Lipoveanu Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: furia albastra... metalizat @ astral ...rezolvat ... dar poti veni oricum ... o nirvana si un pepsi la terasa se gaseste mereu .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat prin amabilitatea unui amic am achizitionat un TROLIU WARN 9000XD are 2 ani si este nefolosit , (se vede dupa cablu si dupa role ) ca sa stiu exact starea lui l-am demontat si doar verificat ......., spalat ,suflat cu aer motorul ,s-au uns lagarele mosorului doar , dat un spray pe cele 2 capace . ..... intentionez sa-i pun plasma asa ca voi matisa cu niste banda de azbest cilindrul mosorului ( cum pun motociclistii pe tobe , banda e de la harley , made in USA , nu se destrama este compacta ) ... se va ingrosa max 4-5mm ...... am mai auzit pe cativa care au incinns troliu si le-au topit plasma ... Editat Mai 4, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: furia albastra... metalizat azi se va monta troliu ... sa facut un nou suport ptr solenoizi ..... sa decupat capacul de plastic pentru o pozitionare 'ca la carte' .... prin amabilitatea unui amic bijutier mi-a suflat cu aur de 18K cateva saibe si piulite ptr toate lagaturile electrice ale troliului ( se stie ca aurul este cel mai bun conducator electric plus ca nu oxideaza .... + ca nu costa mai nimic ) ... cablurile electrice vor fi scurtate si sertizate exact cat treb la masina mea ..... ( de fabrica toate sunt cam lungi ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: furia albastra... metalizat este gata .... maine probe ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: furia albastra... metalizat Bravo!! Sa-l stapanesti sanatos! Nene Lucian, cum e cu bara aia, de deasupra? Ai ranfortato? Spuneai ceva de niste saibe puse la baza, merge? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: furia albastra... metalizat brreee nenea Lucian .... asa se spune corect .... ... mai nene dar fragezi se cred unii .... :old cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: furia albastra... metalizat este gata .... maine probe ... frumoasa lucratura !...sa-l stapanesti sanatos ...dar troliu ala nu-i montat invers ?...nu ca nu ar merge si asa ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: furia albastra... metalizat nu-i 'invers' ... se spune 'viceversa' ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: furia albastra... metalizat :ha::ha: Lipovene,ai troliu englezesc.....ai scurtat firele atit de mult ca a trebuit sa muti troliul sa ajunga,nu?:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: furia albastra... metalizat eu nu inteleg de la ce si-a luat reper de spune ca este invers ...???!!!! daca poate sa argumenteze ...... primeste 10P garantat ,..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat eu nu inteleg de la ce si-a luat reper de spune ca este invers ...???!!!! daca poate sa argumenteze ...... primeste 10P garantat ,..... reperul este insasi pozitia lui pe masina. de regula se monteaza invers, cu motorul electric in stanga si reductorul in dreapta (cum te uiti la masina, din fata), asa vine infasurat din fabrica si are si o sageata pe reductor care indica sensul de rotatie pt. infasurare. 10P? hmmm, oare ce sa fie?!?!?:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat cand faci 100P iei o bila galbena .... :y cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat presuri originale patrol anii 70' .... in perfecta stare .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat cand faci 100P iei o bila galbena .... :y ... si bila galbena o bagi acolo la arcuri..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat ... si bila galbena o bagi acolo la arcuri..... sau la 10 bile galbene primeste una albastra ..... asta o poate pune pe bord ..!!! :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat Bila...albastru mtalizat si ... obligatoriu furioasa, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat ce ...Bila lui ... o poate gauri si o face maneta de schimbator ..!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: furia albastra... metalizat reperul este insasi pozitia lui pe masina. de regula se monteaza invers, cu motorul electric in stanga si reductorul in dreapta (cum te uiti la masina, din fata), asa vine infasurat din fabrica si are si o sageata pe reductor care indica sensul de rotatie pt. infasurare. 10P? hmmm, oare ce sa fie?!?!?:ha: bobinezi cablul invers , iar butonul de recuperare intorci eticheta .... si este ca la fabrica ... ... am o baterie pe gel mai grea cu 10 kg .... pe partea dreapta ...asa ca troliu e pus cu partea mai grea in stanga .... motorul troliului este foarte greu ... ....cu prima okazie cand il voi mai desface o sa-i repozitionez cutia de viteze a troliului la urmatoarele gauri adica cu vreo 20grade mai aplecata spre fata .... astfel am aces mai bun la maneta de eliberare a cablului . ........... functioneaza .......... daca erau si termopanele lui Flesh4x4 gata ...dadeau bine in poza ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat presuri originale patrol anii 70' .... in perfecta stare .... Lipovene :grin: foarte tari presurile :h5 mai ales ca sunt cu steagul Japoniei special conceput pentru razboi! :ha::y:jp1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 15, 2010 Autor Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat Lipovene :grin: foarte tari presurile :h5 mai ales ca sunt cu steagul Japoniei special conceput pentru razboi! :ha::y:jp1 .... de ne vom intalni la o viitoare intrunire si se pune de-o 'perinitza' .... ma ofer sa le pun un presh la bataie sa ne asezam in genunchi cand ne pupam ... :ha: :ha: :ha: chemam si gemenele japoneze .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat Da-le `reaku de japoneze ca sunt strambe rau :ha: rar vezi cate o frumusete pe strada :ha: si cand vezi cate una cat de cat mai acatarii, fi atent cu ce aschilopatici umbla (da, da, ala cu scufita rosie, pe care l-am denumit "Scufitzul Rosu" :ha: nu e femeie..., ci barbat! :ha:) :hl:ha: Nu m-am abtinut sa nu postez si o poza cu mine cu "gura pana la urechi", surprinsa cand am vazut aratarea! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat ce ...Bila lui ... o poate gauri si o face maneta de schimbator ..!!! sa faci dintr-o bila o....maneta....hmmm, tre' sa-mi imaginez o tehnologie....:ha::ha::ha: tractozaure, prin "surprinsa" te refereai la poza, nu?.....:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 15, 2010 Autor Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat @ runner .... dupa pantofi pare dinamovist .... :ha: http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=75995&d=1273936074 @ giorgel ... i-am mai dat eu lu' unul 2 bile odata ... una a pierdut-o si una a stricat-o ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: furia albastra... metalizat @ runner .... dupa pantofi pare dinamovist .... :ha: http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=75995&d=1273936074 @ giorgel ... i-am mai dat eu lu' unul 2 bile odata ... una a pierdut-o si una a stricat-o ... stiu de alea doua bile, erau din otel "inextricabil":ha::ha: aia galbena, de vrei sa mi-o dai mie, din ce e? sa nu-mi spui ca e in functie de haleala.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: furia albastra... metalizat ...tractozaure, prin "surprinsa" te refereai la poza, nu?.....:ha::ha::ha: Ai vazut cum se creeaza confuzie :ha::wink: Normal ca ma refeream la poza ca doar nu la mine :top uita-te si tu in poza asta de ce nu pot purta pantaloni scurti :grin: (nu sunt eu GOGANU :hl cei 24 ai lui sunt deja legendari:ha: dar nici departe nu sunt, mai taie doar cativa cm :y:ha:) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate