Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 "

Postări Recomandate

Re: Etapa II. Campionat 2009 " Off-road Mures Trophy 2009 "

Ma bag si eu in seama ... se pare ca virusul auto loveste si in off road... asa cum pana si formula1 e in prag de "destramare" cu campionat "paralel" organizat de cluburi/constructori si nu de FIA... ce lume nebuna... pacat... ma gandeam la modul serios pentru la anul la inscrierea in campionat, poate reuseam sa pun si de o sponsorizare... dar daca se intampla lucruri din astea demne de "zona crepusculara"... hm, nu ramane decat un gust amar. Pacat... :p

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 182
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Foarte frumos si elegant ce a spus Liviu.

Chiar daca am mai multe reprosuri in legatura cu organizarea concursului, dau dreptate 100% Muresului.

Ce s-a intamplat e o mojicie atat fata de noi, concurentii, care se pare ca suntem carne de tun, cat si fata

de un club de traditie si de altfel fata de o intrega parte a tarii.

Se restrange totul la interese si incordat de muschi.

Ce au de spus alte cluburi din tara, carora li s-ar putea intampla la fel?(daca nu joaca cum canta lautarii)

Sunt curios: care e comisia aceea care a votat, din cine a fost alcatuita si cand s-a intrunit ea?(daca nu e secret)

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

Faptul ca nu se iau in considerare rezultatele de la Mures, dupa parerea mea, este un lucru urit si lipsit de respect fata de concurenti , fata de clubul din Mures si de munca lor. Acest lucru si cele spuse de Liviu mai sus ar trebui sa ne dea de gindit la toti incotro se indrepta acest sport pe viitor.

Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia!
Link spre comentariu

Domnilor,

ca urmare a raspunsului venit din partea Clubului Off-Road Mures in urma deciziei luate de catre membrii comitetului director al CNOR ma simt nevoit sa fac doar cateva precizari cu promisiunea ca nu voi aprofunda acest subiect deoarece mi se pare absolut inutila aceasta modalitate de exprimare deoarece nu cred ca in cateva randuri se poate cuprinde multitudinea de idei care ne pot trece prin minte in momentul in care ne asezam sa scriem cate ceva.

De aceea doresc doar sa precizez ca nu este adevarat ca inaintea etapei de la Mures nu s-a transmis regulamentul deoarece am mail-urile pastrate si se poate dovedi acest lucru foarte simplu si de aceea cred ca se poate demonta foarte simplu aceasta afirmatie.

De asemenea exista mail prin care ii solicitam lui Liviu Iernean sa discutam,mail la care nu am primit raspuns nici pana in ziua de azi,deci nu pot fi acuzat ca nu am incercat comunicarea,insa este de ajuns cu contradictiile care oricum nu cred ca se pot rezolva in acest fel.

Asi putea demonta toate celelalte afirmatii care s-au facut... intr-un mod cat se poate de clar si simplu dar nu aceasta este intentia mea in acest moment.

Pentru a pastra o pozitie echidistanta, invit toate cluburile sa facem o intalnire care propun sa aiba loc in ziua de miercuri 01 iulie in camparea concursului de la Buzau dintr-un motiv foarte simplu,acela ca in marea majoritate toti reprezentantii cluburilor din tara sunt deja prezenti.

Vad ca s-a ajuns la o escaladare absolut nejustificata a unei situatii confuze care s-a perpetuat si care nu cred ca duce la nimic bun .

Cred ca aceasta intalnire ar trebui sa clarifice multe lucruri pe care sunt convins ca nu le putem rezolva in acest mod.

Cred ca o data cu acest apel nu se mai pot face acuzatii la adresa membrilor comisiei sau a mea personal ca dorim in vreun fel sa aservim miscarea cine stie caror interese meschine.

Am avut o discutie foarte pertinenta si rationala cu Luci Bordas din care ne-am dat seama ca de fapt cu totii dorim acelasi lucru si in urma caruia a rezultat o invitatie la aceasta intalnire care ar rezolva multe neclaritati si confuzii create de-a lungul timpului si pesemne alimentate de catre diversi.

In concluzie astept punctul de vedere pertinent al Clubului Off road Mures fata de aceasta invitatie la conciliere si sper ca vom gasi puterea de a fi rationali si cu bun simt in incercarea noastra de a indruma aceasta miscare intr-o directie pe care o dorim cu totii....cred.

Va multumesc

Floyota

Link spre comentariu

In concluzie astept punctul de vedere pertinent al Clubului Off road Mures fata de aceasta invitatie la conciliere si sper ca vom gasi puterea de a fi rationali si cu bun simt in incercarea noastra de a indruma aceasta miscare intr-o directie pe care o dorim cu totii....cred.

Bine punctat.

Oameni buni , ca si in casnicie succesul nu este dat neaparat de dragoste (asa cum e in filme) ci mai mult de disponibilitatea de a face compromisuri. :grin:

Sa ne vedem cu bine la intalnirea de la Buzau.

:h5

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Buna idee dar cred ca cei care nu agreeaza BUZAUL sau se duc la TAT nu vor veni la discutii si tot nu am facut nimic.Mai bine ar fi sa se organizeze o sedinta dupa cele 2 concursuri unde toate taberele sa fie invitate.Pana atunci lumea rumega ce este de rumegat si fiecare este asteptat cu o idee buna care sa asigure democratia si continuitatea acestui sport. Daca nu schimbam in bine ceva urgent vom avea N campionate si M conventii si asta e de rau.Si cred ca ar fi de bun augur si o dare de seama pe prima jumatate de an. Propun deci o intalnire cu toti cei interesati de miscare in care sa discutam lucruri si variante organizatorice mature, nu tampeni de genul cum sa se numeasca openul sau ce scris sa aiba cauciucurile. Daca nu putem concepe ceva viabil propun sa copiem un campionat care se bucura de popularitate si este bine organizat.

SUCCES tuturor la cele doua competiti care urmeaza.

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare care cei avizati?

Ne afiliem la Federatie presupunand ca este vointa tuturor si ca asta se doreste de cativa ani.

Nu ar fi normal ca aceasta afiliere sa se faca la inceputul campionatului nu la mijlocul acestuia?

Muresul nu se stie daca se elimina sau nu "?", dar cu etapa de la Bucovina care s-a desfasurat inaintea afilierii ce se intampla? sa fie eliminata si ea nu ar fi corect si nici sa puncteze in cadrul campionatului Federatie deoarece a fost desfasurata inaintea afilierii.

Atunci federatia ar trebui sa puna stampila si pe diplomele date si cupele din campionatelor desfasurate in anii trecuti.

Ceea ce nu este normal.

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare care cei avizati?

Ne afiliem la Federatie presupunand ca este vointa tuturor si ca asta se doreste de cativa ani.

Nu ar fi normal ca aceasta afiliere sa se faca la inceputul campionatului nu la mijlocul acestuia?

Muresul nu se stie daca se elimina sau nu "?", dar cu etapa de la Bucovina care s-a desfasurat inaintea afilierii ce se intampla? sa fie eliminata si ea nu ar fi corect si nici sa puncteze in cadrul campionatului Federatie deoarece a fost desfasurata inaintea afilierii.

Atunci federatia ar trebui sa puna stampila si pe diplomele date si cupele din campionatelor desfasurate in anii trecuti.

Ceea ce nu este normal.

Din pacate momentul afilierii trebuie sa fie cat mai apropiat deoarece dupa cum stim cu totii sunt probleme din ce in ce mai mari in a putea avea acces sa ne dam cu masinile.

In plus,mandatul pe care l-a primit conducerea acestei conventii la inceputul anului a fost in principal acela de a gasi solutii pentru intrarea in legalitate.Cam acestea sunt considerentele.

De aceea nu putem astepta pana la anul caci ne asteapta vremuri grele din punct de vedere legalitate si pe cei care organizeaza cat si pe cei care se dau caci va fi din ce in ce mai dificil.

Acestea sunt considerentele pentru care ar trebui sa ne grabim.........daca doriti.

Cred ca sunt suficiente aceste argumente mai ales in conditiile in care ne dorim aceasta intrare in legalitate de mult timp.

Sper ca intalnirea sa clarifice mult mai multe lucruri decat si le exprima unii pe forum......neavizati fiind.

Va multumesc

Floyota

Link spre comentariu

Buna idee dar cred ca cei care nu agreeaza BUZAUL sau se duc la TAT nu vor veni la discutii si tot nu am facut nimic.Mai bine ar fi sa se organizeze o sedinta dupa cele 2 concursuri unde toate taberele sa fie invitate.Pana atunci lumea rumega ce este de rumegat si fiecare este asteptat cu o idee buna care sa asigure democratia si continuitatea acestui sport. Daca nu schimbam in bine ceva urgent vom avea N campionate si M conventii si asta e de rau.Si cred ca ar fi de bun augur si o dare de seama pe prima jumatate de an. Propun deci o intalnire cu toti cei interesati de miscare in care sa discutam lucruri si variante organizatorice mature, nu tampeni de genul cum sa se numeasca openul sau ce scris sa aiba cauciucurile. Daca nu putem concepe ceva viabil propun sa copiem un campionat care se bucura de popularitate si este bine organizat.

SUCCES tuturor la cele doua competiti care urmeaza.

Repet, m-am gandit ca ar fi un moment propice deoarece marea majoritate a reprezentantilor cluburilor sa vor afla la Buzau.

Este doar o propunere......daca este ok,bine,daca nu nu......o facem alta data.dar raman la parerea mea ca este ok sa ne vedem acolo si nu cred ca trebuie sa discutam despre cine agreeaza un concurs sau altul ci sa vadem partea constructiva a lucrurilor si sa ne vedem acolo chiar daca unii agreeaza Buzaul sau nu caci nu vor trebui sa vina sa se dea daca nu doresc acest lucru ci sa ne intalnim si sa discutam.

Acest lucru nu arata decat faptul ca cei care reclama cel mai mult diverse lucruri sunt cei care creaza si manipuleaza simpatii sau antipatii.

Cred ca suntem destul de maturi sa trecem peste astfel de lucruri marunte si sa ne canalizam energiile intr-o directie constructiva.

Stima

Floyota

Link spre comentariu

Faptul ca nu se iau in considerare rezultatele de la Mures, dupa parerea mea, este un lucru urit si lipsit de respect fata de concurenti , fata de clubul din Mures si de munca lor. Acest lucru si cele spuse de Liviu mai sus ar trebui sa ne dea de gindit la toti incotro se indrepta acest sport pe viitor.

Draga Cristi Is,

te-as ruga mai bine sa ne intalnim cu totii sa discutam decat sa emitem pareri care uneori pot denatura situatia mai mult decat este cazul astfel de afirmatii in general facand mai mult rau decat bine.

Daca ai ceva nelamuriri chiar iti pot sta si la dispozitie daca doresti sa ma suni la 0741217238

iti multumesc

Floyota

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Sefu eu cu cativa din baieti mei vin la BUZAU si ne place concursul, dar stiu persoane care nu participa din terte motive si sunt din cei care au ceva de spus in aceasta miscare. Cred ca nu merita sa fie exclusi din randul celor interesati de fenomen.In al doilea rand daca aceasta intalnire este facuta la concurs s-ar putea interpreta ca fenomenul este asociat unui singur club.Dar daca nu se poate altfel este bine oriunde.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca sunt un forumist incomod si "neavizat" dar fac parte din miscarea off road-ului din romania si ma intereseaza aceste aspecte.

Link spre comentariu

adevar 100% cele scrise mai sus

cred ca la anul o sa fie numai buzaul in campionat :ha:

Nu poti sa lovesti in concurenti, schimbind clasamnete si anulind etape dupa cum pofteste o persoana

exemplu Deva, de cind sa retras din campionat e din ce in ce mai apreciata

Salut Dagtoyota,

ai putea sa dezvolti ideea un pic?

Ce ai vrut sa spui cu faptul ca doar Buzaul va ramane in campionat?Crezi ca asta imi doresc eu sau noi?Atat de ingust si de nemernic ma crezi?

Si acum serios,ce interese crezi ca m-ar mana sa imi doresc acest lucru?

Si de ce esti convins ca totul este la discretia unei persoane...adica a mea?

De unde ti-au venit ideile astea.

Crezi ca decizia fata de etapa de la Mures este a mea?Esti convins?

Si in afara de asta sigur cunosti toate datele problemei ca sa fii in masura sa faci astfel de afirmatii?

Pe aceasta cale te invit si pe tine sa discutam cand ne vom intalni cu totii...caci sa fiu foarte sincer am cam obosit sa vad tot felul de pareri enuntate pe forum si m-am cam saturat sa tot dau explicatii fiecaruia care i se pare nu stiu ce, sau nu stiu cum.

Dar pesemne ca acesta este pretul care trebuie platit pentru faptul ca imi bat creierii,imi f** timpul si energia ca sa asist la astfel de lucruri care sincer iti spun.....IMI FAC GREATA caci dupa cum se observa foarte clar din spusele voastre sunt niste interese MAJORE care stau la baza deciziilor care se iau iar eu ca si persoana dupa cum se vede doresc sa distrug aceasta miscare atat de frumoasa,iar voi toti cei care va dati cu parerea pe aici sunteti niste persoane cerebrale iar NOI sau dupa cum afirmi, EU, sunt dus cu capul si imi doresc doar DESTABILIZAREA si DISTRUGEREA OFF ROAD-ULUI.

Baieti, sincer, cred ca ceva nu functioneaza bine in capul cuiva.........ce va veni,oameni buni?

Link spre comentariu

Sefu eu cu cativa din baieti mei vin la BUZAU si ne place concursul, dar stiu persoane care nu participa din terte motive si sunt din cei care au ceva de spus in aceasta miscare. Cred ca nu merita sa fie exclusi din randul celor interesati de fenomen.In al doilea rand daca aceasta intalnire este facuta la concurs s-ar putea interpreta ca fenomenul este asociat unui singur club.Dar daca nu se poate altfel este bine oriunde.

Draga Cristi Is,

faptul ca sunt oameni care nu vin la Buzau din diverse motive nu il comentez deoarece nu cred ca este ceva de comentat in acest sens.

Insa vreu sa fie foooooooarte clar pentru toata lumea ca nu are nimeni interes ca cineva sa fie dat la o parte sau marginalizat inn aceasta miscare.

Insa in acelasi timp sunt de parere ca daca NOI cei care suntem in acest CNOR adica toate cluburile au hotarat niste reguli cu care am fost de acord....ATUNCI DE CE CAND TREBUIE SA LE RESPECTAM DINTR_O DATA NU NE MAI CONVIN? caci doar noi toti am impus aceste reguli.......nu altii....... ce naiba?

Vreau sa imi raspunzi daca esti de acord ca trebuie sa existe reguli pe care trebuie sa le respecte toti.

Si daca raspunsul este da...atunci despre ce mai vorbim daca nu le respectam.

Sau trebuie sa ne comportam ca niste romani adevarati si sa o dam in balcanisme?

Te intreb ceva.....crezi de asemenea ca este nevoie de un pic de fermitate in a lua decizii pentru a nu ramane la nivelul anilor trecuti si de a merge mai departe?Daca da....atunci ce trebuie facut, si cum anume?

Poate imi raspunzi ca sa ma luminezi caci eu sincer nu mai inteleg nimic.

Stima

Floyota

Link spre comentariu

si te mai intreb ceva...de unde a reiesit ideea ca oamenii aia de care vorbesti sunt exclusi?

Ai citit undeva chestia asta , caci eu nu imi aduc aminte sa fi exprimat asa ceva vreodata.

S-a scris doar ca "rezultatele nu se includ in clasamentul general,acest lucru nereprezentand o sanctiune pentru Clubul din Mures,acest lucru urmand a se decide in cadrul aduarii generale"

Mi se pare ca se da o tenta mult mai tendentioasa lucrurilor.

mersi

floyota

Link spre comentariu

Max am inteles ca la sedinta de la Predeal nu a fost semnat nici un regulament. El a fost comunicat ulterior. Ceea ce nu este corect. Regulamentul trebuia sa fie votat.

Te-ai exprimat corect

"am inteles ca la sedinta de la Predeal nu a fost semnat nici un regulament. El a fost comunicat ulterior. Ceea ce nu este corect. Regulamentul trebuia sa fie votat"

A intelege din diverse surse este una...si a sti este cu totul altceva..

La sedinta de la Predeal s-au votat noile prevederi ale regulamentului pe 2009 deci implicit s-a validat s-a votat ACOLO.

S-au discutat doar noile prevederi deoarece era aberant sa votam altceva decat ce se modifica.

Cu acest lucru cred ca am lamurit si acest aspect.

Iti multumesc

Floyota

Link spre comentariu

Imi pare rau ca sunt un forumist incomod si "neavizat" dar fac parte din miscarea off road-ului din romania si ma intereseaza aceste aspecte.

Nu a afirmat nimeni ca esti forumist neavizat sau incomod,insa cred ca daca vrei sa lansezi afirmatii cel mai bun lucru este sa te informezi de la sursa.Nu crezi?

Bineinteles ca ne intereseaza pe toti aceasta miscare caci altfel nu am fi pe aici,dar cred ca ar trebui sa fim un pic mai ponderati si sa nu inflamam lucrurile mai mult decat este cazul caci uneori o vorba aruncata in vant face mai mult rau decat bine.Asta asa in general vorbind........

Mersi

Floyota

Link spre comentariu

Vad ca este multa lume pe forum.

Mai stau pe aici si astept pe cei care se uita sa spuna ce au de zis caci acum am un pic de timp sa raspund tuturor celor care au ceva de inrebat sau de clarificat.

Hai curaj

Floyota

Link spre comentariu

Am fost la Mures, vin si la Buzau, deci personal nu am nimic cu nimeni, cand ii asculti pe fiecare in parte tinzi sa le dai dreptate la amandoi, dar pentru mine hotarator este ce se v-a intampla cu punctele mele, dupa aia pot sa zic pe cine cred pe viitor :P

Link spre comentariu

Rafuiala voastra loveste exact in ce conteaza mai mult: IN CONCURENTI

Care s-au dat ca prostii PE BANII LOR pe un traseu de rally-raid, desi se stia

dinainte ca acest concurs va fi anulat.

Trebuia sa ne spuneti dinainte, nu sa lasati fraierii sa-si rupa masinile de pomana.

Se da ca motivatie un REGULAMENT PENIBIL in multe aspecte.

Apropos de justificarile cu startul si GPS-ul:

- am inteles ca startul s-a mai dat astfel in campionat si nu au fost probleme

- GPS-ul de care se face atata valva am inteles ca s-a introdus ulterior semnarii

conventiei si oricum atunci la BORC de ce nu s-a mai luat in considerare?

Muresul a avut multe lipsuri dar parerea mea este ca pana la urma

s-a respectat regulamentul.

Stiu ca multora le convine situatia, eu unul ma simt f****.

Am decis anul asta sa merg la un campionat unde NU SE FACE OFF-ROAD si sincer

incepe sa-mi para rau.

Cand imi amintesc cum s-a aplicat regulamentul la Buzau anul trecut mi se ridica

parul in cap.

Parerea mea sincera, e ca e un campionat atomic care ori se va rupe, ori vor renunta

multi sa se mai dea.

E organizat exact cum stim noi romanii sa organizam orice...

Salut SilviuUd

Nu cred ca ar trebui sa reluam discutiile fata de aplicarea regulamentului,anul trecut la Buzau,

caci cred ca am rezolvat demult acest lucru si s-a aplicat exact asa cum trebuia.

Faptul ca tu ai fost nemultumit de penalizarile prea mici din regulament

pentru ceilalti concurenti nu este vina organizatorului.

Dar te rog nu mai face afirmatii care nu sunt conforme cu realitatea.

Despre Mures afirm cu toata responsabilitatea si cuvantul meu ca nu este vorba de nici o rafuiala in ceea ce ma priveste.

Nu s-a stiut dinainte ca etapa de la Mures va fi anulata caci asta induce deja ideea ca ceva ar fost premeditat.

Aceasta decizie s-a luat in urma desfasurarii etapei.

Sunt absolut convins ca nici o etapa nu va fi 100% conforma cu regulamentul caci cred ca este aproape imposibil insa.....una este sa iti dai silinta sa faci lucrurile dupa niste regului cares-au stabilit si alta este sa refuzi cu desavarsire acest lucru.

Despre acest lucru este vorba .

Colegii de la Mures au luat singuri aceasta decizie.Nu l-e impus-o nimeni.

Decizia comisiei A VENIT IIN URMA DESFASURARII ETAPEI NU INAINTEA EI.

Sper ca am fost destul de clar.

dar de asemenea cred ca mai bine este saa discutam cand ne vom intalni deoarece vom avea mai bine posibilitatea de a ne expune punctele de vedere.

Iti multumesc

Floyota

Link spre comentariu

Am fost la Mures, vin si la Buzau, deci personal nu am nimic cu nimeni, cand ii asculti pe fiecare in parte tinzi sa le dai dreptate la amandoi, dar pentru mine hotarator este ce se v-a intampla cu punctele mele, dupa aia pot sa zic pe cine cred pe viitor :P

Repet,

imi pun mare speranta in faptul ca ne vom intalni si vom clarifica o sumedenie de aspecte.

De aceea astept cu interes sa ne vedem.

Stima \

FLoyota

Link spre comentariu

"Datorita modalitatii in care s-a dat startul,concurentii nu au avut posibilitatea fizica de a porni in traseu in acelasi timp,cu toate ca ora de start a fost calculata ca fiind aceeasi, ajungandu-se la decalaje nejustificate de timp intre echipaje inca din momentul startului. In acest mod creandu-se sanse inegale intre participanti iar rezultatele fiind astfel viciate de la inceput."

aceasta fraza este nerelevanta. Anul trecut s-a dat startul la fel si nu au fost sanctionati.

Exact,

dar acum suntem in 2009

si cred ca lumea care a venit la Predeal a fost de acord ca ar trebui sa incepem sa repectam niste reguli daca tot ne intalnim ca sa le punem pe hartie.

Mersi

Floyota

Link spre comentariu

Nici o etapa din campionat nu o sa fie in regula daca luam exact ce s a votat la CNOR 2009.Motivele sunt multe.Muresul e un tap ispasitor.

Pa.

Nu este adevarat,

judecata va fi aceeasi pentru toate etapele.

ca dovada ca s-a inceput cu Bucovina,Mures iar acum urmeaza Buzaul care se va supune acelorasi reguli,observatorul fiind invitat de la clubul din Odorhei pentru o cat mai mare obiectivitate.

Multumesc

Floyota

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare