Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Inca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA inca Ultimele poze sunt cu Biserica monument de la Bogata Olteana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA da...recunosc portiunea :grin: .......e zona in care va fi plin de iepurasi pe langa masini.....poftind la morcovii pilotilor si a copilotilor :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA PROGRAMUL EVENIMENTULUI VINERI 17.07 16:00 - 22:00 Inscrieri participanti 21:00 - Gulas la ceaun 21:00 - 01:00 Program artistic sustinut de fanfara locala SAMBATA 18.07 07:30 - 09:30 Mic dejun 08:30 Sedinta de briefing 10:00 Plecare incolonata spre startul concursului 10:30 - Startul concursului 18:00 Regruparea la locul de campare 20:00 Cina si petrecerea asigurata de DJ Uneek cu specific Disco '80-'90 DUMINICA 19.07 08:10 Mic dejun 10:30 Plecare spre locul trialului 11:00 - 13:00 Trial 13:30 Regruparea la locul de campare 14:00 Festivitatea de premiere Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA :ha: Avand in vedere ca ploua de 2 saptamani,"namoloasa"chiar va fii o namoloasa.Extrem-ul nu va fii influentat de conditiile meteo!Dar cine poate sa vina cu simex si ptr open sa vina cu ele! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Mai sunt 3 camere disponibile!Pentru cei cu cort,asiguram,curent ,apa si WC! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Ultima saptamina, cine mai doreste cine mai pofteste 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Lista actualizata 1 Watcher+copilot +jumatati 2 camere 2 Niros+ copilot 1 camera 3 Bronco+copilot+copil 1 camera 4 Vitali +copilot 1 camera 5 Naui+3 2 camere? 6 tcmihai+copilot 1 camera? 7 buggymaker+copilot camper? 8 Gabi G 1 camera 9 Dan Bucuras 1 camera 10 Superalfi+ copilot 1 camera 11 Sorin Prislopan 1camera 12 Lucian Munteanu 1 camera 13 AdiV6 +copilot 1 camera 14 Schultz + copilot 1 camera 15 Niva + copilot + un echipaj 2 camere 16 Doctoru + copilot+sotie rulota 17 Marius+copilot fara cazare 18 Flow +copilot fara cazare 19 Bogdan_pan+1+1 1 camera 20 Filip+ copilot 1 camera 21 Volkerv+ copilot 1 camera 22 Boloni + Bajka 1 camera 23 IV x IV +copilot 1 camera 24 Vali Dutu+ copilot 1 camera lista ramane deschisa........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA sper ca Vali sa-si repare masina la timp :sr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Si eu sper.... :h5 in alta ordine de idei.....in urma ploilor din ultima perioada va sfatuiesc sa va luati mai multe haine de schimb la voi si musai cizme de cauciuc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA In urma discutiilor de aseara cu Unimog, mai ales ca nu am troliu, am hotarat sa ma dau la open... Mai trebuie adaugat la lista si Criscar (cristi - Pajero rosu Mtii Bodoc) si el tot la open am inteles ca se da. Partea financiara am rezolvat-o tot aseara, veverita mea e aproape gata, ce mai.. abia astept sa ne revedem.... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA si eu....abia astept sa ne noroim impreuna....mai ales ca acum aveti si masinile in mintile lor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Azi am fost sa facem traseul de open....Dupa ploile de 2 saptamani namoloasa e un fel de ladoga.Pana vineri sigur se va mai usca,dar oricum va intra in istorie.Cred ca as paria 100% pe M/T sau profil simex. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA salutare baietii 1.gasim un loc cazare+participare la Open pt pilot+copilot? 2.e neaparata nevoie de troliu pe Open? 3.un nr de tel pt ajutor aveti? :app IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA simexuri am :grin: trebuie statie de amplificare?(pt open) :twisted: sunt nou pe aici :P IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA iarasi taxa de participare(concurs+cazare pensiune) se poate achita si in ziua concursului?saau exista vreun cont? ar fii andrei robert pilot+adriana ciulu copilot :1 IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA salutare! din pacate nu pot sa vin avand in vedere ca masina mea este inca in lucru si avand in vedere ca este o lucrare complexa nu are sens sa grabim lucrurile - doar trebuie sa iasa bine next time! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA ... Rugam pe cei care doresc sa vina sa achite un angajament de participare in suma de 200 ron/persoana in contul RO14 BTRL 0080 1205 M239 50XX BT Brasov Agentia Calea Bucuresti Asociatia Club 4x4 Brasov Va rog pentru validare treceti pe OP numele participantilor ( de preferat numele si nu nickname-l ) In ordinea confirmarii platilor se asigura camera , termenul de inscriere este joi 16.07 Cu stima Kiss Zoltan Salut, ia legatura cu Marius pentru a confirma daca mai sunt camere: 0722.649.324. Dupa ploile astea e recomandat ca si pe traseul de Open sa aveti troliu, dar cu experienta si cauciucuri cu profil adecvat se poate trece peste acest impediment. Avansul se plateste in contul de mai sus, taxa se poate plati si la inscriere, dar camerele se ocupa in ordinea confirmarii avansului. Daca nu mai sunt camere, avem si posibilitatea de campare cu cortul sau rulota, avand acces la toaleta si dus. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Cu regret va anunt ca saptamana viitoare, pe 18, sambata, am parastas pentru bunica. Am incercat sa mut data dar nu am avut succes. Care va sa zica, va rog sa pastrati un roadbook pentru prima data cand ajung la BV :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA este prima dat cind zic ceva ofical aici.....din pacate din 15 pina la 21 ale lunii sunt plecat din tara.......inca salivez dar ma bag si eu ca Watcher,la prima ocazie,adica saptaminile urmatoare....... Bata maxima! am vazut/auzit c-o sa fie super.........numai surprize placute si distractie maxima! Salutari la Bv! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA daaaa...si tu si Watcher...oameni ocupati...dar si cand o sa va prind pe aici...ati inaltat zmeul.... :ha: ....va duc eu pe niste drumuri de o sa le pomeniti :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Datorita conditiilor meteo de saptamana asta traseele au suferit anumite modificari.....in distanta si dificultate......traseul de open are deja un grad mai ridicat de dificultate.....iar cel de extrem a devenit.....extrem de-al naibii :grin: asa ca......un numar suplimentar de sufe...ocheti....si o lopata ar fi binevenite in fiecare masina....ca si o pereche de cizme de cauciuc vor fi mai mult decat binevenite :grin: ptr cei care vor veni....cea mai apropiata benzinarie de locul evenimentului este cea de la Rupea Gara......benzinarie Petrom.....situata la aproximativ 12km de locul de cazare.... ptr cei care sosec din directia Brasov....la iesirea din padurea Bogatiiinainte de localitatea Hoghiz.....intalniti un indicator rutier spre dreapta cu indicatia Bogata.....treceti de comuna Bogata spre satul Dopca.....la intrarea in satul Dopca virati pe prima strada la dreapta.....unde la 150 de metri se afla pana la pensiune :grin: ptr cei care vin din directia Sibiu-Sighisoara.....dupa intersectia cu drumul spre Lafarge.....indicatorul cu comuna Bogata ...spre stanga :grin: acestea fiind spuse.... :cl Brasov va asteapta cu drag :h5 Ps....ocupantii primelor trei locuri la open si extrem vor primi urmatoarele premii : premiul 1 set bucsi poliuretan premiul 2 hi-Lift..sufa 10m 2 ocheti premiul 3 sufa 10m 2 ocheti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: 17-19 iulie BOGATA NAMOLOASA Nu suntem frate ocupati,pe mine ma duce iubita la Amstredam sa-mi arate fete in vitrina :ha: si gradina zoologica :uameni .........acum a hotarit,este surpriza...... nu pot sa refuz ca am c***t steagul.......da vin eu la Bv :banana Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate