zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Padurile au panza freatica de suprafata bogata,astfel ca indiferent cat de seceta va fii vor fii noroaie din greu! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Venim si noi - volkerv+copilot si 1camera ptr noi :grin: Merci :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Lista actualizata 1 Watcher+copilot +jumatati 2 camere 2 Niros+ copilot 1 camera 3 Bronco+copilot+copil 1 camera 4 Vitali +copilot 1 camera 5 Naui+3 2 camere? 6 tcmihai+copilot 1 camera? 7 buggymaker+copilot camper? 8 Gabi G 1 camera 9 Dan Bucuras 1 camera 10 Superalfi+ copilot 1 camera 11 Sorin Prislopan 1camera 12 Lucian Munteanu 1 camera 13 AdiV6 +copilot 1 camera 14 Schultz + copilot 1 camera 15 Niva + copilot + un echipaj 2 camere 16 Doctoru + copilot+sotie rulota 17 Marius+copilot fara cazare 18 Flow +copilot fara cazare 19 Bogdan_pan+1+1 1 camera 20 Filip+ copilot 1 camera 21 Volkerv+ copilot 1 camera 22 Boloni + Bajka 1 camera 23 IV x IV +copilot 1 camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Venim cu vesti noi: Dupa o vineri cu muzica de fanfara sambata ne va intretine atmosfera DJ Uneek . Deasemenea s-a angajat azi si fotograful oficial care ne va insoti pe traseu si dupa eveniment va realiza si un DVD cu cele mai reusite scene Veste bomba castigatorii vor pleca acasa si cu premii substantiale in produse offroad si alte accesorii auto 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Acum doua ore ne-am intors din traseul de extrem....a fost ceva de vis......inclinari laterale....coborari ,,in cap" urcari de se rupe scaunul sub tine....paraiase care zici ca le treci lejer.....cel putin bara mea din fata a iesit sifonata.....la propriu si la figurat....Unimog a rupt un tampon de la motor.... am fost si pe la pensiune unde am stabilit cu patroana ultimele detalii :grin: asa ca....va asteptam cu drag :h5 atasez si eu cateva poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA ultimele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Scuze de intarziere dar astazi postez doar pozele facute ieri de fotograful nostru . Sper ca in afara de continut veti aprecia si carcaterul artistic al pozelor facute de Ciprian 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca una 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA frumoase mai Zoli.....dar e ca-n bancu ala cu miriapodul....frumoase....dar cam putine :ha: acestea sunt cateva imagini de la inceputul traseului de extrem ...... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Chiar asa, mai Zoli, mie imi povesteai ceva despre niste bolovani :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA la bolovanii aia....nu se mai numeste offroad....e .....altceva :grin: celelalte poze vin maine....din motive ...tehnice :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA la bolovanii aia....nu se mai numeste offroad....e .....altceva :grin: celelalte poze vin maine....din motive ...tehnice :grin: Aha, tu erai cu samuraiul care a ocolit cit 2 franzele in loc sa se dea peste niste pietricele cit o roaba de mari :grin: M-am auzit si eu cu Zoli ieri (ca deja e azi) si mi-a povestit unpic despre traseu. Frumos si ademenitor totodata ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Avanpremiera ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Imagini din timpul prospectarii zonei, pentru alegerea traseelor. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Nu concurez ca n-am cu ce, dar vin in vizita! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Esti binevenit, la fel ca si altii care vor doar sa fie spectatori :h5. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Poze noi din timpul pregatirii roadbook-ului. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Suntem pe ultima 100 de metri mai sunt locuri pentru 10 masini la camera si nelimitat la campare Colectivul Clubului 4x4 Brasov va asteapta cu drag la acest eveniment 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Au aparut si autocolantele 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA am incheiat sedinta de azi....in care am stabilit ultimele aspecte ale intalnirii organizate de Club 4x4 Brasov in padurea Bogata ma adresez acum participantilor la sectiunea open.....la cum se prezinta traseul acum va recomand sa aveti la voi sufe ...ocheti...si tot ce este nevoie ptr recuperarea masinii .....un troliu ar fi excelent :grin: cei de la sectiunea extrem....ei isi stiu lectiile si vor fi sigur pregatiti.....ca un amanunt lor le recomand cu caldura sa-si echipeze masinile cu scuturi....pe dedesubt.....ca sigur vor avea nevoie de ele :grin: De asemenea ai rog pe cei care au confirmat participarea la eveniment sa achite avansul ....deoarece in ordinea achitarii acestuia se vor atribui camerele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Atasez noi poze din traseul de extrem 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA hai cu ele....ca-s curios cum au iesit :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate