Vizitator van Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Marius , acum dupa modificari sa-ti iei si un wap cu tine in trusa de scule :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Salutari si felicitari pentru eveniment. Intrebare: Pentru Open care sunt dotarile (cerintele) minime pentru participare? Pentru ca eu am o Frontera dotare standard de fabrica si nu stiu daca se incadreaza. Multumesc. Pentru OPEN Obligatoriu:Min. Cauciuc MT , Sufa de copac, extinctor Recomandare: Troliu , sufa, manusi,hilift, etc daca vremea este uscata Open-l se va putea face fara trolieri daca ploua :sr Zona este fara prapastii si pericol de a cadea in ravene Openul pune accent si pe cunoasterea zonei prea putin exploatata turistic Ramane pe altadata cand voi fi mai bine pregatit/echipat. Poate reusesc sa trec in vizita, daca ma intorc la timp din Moldova. Si o intrebare: daca nu am troliu, la ce imi foloseste sufa de copac? Sa te rogi de altul sa te traga 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Pe de alta parte 95 % din masinile de Open au troliu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Si o intrebare: daca nu am troliu, la ce imi foloseste sufa de copac? Poate la asa ceva ... Chiar nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. Oricum la sufa iti mai trebuie ocheti, scripet etc. La mine urgent este sa-mi cumpar jenti ... asa ca mai dureaza. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Si o intrebare: daca nu am troliu, la ce imi foloseste sufa de copac? Poate la asa ceva ... Chiar nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. Oricum la sufa iti mai trebuie ocheti, scripet etc. La mine urgent este sa-mi cumpar jenti ... asa ca mai dureaza. Zii ca nu vrei sa vii!Ca nai ocheti,manusi,servetele umede nu e motiv de neparticipare....De aia se numeste prieteneasca ptr ca esti inconjurat de prieteni care te ajuta! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Va anunt cu placere ca suntem in posesia autorizatiilor de la administratorul respectiv proprietarul padurii si deschidem inscrierea oficiala Rugam pe cei care doresc sa vina sa achite un angajament de participare in suma de 200 ron/persoana in contul RO14 BTRL 0080 1205 M239 50XX BT Brasov Agentia Calea Bucuresti Asociatia Club 4x4 Brasov Va rog pentru validare treceti pe OP numele participantilor ( de preferat numele si nu nickname-l ) In ordinea confirmarii platilor se asigura camera , termenul de inscriere este joi 16.07 Cu stima Kiss Zoltan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA as veni si eu... cu tovarasa pe post de copilot, dar habar nu are :grin: nici eu, asa ca nu e bai... Vitali, stai bre la open, lasa extremul, sa ma scoti si pe mine cu veverita ta :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Ne-am intors de pe traseu.....daca o sa si ploua in perioada concursului o sa fie de neuitat.Va fii pe gustul tuturora!!!Astept colegii sa puna pozele :banana :banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA da...ne-am intors...daca ploua va fi.....intr-un mare fel :grin: din pacate ptr noi....si din fericire ptr pastravi o portiune spectaculoasa de traseu...o vom scoate din roadbook :sr daca am avut limbrici si mi-am montat jantele alea smechere azi am fost copilotul lui Zoli Unimog si pozarul de servici :ha: urmeaza cateva poze si doua filmulete :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :pl :pl :pl @Marius nu toate pozele numa cele care au iesit BINEEEEEEE !!!!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :grin: evident Gabi.....evident..... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA dragut samuraiul albastru..... :grin: :grin: :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Pe @unimog nu il ai si cind culegea menta :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA da....da ......da dragut rau.....dar echipajul.......si mai si....zoli Unimog poate confirma :ha: una peste alta a fost o iesire superfaina :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA doua filmulete ....ca sa se vada ca nu ne-am plictisit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Faza cu bidonul de benzina este aia cind a vrut sa ne faca baie :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA la faza aia va trebuia o bricheta sa vedeti cata benzina e ascunsa in rezervor :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA un prieten va intreaba daca organizati si clasa moto? Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Ce peisaje,ce atmosfera :1 Imi inchipui ca a fost minunata iesirea... :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Din pacate administratorul padurii mi-a zis fara motoare (din cauza decibelilor in primul rand) , al doilea motiv este ca nici unul din clubul Brasov nu face enduro si cam lipseste sectiunea la noi :P 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Peisajele sunt de vis cele , mult mai frumoase le veti vedea la fata locului asa cava asteptam cu drag la BRASOV :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :bravo :bravo :bravo Ma bucur ca am asa colegi la :cl Peisaje frumoase si locuri de neuitat o sa fie la concurs. Dupa cate am vazut din postari distractia a inceput, si osa continue pana in 19 iulie, FFFFoarte TTTare baieti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Din pacate administratorul padurii mi-a zis fara motoare (din cauza decibelilor in primul rand) , al doilea motiv este ca nici unul din clubul Brasov nu face enduro si cam lipseste sectiunea la noi :P Este ok, era doar o intrebare, dar lasa ca bagam noi decibeli de le trece. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate