Unimog Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Hai cu camper ,vom fi cu cateva rulote deja 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA cam asa arata lista pana in prezent :grin: Watcher+copilot +jumatati 2 camere Niros+ copilot 1 camera Bronco+copilot+copil 1 camera Vitali +copilot 1 camera Naui+3 :grin: 2 camere? tcmihai+copilot 1 camera? buggymaker+copilot camper? Gabi G 1 camera Dan Bucuras 1 camera Superalfi+ copilot 1 camera Sorin Prislopan 1camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA cam asa arata lista pana in prezent :grin: Watcher+copilot +jumatati 2 camere Niros+ copilot 1 camera Bronco+copilot+copil 1 camera Vitali +copilot 1 camera Naui+3 :grin: 2 camere? tcmihai+copilot 1 camera? buggymaker+copilot camper? Gabi G 1 camera Dan Bucuras 1 camera marius - vezi ca m-ai uitat pe mine - superalfi + copilot = 1 camera merci :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Am modificat....imi cer scuze ptr omisiune :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Da vin cu camper daca nu-l vand pana atunci, daca se duce tot cu camper vin :twisted: ! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Daca masina e gata vin, inca nu stiu. Pot da un raspuns clar mai tarziu? Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Daca masina e gata vin, inca nu stiu. Pot da un raspuns clar mai tarziu? "locurile limitate" tin doar de nr camerelor la pensiune.Da, poti sa te inscrii mai tarziu,locuri de campare cu rulota sau cort sunt suficiente. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Sa nu ma uitati si pe mine cu o camera, dar nu cred ca o sa ma uitati pt ca eu vin cu BEREA RECE,,, :x :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA ok Lucian....te trec pe lista :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Lista actualizata Watcher+copilot +jumatati 2 camere Niros+ copilot 1 camera Bronco+copilot+copil 1 camera Vitali +copilot 1 camera Naui+3 2 camere? tcmihai+copilot 1 camera? buggymaker+copilot camper? Gabi G 1 camera Dan Bucuras 1 camera Superalfi+ copilot 1 camera Sorin Prislopan 1camera Lucian Munteanu 1 camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Da, da vin si eu, si de data asta cu masina.. :banana :banana doctoru(valentin) + copilot + sotia Nu ne trebuie camera, ca venim cu rulota si generator... (daca are cineva nevoie de curent sa puna rulota langa mine) Extrem sau open, inca nu stiu, ma hotarasc acolo, daca nu e prea tarziu... Troliul meu este mic, daca este iesire prieteneasca si ne putem ajuta ma bag la extrem, daca nu, atunci la open.. nu cunosc detalii. Mai vine un prieten, nu cred ca are cont aici, cu pajero alb decapotabil. (cei care au fost la m-tii Bodoc il cunosc deja)... la extrem Marius + copilot fara cazare ca deja sunt brasoveni multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Acum a devenit serios Haiducul (Marius- a nu se intelege Turagmes) Simex, troliu etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :h5 o camera va rog pat matrimonial ,eu ,sotia, copil 4ani jumate , daca vrea cineva sa fie copilot , nevasta nu se da cu mine , zice ca vreau sa scap de ea. :x Open . Pentru copil platesc ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Depinde de cata mancare mananca :ha: . Acum serios, pentru copii nu se va plati nimic in plus. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Cateva poze din zona. La vulcani inca nu este sigur dar se pare ca doar putem trece pe linga dar nu si inauntru. La coloane sigur numai in zona (este rezervatie geologica) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA continuare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA continuare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Salutari si felicitari pentru eveniment. Intrebare: Pentru Open care sunt dotarile (cerintele) minime pentru participare? Pentru ca eu am o Frontera dotare standard de fabrica si nu stiu daca se incadreaza. Multumesc. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Stai asa ca nu e chiar standard Frontera ta :-) Odata ca are simexuri si a doua ca are sofer talentat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Salutari si felicitari pentru eveniment. Intrebare: Pentru Open care sunt dotarile (cerintele) minime pentru participare? Pentru ca eu am o Frontera dotare standard de fabrica si nu stiu daca se incadreaza. Multumesc. Pentru OPEN Obligatoriu:Min. Cauciuc MT , Sufa de copac, extinctor Recomandare: Troliu , sufa, manusi,hilift, etc daca vremea este uscata Open-l se va putea face fara trolieri daca ploua :sr Zona este fara prapastii si pericol de a cadea in ravene Openul pune accent si pe cunoasterea zonei prea putin exploatata turistic 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Si de extrem ce ne poti zice? :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Venim si noi ! IVxIV + copilot - open. Am dori si noi o camera. MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Am rezolvat micile probleme continuam programul :h5 ... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Ce-a avut? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate