Lipoveanu Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: furia albastra... metalizat http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1990.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1997.jpg i-am confectionat prinderile de plafon ... ca nu le avea ... si totusi o sa-i pun unele mai destepte ... ( ceva de genul : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123 ) ca sa o capotezi i-ti ia 10 secunde ..... dupa care treb sa te dai jos sa-i pui capsele... total 30 secunde e gata .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: furia albastra... metalizat ... sa vad ce gume vor intra 36 sau 37x ...anticipez ... Pentru gume asa mari, trebuie facute modificari si la nivel de grupuri? Sau suporta fara? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 (editat) Re: furia albastra... metalizat parca mai repede asi incerca ceva 34 sau 35 dar mai late .... x14,5 .... sa vad pe unde gasesc pentru o proba .... Editat Mai 15, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: furia albastra... metalizat Spune-mi ,te rog, de unde ai luat pasla,imi trebuie si mie.Mishto masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: furia albastra... metalizat la targ la vitan ... pasla 10mm costa 40ron metru liniar .. e lat de 1,30m .. are si mai groasa de 20mm ... asta e mai scumpa putin ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: furia albastra... metalizat Multam' fain. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: furia albastra... metalizat azi am schimbat furtunele de la termoflot la radiatorul de ulei , pentru ca unul era mereu ud , banuiesc ca din cauza vechimii cauciucului din furtun, am gasit la un atelier furtun cu simpa insertie la 50 bari , rezistent la ulei , la 135grade rezistenta termica ,aproape identic cu cel original .... totul 200 ron ... cu materialele lor ... mi se pare super pretz .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: furia albastra... metalizat Spune-mi te rog ce diametru are gaura din aripa pt snorkel? PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: furia albastra... metalizat 50 bari................ putin, servo merge la 80 bar ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: furia albastra... metalizat breeeeee .... ai inceput sa imbartanesti :old ..... sau nu a venit mirciulica sa ridice premiu si l-ai baut ..!?!? :x ... scrie clar .... furtunele de la termoflot la radiatorul de ulei .... alea le-am schimbat .... cele de servodirectie nu m-asi fi obosit sa le repar... ptr simplul motiv ca mai am un set de rezerva .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: furia albastra... metalizat breeeeee .... ai inceput sa imbartanesti :old ..... sau nu a venit mirciulica sa ridice premiu si l-ai baut ..!?!? :x ... scrie clar .... furtunele de la termoflot la radiatorul de ulei .... alea le-am schimbat .... cele de servodirectie nu m-asi fi obosit sa le repar... ptr simplul motiv ca mai am un set de rezerva .... mi-a scapat ceva? ce premiu? unde? Acum am gasit raspunsul. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat sa achizitionat 4 gume super swamper tls 36x12,5xR15 .....o sa le incalt azi ... marea dilema este pe ce jante sa le pun ..?!/?! pe alea albe ....???? pe alea negre...???? pe alea gri ...????? sau pe alea polishate ... ...??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat sa achizitionat 4 gume super swamper tls 36x12,5xR15 .....o sa le incalt azi ... marea dilema este pe ce jante sa le pun ..?!/?! pe alea albe ....???? pe alea negre...???? pe alea gri ...????? sau pe alea polishate ... ...??? Albe??? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat Pe cele negre ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat nus pe care sa le pui dar dupa parerea mea la acele anvelope iti trebuie niste jante de 9 sau 10 toli......si atunci incepe distractia.....super frum masina :1 :1 :1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat Spune-mi te rog ce diametru are gaura din aripa pt snorkel? PATROLATOR parca 70mm are gura snorkelului ...e supradimensionat ... daca iei unul original are sablonul in paket .... pe o foaie de carton .... daca vrei sa faci unul artizanal ....sa nu pui teava mai suntire de 50mm atat e teava originala de la filtru ... debitul de aer nu trebuie obturat cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat sa achizitionat 4 gume super swamper tls 36x12,5xR15 .....o sa le incalt azi ... marea dilema este pe ce jante sa le pun ..?!/?! pe alea albe ....???? pe alea negre...???? pe alea gri ...????? sau pe alea polishate ... ...??? Albe??? :h5 ai castigat ... ai 10Puncte :P :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat bine ca nu ploua ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat valvele .... din alea...da da... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat Superbe mosu! Sa le tocesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat Lipovene, daca mai castig inca 20 de puncte, ma dai si pe mine o tura de cartier, cand vin pe la Bucuresti? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat la 20p deja ai o bila galbena .... plus o tura ... traseul obligatoriu sa aibe 3 licee in drum ... la 10 bile galbene... te las sa mergi singur cu ea ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat la 20p deja ai o bila galbena .... plus o tura ... traseul obligatoriu sa aibe 3 licee in drum ... la 10 bile galbene... te las sa mergi singur cu ea ... :ha: Sper sa nu sparg vreo bila, ca s-a dus reaq tura mea :) Acum vorbim serios: Super treaba faci! :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: furia albastra... metalizat Emoticoane de salivat avem cumva pe aici ?? ca eu nu gasesc oricat m`as chinui :P Nu pot sa spun decat atat :1 :10 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: furia albastra... metalizat Spune-mi te rog ce diametru are gaura din aripa pt snorkel? PATROLATOR parca 70mm are gura snorkelului ...e supradimensionat ... daca iei unul original are sablonul in paket .... pe o foaie de carton .... daca vrei sa faci unul artizanal ....sa nu pui teava mai suntire de 50mm atat e teava originala de la filtru ... debitul de aer nu trebuie obturat Merci. TREBUIE sa-mi fac eu unul, pt. ca eu am "benzinar" si pt. benzina nu se gasesc. Oricum, mie nu-mi trebuie pt. treceri prin apa (ca eu pot in apa doar pina la delco), ci pt. praf. Si nici nu-mi trebuia snorkel (voiam sa-mi pun doar un "Zyclon Filter" orizontal pt. care nici nu treuia sa ies de sub capota), dar nu mai am liniste cu "colega de camera", ea vrea NEAPARAT "periscop", chiar daca nu "face" nimic- doar "optica". Asa ca o sa-mi pun "aspirator" cu un "Zyclon" vertical in virf. Si alea sint cu gaura de 76mm sau 85mm ( in jurul debitului de aer pe care-l necesita motorul meu) si nu ma puteam hotari pe diam. tevii. O sa pun de 76. :tk PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate