frana originale nissan-lucas inlocuit tablitele otelite de pe placute cu un set nou inlocuit toate saibele de etansare de cupru cu altele noi cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: furia albastra... metalizat poze etrier cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat am achizitionat un set overfendere de la Manolo -Tg.Jiu ... au fost montate . necesita destula munca si atentie sunt late de 9cm si au fost nituite din 5 in 5 cm ... nit POP cu floare mare cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: furia albastra... metalizat cade exact la guma unde este calea de rulare ... paranteza gumei iese putin in afara .... efectul optic este misto .... si nu stropeste deloc ... ... inca odata ...incantat de ele ...!!!! :banana cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat gaura era data cu ceva timp in urma .... sa pus snorkel-ul la loc ... nou ... original SAFARI SNORKEL ... carcasa filtrului a fost sudata autogen la toate imbinarile , sa adus gura carcasei filtrului intr-o pozitie convenabila sa se poata monta usor racordul elastic intre snorkel si carcasa ... carcasa ...sablata si vopsita electrostatic .... negru lucios...ca originalul ... .... nu e cazul sa mai mentionez ca : capacul filtrului se imbina ermetic cu carcasa .... am obturat gura snorkelului si motorul se opreste ..... deci nu are pierderi de aer.... adica e si functional .... ( nu ca la altii pus doar sa dea bine in poze .... sa nu dam nume.... :ha: ) Editat Februarie 14, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat gaura era data cu ceva timp in urma .... sa pus snorkel-ul la loc ... nou ... original SAFARI SNORKEL ... carcasa filtrului a fost sudata autogen la toate imbinarile , sa adus gura carcasei filtruli intr-o pozitie convenabila sa se poata monta usor racordul elastic intre snorkel si carcasa ... carcasa ...sablata si vopsita electrostatic .... negru lucios...ca originalul ... .... nu e cazul sa mai mentionez ca : capacul filtrului se imbina ermetic cu carcasa .... am obturat gura snorkelului si motorul se opreste ..... deci nu are pierderi de aer.... adica e si functional .... ( nu ca la altii pus doar sa dea bine in poze .... sa nu dam nume.... :ha: ) iti dau eu nume:ha: facut testul si motorul nu se opreste, se "suge" furtunul de la turbina, motorul da sa moara, se aude un suierat la aripa (unde exista o etansare cu silicon de baie :uameni) si revine in ralanti... si tot asa... dar asta nu este o tema stringenta pt. mine, am altele pe cap acum:x:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat Si la mine se opreste ...deci pot sa mi-o bag in apa pan' la geamuri! :ha: Toata chestia e sa nu ud ouale ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat asa printre picaturi : 1 . sau achizitionat : 4 amortizoare originale de patrol Y61 , sunt mai lungi cu 6 cm decat cele de y260 , si cum am arcurile inaltate 7 cm ....se potrivesc perfect ....cele de pe fatza , care au fost si montate ,... o sa fac o mica modificare a boltului de la amortizoarele spate , bucsele amortizorului sunt de 18mm ( turnate in urechea amortizorului ) fata de 16mm cele vechi . 2. am achizitionat un SOFT-TOP nou ( new, neu , nove ) la culoarea masinii ... adica albastru p.s.( soft-top cel negru din poze este de vanzare ) se spune ca : 'un lucru bun nu se schimba ' ... completez eu : ' doar daca este albastru ....:dr1 Salut poti detalia cum anume ai inaltat arcurile cu 7 cm ..!!! Daca se poate !!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat am fost la shpringar .... nea gigi ,.... dat 6 mil , mers cu arcurile in mana .... altfel mai costa vreo 2-3 montatul si demontatul .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: furia albastra... metalizat s-au achizitionat barile fata+spate AFN ...... se adapteaza si scutul ....... pauza ...... se va monta bara originala patrol 260 pe noua bara AFN se va monta nr de inmatriculare pe capota .... cu nit pop ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: furia albastra... metalizat cam atat ptr azi .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celmarerau Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: furia albastra... metalizat da, da... elegant, ce mai... putin impanat, ca nu se prinda rugina... nu ca la altii, cum am auzit, la care o sa scartaie de la coji de seminte... Lipoveanu daca stie, stie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: furia albastra... metalizat adica ce vrei sa spui .... ca ieri cand sa lucrat la bara lui Astral sa mancat seminte ...??? nu .. nu rugineste...ca e de plastic .. :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: furia albastra... metalizat Bafta Lipovene:h5:h5:h5:h5:h5:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: furia albastra... metalizat Incepe sa arate bine . Buna ideea cu bara nissan pe AFN. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat cum spunea un clasic in viatza ...: '' decat cu punga-n cap, batand si la covoare .... ... mai bine sub masina, montand amortizoare .....'' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat unde-i unul nu-i putere la noroi si pietre grele unde-s doi puterea creste si 35-ul nu sporeste cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat Fa-ti mai bine si un atelier, ceva de mesterit, ca idei, ochi si mana ai cat caru`! In rest...no comment....artist ca de obicei...:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate