Unimog Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Anunt oficial: 17-19 iulie intilnire Padurea Bogatii Organizator: Club 4x4 Brasov Program preliminar: 16 iulie- 14-22 -Primirea concurentilor Distractie la maxim pana spre dimineata 17 iulie- Mic dejun Proba de concurs cu roadbook Extrem si Open separat 10-18 Cina festiva 18 iulie- Mic dejun 11-13 Trial 14- Premierea castigatorilor Acest eveniment reprezinta lansarea oficiala a Clubului 4x4 Brasov 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Bafta si sa fie cu noroc! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Multumim , 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Costuri participare ? Prezent + copilot - Extrem Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Mai stai Florine deabia s-a terminat sedinta de 2-3 ore. Oricum incercam sa ne autodepasim doar este prima intilnire oficiala 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Io sunt prezent ca si participant, daca e nevoie si de altceva eventual de ajutorul meu il ofer cu cea mai mare placere Organizare, mediatizare sau orice altceva ca am tentaculele infipte peste tot :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Padurea Bogatii..... :grin: .....super...... :1 :1 :1 Asteptam detalii.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Sa fie intr-un ceas bun! Si sa organizati cat mai multe intalniri, ca aveti unde, si asa mai mutam si Bucurestiul un pic mai la munte :h5 . Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Felicitari pentru initiativa si va tin pumnii :h5 (padurea bogatii nu e rezervatie cumva???????sa nu ne sara in cap ecologistii)Oricum sper sa ajung si eu pe la intalnire :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Felicitari pentru initiativa si va tin pumnii :h5 (padurea bogatii nu e rezervatie cumva???????sa nu ne sara in cap ecologistii)Oricum sper sa ajung si eu pe la intalnire :hi Norocul nostru nu. Face parte din Natura 2000 ca si aprox. 85% din padurile Romaniei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Felicitari pt MAREA realizare - CLUBUL Brasov 4x4 Succes la inaugurarea clubului :bravo :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Astazi impreuna cu Zoli Unimog am dat o fuga pana in zona...am aruncat un ochi la pensiune....si altul la ceva trasee de prin imprejurimi....zona are un mare potential :grin: poimaine daca toate merg bine trag o fuga pana acolo ca ne bate capul de un traseu de noapte..... :grin: :grin: :grin: Ps....Zoli a reusit sa faca cateva poze sugestive.....astept sa le posteze :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Poze de la pensiunea Cheile Dopca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Zona de concurs Pozele nu sunt din traseu eram cu masina de oras , este zona de unde se va da startul 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Arata super frumos! As avea niste intrebari: 1.Conditii minime de echipare a masinilor.(Cu veverita mea in stadiul actual ma primiti?) 2.Unde este aceasta padure?Spuneti-mi si mie cea mai apropiata localitate sa o pot localiza pe harta! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA @asfalttango ..... pai samuraiul tau e la fel de preparat ca al meu....si ai vazut si tu pe unde ma bag cu el :grin: ..... cea mai apropiata localitate este Hoghiz...de la Constanta la Dopca....sunt 441km...conform http://www.bursatransporturilor.webro.i ... a-romania/ pensiunea dispune de o curte interioara mai mult dacat generoasa....deci e destul loc de parcare ptr masini....platforme....rulote :grin: ....si daca cineva doreste exista si un teren de tenis de camp cu zgura ca pe arena Progresul :grin: .....poimaine merg acolo sa tavalesc cateva trasee si o sa pun cateva poze...sa vezi si tu cum e :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Multumesc mult pentru informatii :h5 :bannana Am optiune de participare de 99%....sa vad programul sotiei :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Sunteti bineveniti :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Felicitari ptr initiativa, va tin pumnii sa iasa bine aceasta intalnire! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
naui Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA vrem si noi Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA sunteti bineveniti :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian munteanu Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Salut, invitam si Atv-uri?, ar fi citiva baieti din Brasov care au participat si la Covasna Trophy ... Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA Stabilim miercuri in sedinta cred ca ar trebui un treseu un pic modificat pentru ATV, eu sunt pentru !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Pot veni si cei cu ATV-uri...e loc destul si ptr ei....iar de trasee....sigur nu se vor plange :grin: pot veni si cei cu doua roti :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Re: BOGATA NAMOLOASA cea mai apropiata localitate este Hoghiz... Asta e satucul ala care are deasupra ceva ramasite dintr-o cetate??? Mi se pare ca e ceva de mers de la iesirea din padurea bogatii (drumul european) pina acolo. E mai aproape de Rupea decit de Brasov, nu? I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts