floyota Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " E pacat pentru cei care s-au dus acolo, cei au platit banii ceruti, cei au muncit si si-au rupt masinile ... cei care "au pus suflet" si care s-au chinuit sa mearga cat mai bine ... E pacat sa plateasca concurentii pentru neintelegerile dintre diversele "foruri superioare" ... Nu e vorba de neintelegeri intre "foruri superioare" ci este vorba despre faptul ca toti trebuie sa respectam niste reguli pe care tot noi ni le-am impus.Asta e tot si nimic altceva. Cred ca tuturor ne-ar conveni sa stimm ca mergem la un concurs care se disputa dupa aceleasi reguli ca si la altele. Caci imi vine greu sa cred ca se poate face un clasament general cu reguli intr-un fel la 5 etape de exemplu si cu 2 etape desfasurate dupa alte reguli stabilite de catre fiecare organizator. Cred ca esti de acord cu asta. Sper ca m-am facut bine inteles despre ratiunile care au stat la baza deciziei Comisiei. Atat si nimic mai mult. Pe colegii de la Mures nu ia impins nimeni sa faca etapa dupa cum au dorit dansii. Singuri au luat aceasta decizie nu Comisia. Imi pare rau despre ce s-a intamplat caci s-au nascut prea multe polemici pe aceataq tema dar aceasta este o stare de fapt a lucrurilor.Nu sunt inventii sau interpretari. Iti multumesc Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Un kk de campionat.............Nu mai vin nicaieri :P Sponsorul meu ma trimite in Turcia la bai...... Nu cred ca trebuie sa privesti lucrurile in acest fel. Sunt convins ca dupa ce se vor fi clarificat lucrurile va iesi ceva bun din asta. Repet.......sunt convins Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Foarte frumos si elegant ce a spus Liviu. Chiar daca am mai multe reprosuri in legatura cu organizarea concursului, dau dreptate 100% Muresului. Ce s-a intamplat e o mojicie atat fata de noi, concurentii, care se pare ca suntem carne de tun, cat si fata de un club de traditie si de altfel fata de o intrega parte a tarii. Se restrange totul la interese si incordat de muschi. Ce au de spus alte cluburi din tara, carora li s-ar putea intampla la fel?(daca nu joaca cum canta lautarii) Sunt curios: care e comisia aceea care a votat, din cine a fost alcatuita si cand s-a intrunit ea?(daca nu e secret) Nu cred ca locul sau momentul in care ne-am intalnit este important pentru tine si la ce iti foloseste,dar iti satisfac curiozitatea. Ne-am intanit de mai multe ori in diverse locuri,dar in general intotdeauna in Bucuresti chiar daca unii dintre membri au trebuit sa vina de la mama dracului din tara. Pe membrii comisiei ar fi trebuit sa ii stii caci ei sunt aceia care fac lucrurile astea urate care nu ne convin. Ei sunt dupa cum urmeaza: Gabi Nicolae membru Traian Maracineanu membru Gigi Gavrila membru Rasty Gaby Petzalis membru Florin Radu presedinte Si apropos de dat dreptate cuiva......ai ascultat si cealalta varianta? Asta doar asa .......ca sa ai o imagine cat mai completa si pentru a judeca cat mai obiectiv. Pentru ca daca vezi doar o parte a lucrurilor bineinteles ca nu poti decat avea decat o imagine deformata a situatiei. Iti multumesc si ne vedem la Buzau. Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Oameni buni, 1. La sedinta de la Predeal, eu tin minte ca s-au VOTAT modificarile de regulament. Din moment ce s-au facut propuneri de modificare, s-a suspus la vot iar noi am ridicat mana si am votat, asta inseamna destul de clar ca aceste modificari de regulament au fost supuse dezbaterii cluburilor, votate si adoptate. Singurul lucru care s-a votat si nu s-a pus in practica (cel putin la etapa de la GH), a fost obligativitatea de a avea rollcage si la clasa OPEN lucru cu care eu personal am votat impotriva mai ales ca aceasta situatie era obligatrie si la Cupe nu numai la etapele de campionat. Nu mi-a convenit cand dl Liviu Iernean sustinea vehement obligativitatea rollcageului si la OPEN fara sa il intereseze ca , in felul acesta se va ingradi dreptul de particpare a multor pasionati care nu isi permit sau nu le convine ca sa isi modifice o masina cu care se dau chiar si pe strada, si cu care trebuie sa treaca si pe la RAR. Am sustinut atunci ca aceasta cerinta trebuie lasata la latitudinea organizatorului si el sa decida daca traseele sunt de asa natura incat se impune neaparat rollcage-ul. Insa , idee e ca daca s-a votat de catre majoritate altceva, fiecare trebuie sa ne supunem acestui vot. 2. A fost aleasa marca Garmin pentru GPS-uri din mai multe motive. Cel mai importante este faptul ca majoritatea care se dau in concursuri au deja un GPS Garmin pentru asta este singura marca care are si soft specific pentru offroad. Lumea din concursuri este obisnuita cu conectivitatea acestei marci. Toate folosesc programul MAP Source pentru a descarca si salva track-urile. Daca nu se impunea o anumita marca, veneau unii cu cine stie ce chinezarii ordinare de GPS-uri pt care e dificil de gasit si de instalat softurile de transfer. Nu cred ca faptul ca in fost aleasa aceasta marca, exista interese ascunse. Daca obligativitatea era " Sunt valabile numai GPS-urile cumparate de la SC Avantul Prabusirea SRL, atunci, da, o consideram ca si o afacere personala a celui care a impus asta. 3. Vad ca interpretati exagerat fiecare afirmatie sau propunere. Ce daca ne intalnim la Buzau pt discutii? Era o oportunitate pt ca oricum multi dintre reprezentantii cluburilor sunt deja acolo. Daca se va tine sedinta acolo, ma voi duce dupa care ma indrept direct catre Deva pentru TAT. Nu vad propunerea ca o reclama la concursul de la Buzau. 4. Ar fi interesant de aflat si parerile celorlalti membri din conducerea CNOR. Sunt convins ca aceste hotarari nu le-a luat Floyota de unul singur. 5. Nu interpretati aiurea cuvintele mele si nu ma faceti partinitor pt ca nu am de castigat sau de pierdut nimic din asta. Nu sunt nici eu de acord cu nevalidarea rezultatelor de la etapa de la Tg Mures dar nici cu atitudinea celor de la Tg Mures. 6. Legat de afilierea la FRAS, se pare ca, in conditiile actuale, asta e singura posibilitate de a intra in legalitate. Ba nu. mai este si FRM-ul dar aici nu am fost de acord, pe buna dreptate, ca sa intram intr-o federatie de moto. De platit, oricum vom avea de platit indiferent la ce ne afiliem. Gresala mare a fost faptul ca nu sa facut ceva in sensul asta mai demult cand era mult mai usor si erau mai multe cai pentru asta. Altii au fost mai destepti si au facut-o. Dar in offroad lumea nu s-a agitat. Bine ca exista federatie de table in Romania dar nu exista federatie de offroad. :P Propunerea mea este urmatoarea: Sa se valideze totusi rezultatele etapei de la Mures iar etapele urmatoare sa se desfasoare conform Regulamentului pe 2009 pe care sper sa il aiba toata lumea. Asta ca sa nu dati concurentii peste cap la mijlocul campionatului. Sa se tina cat mai curand sedinta cluburilor in care sa se discute clar toate aspectele iar rezultatele sa fie aplicate incepand cu campionatul din 2010. Locatia pt sedinta sa fie una neutra, adica intr-un loc unde sa nu se tina nici o etapa de campionat. Daca va place Maramuresul, va pot asigura eu organizarea acestei sedinte in conditii foarte bune si , sper eu, placute. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Salut, pentru a opri discutiile vizavi de etapa de la Mures va aratam o paralela intre cele doua regulamente 2008 - 2009, regulamentele fiind aceleasi cu trei erori si cateva completari legate de GPS care s-au dovedit a fi un motiv de scandal. In urma lecturarii atasamentului sa decideti daca anularea etapei a avut sau nu intentii ascunse. Faptul ca aceste comunicari sunt puse pe forum de catre mine nu inseamna ca este o parere personala, cei care poarta discutii pertinente sau impertinente cu anumite persoane din cadrul clubului sa stie ca le poarta cu tot clubul. ( exista o comunicare absoluta in domeniul offroad intre membrii clubului) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Salut, pentru a opri discutiile vizavi de etapa de la Mures va aratam o paralela intre cele doua regulamente 2008 - 2009, regulamentele fiind aceleasi cu trei erori si cateva completari legate de GPS care s-au dovedit a fi un motiv de scandal. In urma lecturarii atasamentului sa decideti daca anularea etapei a avut sau nu intentii ascunse. Faptul ca aceste comunicari sunt puse pe forum de catre mine nu inseamna ca este o parere personala, cei care poarta discutii pertinente sau impertinente cu anumite persoane din cadrul clubului sa stie ca le poarta cu tot clubul. ( exista o comunicare absoluta in domeniul offroad intre membrii clubului) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " adevar 100% cele scrise mai sus cred ca la anul o sa fie numai buzaul in campionat :ha: Nu poti sa lovesti in concurenti, schimbind clasamnete si anulind etape dupa cum pofteste o persoana exemplu Deva, de cind sa retras din campionat e din ce in ce mai apreciata Salut Dagtoyota, ai putea sa dezvolti ideea un pic? Ce ai vrut sa spui cu faptul ca doar Buzaul va ramane in campionat?Crezi ca asta imi doresc eu sau noi?Atat de ingust si de nemernic ma crezi? Si acum serios,ce interese crezi ca m-ar mana sa imi doresc acest lucru? Si de ce esti convins ca totul este la discretia unei persoane...adica a mea? De unde ti-au venit ideile astea. Crezi ca decizia fata de etapa de la Mures este a mea?Esti convins? Si in afara de asta sigur cunosti toate datele problemei ca sa fii in masura sa faci astfel de afirmatii? Pe aceasta cale te invit si pe tine sa discutam cand ne vom intalni cu totii...caci sa fiu foarte sincer am cam obosit sa vad tot felul de pareri enuntate pe forum si m-am cam saturat sa tot dau explicatii fiecaruia care i se pare nu stiu ce, sau nu stiu cum. Dar pesemne ca acesta este pretul care trebuie platit pentru faptul ca imi bat creierii,imi f** timpul si energia ca sa asist la astfel de lucruri care sincer iti spun.....IMI FAC GREATA caci dupa cum se observa foarte clar din spusele voastre sunt niste interese MAJORE care stau la baza deciziilor care se iau iar eu ca si persoana dupa cum se vede doresc sa distrug aceasta miscare atat de frumoasa,iar voi toti cei care va dati cu parerea pe aici sunteti niste persoane cerebrale iar NOI sau dupa cum afirmi, EU, sunt dus cu capul si imi doresc doar DESTABILIZAREA si DISTRUGEREA OFF ROAD-ULUI. Baieti, sincer, cred ca ceva nu functioneaza bine in capul cuiva.........ce va veni,oameni buni? am sa dezvolt idea Ce ai vrut sa spui cu faptul ca doar Buzaul va ramane in campionat ....... la bucovina calsamentul sa schimbat dupa festivitatea de premiere (foarte urit si foarte nasol )La brifing directorul de concurs a spus ca, cp nu sunt importante ci duar tracul GP, trebuia penalizat el si nu concurenti Trebuia sa se respecte decizia lui,si pe buna dreptate pt ca concursul nu este vinatoare de cp la Tirgu Mures toate discutiile .... ce este important : ar trebui ca etapa de anul asta sa se puncteze in campionat pentru a nu lovi in concurenti si dupa aia sa se iei masuri cu organizatorul pentru ca el nu a respectat regulamentul si nu concurentul de ce am afirmat cele de mai sus pentru ca primele doua etape din campionat au fost cu probleme si clar cele 2 culburi sunt nemultumite Si de ce esti convins ca totul este la discretia unei persoane...adica a mea? nu am specificat ca este vorba despre persoana ta ci tu ai spus. Dupa ce am citit cine face parte din membri comisiei si sunteti presedinte ..... Am crezut ca membri conventiei sunt presedinti de cluburi care organizeaza etape in campionat si se supune la vot am mai spus-o si o repet... de vina e regulamentul dupa problemele de anul trecut nu sa adus bun nimic regulamentului si ce sa adus nu sa respectat sau nu sa putut resecta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Salut Florin 1.Am spus ca dau drepatate Muresului nu pentru ca nu as fi cunoscut pozitia fiecarei parti ci mai ales pentru pripa cu care s-a luat aceasta decizie. Sunt convins ca dreptatea e undeva pe la mijloc, ca, din cate am inteles, Muresul a fost un partener dificil de discutii, insa trebuia ceva mai multa diplomatie si tact, mai ales cu un club care reprezinta ceva in miscarea off-road. 2.Tot nu am inteles: cu concurentii cum ramane? Am cazut de prosti, sau nu? 3. Premeditarea. Nu am vrut sa se inteleaga ca a fost ceva premeditat, ci doar faptul ca stiati dinainte ca Muresul nu va merge dupa reg din 2009 si puteati sa transmiteti concurentilor ca in ac caz e posibil sa anulati concursul. Cred ca oricum o mare parte din vina o poarta faptul ca este un regulament care in multe parti este jenant si interpretabil de fiecare dupa pofta inimii. TRebuie platita o firma de avocatura ptr a il concepe cum trebuie dupa ce in prealabil se va ajunge la un acord intre off-roaderi(vezi problema CP-GPS care are multe tabere). In conditiile actuale nu poti sa te dai. Va iesi cearta dupa fiecare concurs. Deja campionatul se scalda intr-o mare de contestatii si mai vine si anularea asta... Mie unul, care ma dau de ceva vreme in off-road, dar care am fost strain de concursuri pana nu demult, chestiile astea imi taie aproape orice chef sa ma mai dau in campionat. Astept Buzaul unde sincer chiar sunt curios cum se va merge anul asta in litera regulamentului si ce probleme vor aparea. Nu sunt partizanul nimanui, dar cel putin eu ma simt nedreptatit ptr anularea Muresului. Mi se pare total exagerata decizia mai ales ca acele probleme de regulament 2008/2009 nu au afectat rezultatele finale. Sper sa va mai ganditi si, cum spuneai si tu Florin, sa luati o ecizie gandita si nu altfel. KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " atata s-a scris la topicu asta ca mai era un putin si era depasit insusi marele Osho. recunosc n-am citit tot pentru ca nu ma intereseaza nici regulamente semnate, parafate sau nu. nici politze platite sau nu. in urma acestei tarasenii eu am ramas cu urmatoarele: 1. s-a anulat concursul dupa ce se stiau rezultatele 2. daca acestui CNOR ii pasa de fraierii care se cred concurenti, veneau la start sau in prima sau a doua zi, sau a treia si ne spunea "ba, prostilor va dati in afara campionatului" 3. sper sa fie doar coincidenta faptul ca anularea a survenit dupa inscrierea la "buzau". cam asta ar fi. eu voi continua sa ma dau in offroad de cate ori voi avea ocazia pentru ca ma doare in cot de cine ce are de impartit. ma dau pentru ca imi place, insa poa' sa fie organizat concursul si de patriarhia romana si tot nu voi putea fi convins ca se desfasoara 100% corect. ne intalnim la buzau si mai vedem. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Salut, nu am dorit sa intervin ca si persoana privata in aceste discutii dar in urma relatarii facute de Max privind vehementa mea legata de obligativitatea roll-cage-ului, s-a inteles gresit intentiile mele care sub nici o forma nu au dorit sa ingradeasca participarile la Open care impreuna cu Standardul reprezinta "pepiniera" pentru Extrem. Cred ca stie toata lumea ca responsabilitatea totala asupra securitatii competitiei ii revine organizatorului, sub nici o forma nu raspunde Conventia care din punct de vedere juridic nu exista. In fiecare an cerintele pentru traseele de Open au fost spre organizarea unui traseu tot mai dur si mai periculos (fiind tot timpul caracterizat ca si o plimbare). Pentru a realiza duritatea si periculozitatea ceruta a traseului trebuie luate masuri de securitate suplimentare. Toate aceste lucruri au fost o propunere din partea mea fapt care s-a schimbat in urma cerintelor majoritatii participantilor lucru respectat si de noi la Mures. Eu personal va garantez ca intotdeauna cand voi face parte dintr-un staf de organizare voi tine cont de parerea participantilor in primul rand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Ce pacat de etapa de la Mures de concurenti care au mucit pt. a chistiga, si de organizatori care au muncit de luni de zile, la trase , logistica si multe altel , pt. ca nu e deloc usor sa organizezi un concurs...toti suntem de acord cu un regulament si cu faptul a e necesar dar deja ne incurcam in hirtii si nu mai facem Offroad acuma chiar se exagereaza cu regulametu asta.... Chiar este atit de important faptu ca la Mures nu s-a facut prolog?? Poi la Bucovina nu era tragere la sorti? Si ce nu a fost bine? Vesnicele GPS-URI... cine poate spune ca la Mures nu s-a folosit Gps? Toti concureti stiam de la inceputul anului ca avem nevoie de GPS-uri si le aveam in masina asa ca..... Ma apuca groaza ce se va itimpla la buzau daca se ia curentul sau se strica ceva la calc. si in una din cele 7 zile nu se vor afisa rezultatele cum prevede regulamentu...atunci ce o sa se intiple munca de un an a celor de acolo o sa o excludem ca s-a incalcat ceva NESEMNICATIV din regulament! Si concurentilor care sunt de o luna prin garaje sa isi pregateasca masinile li se va spune sa incalcat ART.X ALINIATUL Y si punctele lor nu sunt luate in calcul asa ca ne vedem la urmatorul concurs unde cine stie ce va fi....CE PACAT! La anu vom fi 10 masini ca la Rally si ne vom uri toti intre noi si vom discuta numai in articole si aliniate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " jenant, te simti f...tut pe fata :bleah , mai cateva faze din astea si o sa ne vedem doar la prietenesti salut buhu...cand ai ajuns pe podium s-au anulat punctele din concurs.........asta-i treaba ? salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Craiu ai perfecta dreptate din pacate cine are de pierdut sunt concurenti si nu organizatori, pt.ca ei oricum nu au punctat la etapa lor si punctele vin anulate celui care a muncit!.... si cum am zis imi este groaza la buzau unde punctajul e dublu si unde sunt o gramada de bani cheltuiti..... Si nu a fost naspa la Mures ce naiba!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Ioana ,partea de sus l-am citat pe buhu eu am scris partea de jos ....dar asa este ,aveti dreptate salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Regulamentul Cadru de DESFASURARE a COMPIONATULUI Offroad citez: "Ordinea de start, pentru prima etapa, in cazurile in care nu se organizeaza prolog, se va stabili in urma clasamentului din sezonul sportiv anterior. Pentru celelalte etape ordinea de start va fi in functie de pozitia ocupata in clasamentul partial al CN. Deci unde este problema cu necesitatea prologului daca in regulamentul in uz exista variante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Azi am citit amanuntit regulamentul pt a fi pregatit pt BUZAU si eu nu am vazut nicaieri scris ca ar trebui sa se desfasoare un prolog inainte de concurs. Deci ce treaba avea prologul cu MURESUL.Daca gresesc spuneti-mi voi unde sa citesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Azi am citit amanuntit regulamentul pt a fi pregatit pt BUZAU si eu nu am vazut nicaieri scris ca ar trebui sa se desfasoare un prolog inainte de concurs. Deci ce treaba avea prologul cu MURESUL.Daca gresesc spuneti-mi voi unde sa citesc. Dar cine a deschis discutia despre vreo problema la prolog? Cred ca se face o confuzie.....era vorba de modalitatea de start...ceea este cu totul si cu totul altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " In functie de decizia organizatorului se organizeaza prolog si atunci ordinea de start se stabileste prin timpii obtinuti sau daca nu se organizeaza prolog atunci se ia startul in functie de ordinea in clasament. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " stau, citesc... si ma gandesc daca e buna continuarea discutiei inainte de Buzau ?! ...caci deja s-au incins spiritele, si pana una alta organizatorii sunt deja ATENTIONATI ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Doamnelor si domnilor In primul rand,ca si concurent la etapa de Mures ma simt si …utut si cu banii luati. Pai cum altcumva cand am lucrat ca bezmeticul sa-mi fac masina. Am semnat un contract de publicitate pentru tot anul 2009 in care sunt niste banuti la mijloc si cam trebuie sa-l respect. Mi-am luat liber de la amanta,nevasta,copii si obligatii. Am platit taxe de inscriere. Am dat de baut la prieteni. Am mai cheltuit timp si bani dupa competitie,pentru reparatii,calmare nevasta,cal si mai mare pentru amanta,copii si caini. Cand sa ma asez si sa ma gandesc la urmatoarea competitie vine bolovanul,sa anulat etapa de la Mures. Am auzit eu parca niste zvonuri la inceputul competitiei,dar un le-am bagat in seama Ma cheama sponsoru’si finantatorul la el si zice: -pai de ce participi la o competitie in cadrul unui campionat in care un se recunoaste munca si efortul depus de tine si totul este relativ si interpretabil,hai sa mergem la campionatul nacional de prins crapi jucand table . Concluzii: Etapa dela Mures a fost una bine organizata de o echipa profesionala si de oamen hotarati si care stiu regulile jocului si a bunului simt. Sa vazut si mai ales sa simtit asta. De la inscriere si pana la final. Mici greseli sunt la toate etapele,la fel si aici,insa per ansamblu cam toata humea a fost multumita in afara de carcotasii profesionisti pe care incet am ajuns sa i cunoastem si sa nu bagam in seama . Pentru unii traseele au fost pera hard,pentru unii pera soft,in functie de cum erau pregatite sau nepregatite masinile lor. Nu sanctionati concurentii pentru ca nu au decat vina de a participa conform unui calendar competitional stabilit de onor Conventia Off Road. Sa stiti ca,,,,concurentii au fost disclipinati si au respectat regulamentul. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Eu propun sa se revina, asupre acestei decizii avind in vedere ca , concurenti au fost multumiti, si ca nu sa intimplat nimic grav la Mures, ca a fost un concurs bine organizat, traseu bun, clasamente date la timp, premiere facuta fara intirziere, autoritatle au sustinut evenimentul, traseul bine monitorizat de organizatori.... ce naiba, hai sa terminam cu polemici de genul nu mi-au placut carnati de dimineate si alte prostii, traeul la open era Rally si nu mai stiu ce ca doar nu au comandat mureseni soarele...daca ploua e traseu prea extrem si nu se poate parcurge, daca e uscat e prea raid, daca e prin riu si peste pietroaie nu intram ca rupem masinile.... nici cum nu e bine... ce aveti nu va mai place offroadul? Si mie mi-a placut enorm Bucovina 2008 dar nu poate fi peste tot asa pt ca nu comandam noi ploaie nu? Nici bucovina 2009 nu a fost ca 2008 , doar nu puteau unda cu furtunu muntele dar nu a fost raid cum nici muresu nu a fost raid..... .....Referitor la conisie, nici eu nu stiam exact dar aseara am primit informati.... acuma tot se comenteaza asura acestei fantasticei comisii , dar la predeal cind trebuia sa se aleaga comisia, majoritatea reprezentantilor de cluburi prezente la intilnire au parasit sala pe motiv ca nu vor sa faca parte din comisie si ca nu au timp, chef si altele...asa ca presedintele a trebuit sa isi aleaga comisia din cei ramasi in sala....deci? Acuma cam degeaba nu suntem deacord atunci toti aveau altceva mai important de facut (inclusiv noi care din motive personale nu am putut fi prezenti la intilnire)... Eu consider ca aceasta comisie ar trebui formata din presedintii tuturor cluburilor care fac parte din campionat,si acestea nu trebuie sa se intilneasa neaparat fata in fata dupa fiecare concurs traim in era internetului nu , dar nu poate fi obligat nimeni...acuma toti se intreaba : Daca acestea sunt mmbri comisiei cine elimina Buzaul daca ceva iese naspa am inteles ca este un observator extern dar acesta face un raport care il preda comisiei..,dar nu e un pic tirziu pt. intrebarile aste cind la predeal nu sa ramas in sala nici macar din curiozitatea de a sti cine este aceasta comisie aleasa??? Si nici regulamentul nu e perfect, sa se poata cere respectarea lui in totalitate...nu intru in detalii dar totusi vezi Bucovina unde saracu Rasti nu mai stia ce sa faca... ba era obligatoriu GPS care in caz de orice discutii era prioritar, ba acelas regulament la un alt aritico spunea definitia CP-ului si cum rebuie luat unde trebuie hasurat si cate puncte penalizare se primesc daca nu il ai.....Si am discutat pina la 5 dimineata si unul zicea EU INTELEG PRIN ASTA.... ALTU ZICEA EU INTELEG.....CU TOTUL ALTCEVA ...Asa ca daca inca fiecare poate sa inteleaga cite ceva nu este Perfectiune nu? Scrie ca e obilatoriu GPS-UL dar nu ca se accepta numai marca GARMIN? SI ASA TOT PUTEM FACE POLEMICI PINA LA SFIRSITUL CAMPIONATULUI DAR CHIAR ASTA VREM? Dar oricum ar fi eliminare etapelor chiar daca au fost facte ok, nu duce la nimic bun , sunt defavorizati concurenti...asta cu toleranta O nu prea merge si sunt sigura ca va duce la o ruprura mare si la scaderea numarului concurentilor, cea ce chiar nu doreste nimeni, nici afiliati nici neafiliati nu ne dorim diminuarea miscarii offroad nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Bine punctat Ioana. Si eu sunt de parere ca pana nu se face un Regulament care sa nu-ti dea posibilitatea de interpretare nu se poate cere respectarea lui in tocmai. Iti aduci aminte de discutia de anul trecut de la Odorhei? Acela este un punc nevralgic. Daca se citeste cu atentie sunt mai multe......... In cazul comisiei ai dreptate Presedintele nu putea constitui comisia fara acordul celor implicati. Ca atare cei care doresc sa se implice in aceasta comisie sunt membrii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Daca se lua corect in considerare reg 2009 la Bucovina Craiu trebuia sa castige... Acum i-o trageti a 2-a oara bietului om, ce sa mai inteleaga decat ca nu mai trebuie sa traga la victorie :P Pentru noi nu e o problema ca oricum o sa castigam Buzaul, iar Buzaul n-are cum nimeni sa-l anuleze :ha: :banana KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Silviu vezi ca dupa regulamentul 2009, contestatia ta e nula. Deci nu ai locul 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " la bucovina cistigator a fost Craiu daca ne luam dupa ce a spus Rasti la brifing cel putin eu am vazut festivitatea de premiere VOI NU ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate