Max Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " aflilerea la federatii de profil nu se putea face pentru simplul motiv ca nu existau. Abia de curand FRAS a intrat in legalitate iar chestiunea cu intrat-ul in legalitate este cel putin deplasata. Noi ca si club suntem in legalitate iar sa te duci de unul singur de la o federatie la alta, cand in paralel te-ai angajat la un parcurs comun fata de alte cluburi mi se pare incorect. Faci rau si clubului din care provii si celorlalte cluburi. Nu este totuna sa mearga fiecare separat sau inaintea afilierii sa existe discutii preliminare la care sa ife parte toti cei implicati. Pasul asta facut de unul singur va genera, mai mult ca sigur, efecte negative in dezvoltarea miscarii, pentru ca noi nu putem reprezenta cu adevarat o grupare puternica decat fiind solidari. Din cate stiu eu, sunt doua variante din care doar una este viabila in momentul de fata. 1. Afilierea la o federatie deja existenta. In cazul acesta trebuie sa se afiliaze fiecare club in parte. Asta e cazul afilierii la FRAS-ului sau la FRM 2. Creearea unei federatii noi. In cazul acesta, MTS-ul nu permite infiintarea unei noi federatii de automobilism sportiv sau ceva asemanator atat timp cat exista deja o federatie cu acest specific, respectiv FRAS-ul. Pentru ei, atat timp cat sportul asta implica o masina cu 4 roti si volan, inseamna ca e automobilism sportiv. Treaba delicata este ca inainte se putea face daca se ocupa cineva de treaba asta. Daca s-ar accepta OFFROAD-ul ca si ramura sportiva distincta ar fi cel mai usor. Dar, din informatiile mele, MTS-ul nu vrea sa accepte asta. Ne baga in aceeasi oala cu automobilismul sportiv. Daca Clubul din Mures a gasit solutia infiintarii unei federatii de profil separata de FRAS, FRM sau altii de genul acesta, atat noi si sunt convins ca si altii, suntem bucurosi sa facem parte din aceea federatie. Nici mie nu imi plac intermediarii. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " aflilerea la federatii de profil nu se putea face pentru simplul motiv ca nu existau. Abia de curand FRAS a intrat in legalitate iar chestiunea cu intrat-ul in legalitate este cel putin deplasata. Noi ca si club suntem in legalitate iar sa te duci de unul singur de la o federatie la alta, cand in paralel te-ai angajat la un parcurs comun fata de alte cluburi mi se pare incorect. Faci rau si clubului din care provii si celorlalte cluburi. Nu este totuna sa mearga fiecare separat sau inaintea afilierii sa existe discutii preliminare la care sa ife parte toti cei implicati. Pasul asta facut de unul singur va genera, mai mult ca sigur, efecte negative in dezvoltarea miscarii, pentru ca noi nu putem reprezenta cu adevarat o grupare puternica decat fiind solidari. Acum 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani se putea face Federatie de Off Road. Asta-i problema. Acum noi ne-am chinuit sa o infintam si nu mai putem. Nu ne mai permite legea si birocratia. Am lucrat la acte de ne-au sarit capacele. Biroul de avocatura a lucrat la actele catre toate institutiile unde am incercat sa putem face ceva. Am ajuns la nivel de ministru. Scrie pe noi FRAS pentru auto si FRM pentru moto. PUNCT Despre care unitate intre cluburi vorbesti tu, cand membru de la Targu Mures si acum imi cere un premiu care nu-i apartine. Premiul este dat de clubul nostru. Si am o lista de probleme pe care le-am vazut intre cluburile de Off Road, reprezentate de comportamentul unor membri. Bucovina asta va face se va afilia la FRM si FRAS. Eu mi-am facut datoria de presedinte de club, de concurent si de membru in comisia de Off Road. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Octavian Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Draga Rusty, te rog sa nu amesteci lucrurile. Niciunul dintre oficialii de la Targu Mures nu s-a implicat in ce s-a intamplat la Bucovina si este imoral sa induci aceasta idee, folosindu-te de faptul ca unul din concurenti este din Targu Mures. Din cate stim noi, in cazul Bucovina, comisia CNOR a luat o decizie pe baza raporului unui observator delgat, decizie pe care clubul vostru nu a contesta-o, iar concurentul in cauza reclama probabil dreptul castigat in urma acestei decizii. Nu are nici o relevanta carui club apartine acel concurent, atat vreme cat disputa este directa inte tine ca organizator si el ca si concurent. S-auzim de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Incet incet se ajunge la problemele de care nu a fost timp la Predeal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Imoral este sa nu respectam ce s-a decis la Predeal. Bun sau rau s-a ridicat mana pentru ceva. Acolo s-a hotarat sa ne afiliem la ceva sau sa infintam o forma juridica. Noi asta am facut pe timpu nostru, pe bani nostri si pe relatiile noastre. Iar acum vine X si Y sa spuna ca avem interese ascunse si nu stiu ce beneficii materiale si tot asa. ASTA ESTE IMORAL. RASTY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Octavian Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Eu iti inteleg supararea, dar tu trebuie sa intelegi ca o decizie de o asemenea importanta, cum este cea a afilierii, care ne afecteaza pe fiecare dintre noi, trebuia discutata si cantarita impreuna cu toate cluburile implicate iar toate demersurile facute in aceasta directie trebuia sa fie transparente. Tu, in calitate de conducator al unui club, ti-ai angaja clubul intr-o astfel de asociere numai pentru ca la un moment dat ti-a zis cineva sa te duci acolo? Nu ai fi interesat sa stii in ce te angajezi si ce consecinte implica aceasta angajare? Nu ai vrea sa stii ce s-a discutat, de catre cine si cu cine, ce angajamente si-au luat cei care au purtat discutiile, in ce masura acestea afecteaza clubul pe care-l reprezinti? Stii cum se spune : drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Nu este suficient sa fii bine intentionat, trebuie sa comunici, pentru ca nu-ti poti asuma raspunderea pentru toti cei din jururl tau fara ca ei s-o stie si s-o accepte. La fel cum nu te poti substitui decidentilor fiecarul club. Nu te costa nimic sa anunti lumea cu fiecare demers pe care l-ai facut, sa tii in permanenta legatura cu toti reprezentantii cluburilor. Era in primul rand o dovada de respect pentru ceilalti si o garantie pentru tine ca nu procedezi gresit. Stiu ca este foarte dificil, ba chiar pare imposibil la prima vedere, dar este singura cale pentru a construi ceva solid. Cat ce priveste chestiunea cu federatia care se putea face acum multi ani in urma, iti recomand sa nu vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti, sau despre care ai informatii eronate sau trunchiate. S-auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Imi cer scuze ca intervin dar am niste nelamuriri: ... garantie pentru tine ca nu procedezi gresit. Ce anume este gresit in aceasta varianta de afiliere? Si mai important care e solutie pe care o propune Clubul din Mures? Pentru ca daca aveti alta solutie viabila, nici dvs nu ati expus-o spre dezbatere nici la sedinta de la Predeal si nici ulterior. Cat ce priveste chestiunea cu federatia care se putea face acum multi ani in urma, iti recomand sa nu vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti, sau despre care ai informatii eronate sau trunchiate. Stim ca nu s-a facut federatie pana acum dar tot nu stim de ce. Ce stiu este ca s-ar fi putut mult mai usor decat acum, asta deoarece s-au facut n federatii de karate, cel putin doua de alpinism si multe altele, deci s-au putut face mai multe federatii pentru acelasi sport. E pacat ca nu s-a insistat acum cativa ani pentru crearea unei federatii de offroad. Desi cluburile si competitiile erau destule si atunci. Sa nu credeti ca imi dau cu parerea gratuit. Am studiat mult toate posibilitatile, am citit legea sportului si modificarile ulterioare, sotia mea are studii juridice si stie cum sa caute o informatie specifica, plus ca am o jurista foarte buna la firma datorita careia Club4x4 (sau cel putin la sedinta de la Predeal) este printre putinele cuburi care are toate actele absolut in regula , respectiv Cod de identitate sportiva CIS si cod de identitate fiscala, CIF. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Octavian Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " 1 "ce este gresit in aceasta varianta de afiliere" - Este gresit modul in care se face acest lucru. Nu este totuna sa discuti despre un singur club sau sa te duci cu o structura gata formata, cu un campionat propriu care este functional de ani buni si care la acest moment este unul dintre cele mai mari evenimente competitionale din Romania. In plus, discutiile si demersurile privind afilierea nu pot fi facute fara stiinta cluburilor. Avem dreptul si pretentia sa fim informati despre tot ceea ce se intreprinde in aceasta directie. La Predeal s-a venit cu un reprezentant al FRM in ideea unei afilieri la aceasta federatie. Dupa Predeal nu s-a mai spus nimic pana mai ieri cand .. HOP ... dintr-o data a venit mesajul : maiine toata lumea la coada la FRAS. Pai suntem seriosi? Asa se procedeaza? Mersul cu straita-n mana de la o poarta la alta ti se pare ca ne face bine ? Si asta cu atat mai mult cu cat la Predeal lucrurile au rams in coada de peste. Despre punctul de vedere al clubului nostru, o sa discutam la intalnirea care ni s-a propus si pe care am solicitat-o si noi. 2 - este o poveste lunga cu facutul federatiei asa ca despre asta o sa povestim poate prin viu grai daca reusesc sa ajung la Baia Mare. S-auim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 " Pe www.offroadclubmures.com la sectiunea video aveti scurt metrajul OFF-ROAD MURES TROPHY 2009. Spor la vizionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate