DAGTOYOTA Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Silviu vezi ca dupa regulamentul 2009, contestatia ta e nula. Deci nu ai locul 2. mai citeste o data regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Era vb de contestatia de la Mures nu de cea de la Bucovina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Era vb de contestatia de la Mures nu de cea de la Bucovina stiu cind sorin pirvulescu sa rasturnat in speciala si a fost pus pe roti de "ajutor din exerior " si initial i sa luat in calcul speciala dupa contestatie sa revenit anulinduse speciala uite din regulament - ajutorul din afara in proba speciala - cu 100 puncte/echipaj in cauza. Prin ajutor din afara se intelege orice ajutor fizic care vine din partea altor concurenti aflati in afara concursului in acel moment, a spectatorilor sau organizatorului si/sau din orice alta parte care neimplicata in proba in acel moment. inteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Scuze ca nu am aprofundat si ceea ce se scrie cu litere italice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Deci dupa cum spuneam o serie de discutii... si de interpretari ale regulamentului, Siviu zicea ca dupa regulamentul 2009 chistigator e Craiu (asa a inteles el si interpretat regulamentul) , Comisia e de alta parere (deci ei l-au interpretat alcumva). Nu ma intereseaza cine are dreptate si cine nu SUBLINIEZ CAZ CONCRET UNDE REGULAMENTUL POATE FI INTERPRETAT! Si sa nu dezgropam morti cu ce a fost, am facut exemplu asta sa scot in evidenta de ce ar trebui sa se mai reflecte asupra deciziei de la mures! Pt. ca concluzia exluderi Muresului este ca organizatori nu au respectat pas cu pas regulamentul desi, cum zicea Pepi noi am fost disciplinati si l-am respectat. Chiar si GPS-uri am avut toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " bag seama ca se cam profita de pasiunea noastra :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Deci dupa cum spuneam o serie de discutii... si de interpretari ale regulamentului, Siviu zicea ca dupa regulamentul 2009 chistigator e Craiu (asa a inteles el si interpretat regulamentul) , Comisia e de alta parere (deci ei l-au interpretat alcumva). Nu ma intereseaza cine are dreptate si cine nu SUBLINIEZ CAZ CONCRET UNDE REGULAMENTUL POATE FI INTERPRETAT! Si sa nu dezgropam morti cu ce a fost, am facut exemplu asta sa scot in evidenta de ce ar trebui sa se mai reflecte asupra deciziei de la mures! Pt. ca concluzia exluderi Muresului este ca organizatori nu au respectat pas cu pas regulamentul desi, cum zicea Pepi noi am fost disciplinati si l-am respectat. Chiar si GPS-uri am avut toti! Si sepci! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Silviu vezi ca dupa regulamentul 2009, contestatia ta e nula. Deci nu ai locul 2. AM INTELES! SA TRAITI! :ha: E bine asa? lasand gluma, imi pare rau ca trebuie sa repet un lucru pe care l-am mai spus si altora: a fost jenant ca a trebuit sa fac contestatie la Mures si nu a luat organizatorul masuri singur. A fost ca si cum organizatorul nu m-ar fi depunctat cu 50 de puncte ptr CP-ul neluat in prima zi si altul ar fi trebuit sa conteste lucrul asta. Da' asta cum i se pare fiecaruia logic si corect; ptr mine era aberant sa te prefaci ca in speciala aia nimic nu s-a intamplat. :P Oricum, mi-e scarba si de contestatii si de tot ce se intampla, eu zic sa abandonati discutiile ca oricum nu tine de noi :grin: Eu astept Buzaul ca mi-e dor de ceva urcari si noroaie si pe cuvant daca ma mai intereseaza clasamente si alte istorii :grin: Nu vedeti, ajungem sa stam mai mult pe forum decat in padure... ajungem nepregatiti la Buzau :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Esti fantastic Silviu ma faci sa rid de mor, ''Am inteles sa traiti!" :ha: !!!!!!! Sa,mergem in garaje sa adunam ultimele lucrusoare ca incepe Buzau!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " ....Si chiar daca nu depinde de noi mai scriu o data sa se mai revina o data asupra deciziei asupra etapei de la Mures ca chiar nu s-a incalcat nimic din regulamentul 2009! Putea sa se dea la start si regulamentul 2005 ca tot acolo eram! Nu a fost nimic incalcat! S-a depus contestatia lui Silviu care s-a aprobat si daca ma gindesc bine si regulamentul din 2007 prebedea tot aceasi penalizare sa nu mai vb de 2008, 2009 ; si contestatia cu privire la rau care nici daca aveam 3 gps si 10 tracuri nu putea fi aprobata pt. ca era 1m distanta care nu sa respectat si eu as vrea sa vad u gps care sa iti arate abaterea de un metru ca doar nu o sa punem rotile masini unde a pus organizatoru roata cind memora tracul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " A....si nu va suparati ca tot scriu dar numa ieri m-am invatat sa intru pe forum si incepe sa imi placa se vede nu?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " A....si nu va suparati ca tot scriu dar numa ieri m-am invatat sa intru pe forum si incepe sa imi placa se vede nu?! stai linistita, ca la Buzau ai wireless! iei laptopul in masina pe traseu si stai pe forum cat vrei... acuma nu stiu daca iti permite regulamentul 2009 acest tip de navigare :ha: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Doamnelor si domnilor In primul rand,ca si concurent la etapa de Mures ma simt si …utut si cu banii luati. Pai cum altcumva cand am lucrat ca bezmeticul sa-mi fac masina. Am semnat un contract de publicitate pentru tot anul 2009 in care sunt niste banuti la mijloc si cam trebuie sa-l respect. Mi-am luat liber de la amanta,nevasta,copii si obligatii. Am platit taxe de inscriere. Am dat de baut la prieteni. Am mai cheltuit timp si bani dupa competitie,pentru reparatii,calmare nevasta,cal si mai mare pentru amanta,copii si caini. Cand sa ma asez si sa ma gandesc la urmatoarea competitie vine bolovanul,sa anulat etapa de la Mures. Am auzit eu parca niste zvonuri la inceputul competitiei,dar un le-am bagat in seama Ma cheama sponsoru’si finantatorul la el si zice: -pai de ce participi la o competitie in cadrul unui campionat in care un se recunoaste munca si efortul depus de tine si totul este relativ si interpretabil,hai sa mergem la campionatul nacional de prins crapi jucand table . Concluzii: Etapa dela Mures a fost una bine organizata de o echipa profesionala si de oamen hotarati si care stiu regulile jocului si a bunului simt. Sa vazut si mai ales sa simtit asta. De la inscriere si pana la final. Mici greseli sunt la toate etapele,la fel si aici,insa per ansamblu cam toata humea a fost multumita in afara de carcotasii profesionisti pe care incet am ajuns sa i cunoastem si sa nu bagam in seama . Pentru unii traseele au fost pera hard,pentru unii pera soft,in functie de cum erau pregatite sau nepregatite masinile lor. Nu sanctionati concurentii pentru ca nu au decat vina de a participa conform unui calendar competitional stabilit de onor Conventia Off Road. Sa stiti ca,,,,concurentii au fost disclipinati si au respectat regulamentul. Chiar tu zici asa ceva , sa mor de ras nu alta 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " A....si nu va suparati ca tot scriu dar numa ieri m-am invatat sa intru pe forum si incepe sa imi placa se vede nu?! Ioana, bine ai venit pe forum :W Ma bucur ca iti place la noi. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Silviu , tu zici ca mi-au tras-o si a doua oara ........noroc ca duc muuult :tr ne vedem cu toti la Buzau salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioanamauri Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Max, mersi pt. intipinare scuze, am inteles ca trebuia sa fac si o prezentare dar sunt cam nepriceputa de abia am invatat sa intru pina aici...... dar prind repede... :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Ioi Max,,,daca intra Ioana pa forum cu gurita ei,,,ai pus-o! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Pepi nu fi rautacios................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Sa mai si radem,,,printre linii!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Ioi Max,,,daca intra Ioana pa forum cu gurita ei,,,ai pus-o! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Stimati prieteni, am urmarit cu atentie interventiile voastre si dorim sa va multumim pentru faptul ca ati exprimat un punct de vedere, indiferent ca a fost de sustinere sau critic la adresa noastra. Pentru noi este foarte limpede ca decizia de anulare a concursului de la Mures a fost o decizie pripita si nefondata. De altfel, acest lucru se vede clar si din compararea celor doua regulamente, ca sa nu mai discutam de viciile de procedura in care s-a luat decizia in cauza. Va asiguram ca nu vom lasa ca rezultatele de la Mures sa fie anulate si vom solicita cluburilor care formeaza CNOR convocarea unei adunari generale extraordinare la care vrem sa punem pe tapet intr-un cadru organizat, modul de fiintare si de functionare a acestei conventii a cluburilor, botezata - neinspirat si confuz dupa parerea noastra - comisie nationala. Off Road Club Mures Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Toate pozele de la OFF-ROAD MURES TROPHY 2009 sunt puse pe site-ul clubului: www.offroadclubmures.com. Spor la vazut, ca-s multe si frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Ioi Max,,,daca intra Ioana pa forum cu gurita ei,,,ai pus-o! Prea tarziu... tocmai a intrat ... :happy By the way - Welcome Ioana! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Citesc si ma ingrozesc. Treaba cu GRABA de a ne afilia la FRAS imi apartine. Eu sunt cel care-l baraie pe Floyota sa adune actele. Eu asta mi-am propus sa fac anu asta in care fac parte din comisie (sau cum se cheama ea). Sistemul e foarte simplu. Trebe facut acum, ca daca nu mai trece un an. ADUNARE GENERALA???? pai in ultimi 7 ani tot adunari generale ati avut ...si .....PAUZA. Si daca nu ma insel presedintele a fost de la Targu Mures. Concursul de Gura Humorului a dovedit ca nu e bine implementat sistemul de GPS. ----PARDON---- Un concurent de la Targu Mures a facut scandal ca dece sa se ia in calcul Trakul GPS a lui Craiu. Si comisia i-a dat dreptate deoarece CEREREA lui Craiu nu a fost depusa in termenul din regulament. PUNCT Adica concurentul de la Targu Mures a castigat locul I printr-o chichita de regulament. Sistemul GPS a fost implementat foarte bine la Bucovina. Eu va propun asa: Comisia de Off Road NU SE MAI OCUPA DE CLASAMENTUL ETAPELOR. Toata lumea se descurca la etapa respectiva. Adica daca organizatorul vrea e ok, daca nu asta e. PUNCT Adica la Bucovina ramane locul I Craiu si NU Fiko de la Mures. Etapa de la Mures aste luata in calcul cu punctajele ei. PUNCT Iar regulamentu fiecare cum il taie capu. Pai crede cineva ca daca iar se vad toate cluburile, sa va ocupa cineva de regulament si celelate. Vesnica intrebare. "Dece nu se face aia sau aia??" Pai cine sa faca???????????????? Ultima data la Predeal au iesit toti din sala cand s-a intrebat cine poate sa se implice la regulament si celelalte. Pai pe hartie toti vor sa faca parte din comisii sa fie presedinti, dar cand e la fapte nu se intampla nimic. Pana una alta noi am trimis harti si ne-am batut gura pe peste tot. FRM ACR FRAS MTS si tot asa Pana una alta Clubul de Bucovina asta face. Se afiliaza la FRAS si intra in legalitate. Cara nu vrea, sa faca adunari generale si sa mai stea 7-8 ani pana se lamuresc. Va rog frumos sa nu ma mai sunati pentru problema X sau Y de la un concurs. Pe mine ma puteti balacari numai in problema AFILIERI la FRAS. PUNCT Va salut cu respect. RASTY Off Road Bucovina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Octavian Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " aflilerea la federatii de profil nu se putea face pentru simplul motiv ca nu existau. Abia de curand FRAS a intrat in legalitate iar chestiunea cu intrat-ul in legalitate este cel putin deplasata. Noi ca si club suntem in legalitate iar sa te duci de unul singur de la o federatie la alta, cand in paralel te-ai angajat la un parcurs comun fata de alte cluburi mi se pare incorect. Faci rau si clubului din care provii si celorlalte cluburi. Nu este totuna sa mearga fiecare separat sau inaintea afilierii sa existe discutii preliminare la care sa ife parte toti cei implicati. Pasul asta facut de unul singur va genera, mai mult ca sigur, efecte negative in dezvoltarea miscarii, pentru ca noi nu putem reprezenta cu adevarat o grupare puternica decat fiind solidari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate