DragosDim Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Revin cu informatii referitoare la trasee. Categoria STANDARD: - traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt. - lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Revin cu informatii referitoare la trasee. Categoria STANDARD: - traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt. - lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!! Si anul asta nu mai anulez nici un CP. Anul trecut nimeni nu a gasit CP-ul 3 si ati dat vina pe noi ca nu l-am pus. Ei bine, l-ai vazut cu ochii ta de Paste cand ai fost aici la noi. Deci dupa o jumatate de an, CP-ul era inca acolo iar voi nu l-ati gasit. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Revin cu o precizare catre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la eveniment. Completati formularul de inregristrare de pe sit-ul evenimentului. Este foarte important pentru noi ca sa centralizam corect toate datele. http://www.club4x4.ro/mmof2009/?page_id=11 Multumim :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adina Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 de ce nu au aparut poze de la pregatirea traseului? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Revin cu informatii referitoare la trasee. Categoria STANDARD: - traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt. - lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!! Si anul asta nu mai anulez nici un CP. Anul trecut nimeni nu a gasit CP-ul 3 si ati dat vina pe noi ca nu l-am pus. Ei bine, l-ai vazut cu ochii ta de Paste cand ai fost aici la noi. Deci dupa o jumatate de an, CP-ul era inca acolo iar voi nu l-ati gasit. :grin: Chiar te rog sa aplici regulamentul ca atare !!!! chiar si legat de echiparea masinii si de modificarile aduse acesteia, si cine doreste sa participe cu masini modificate la standard sa aiba un alt gen de punctare!!!!! Legat de CP 3 de anul trecut de la Standard, pun pariu ca acum chiar nu-l mai gaseste nimeni, prietenii stiu de ce :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Legat de CP 3 de anul trecut de la Standard, pun pariu ca acum chiar nu-l mai gaseste nimeni, prietenii stiu de ce :ha: :ha: Poate le dai voie sa-si faca o poza cu el... :ha: :ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Apropos de CP 3 de anul trecut. A fost gasit de cel ce a si castigat, realhunter si nu mai stiu cum. A fost singurul care a gasit toate CP-urile si a venit ultimul la linia de sosire. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Normal, omul era din Maramures, stia zona.... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Normal, omul era din Maramures, stia zona.... :grin: La anu' ma mut si eu in Maramures ! :grin: Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Eu anul asta :grin: (Vai ce-mi place sa fac offtopic....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Lista actualizata a participantilor la Maramures Offroad Fest 2009 1. Unimog + Smart + 2 2. Vali Dutu + copilot + turista Laura Pascu 3. SilviuB + 4. Cabral + 5. Mares Ady + Coroama Dan 6. Gepetto + Onix14 7. DragosDim + Catalin 8. Suzuker + 9. Nike&Patrol + Maria + Luiza 10. EMIL + Lily 11. CRINU + Timea + Marcela 12. Vstef + 1 13. Adi V6 + 1 14. Pokemon + Mirela 15. Echipa DGR 4 persoane 16. hendon + 1 17. Tudop + 1 18. Romeo Jantea + Crenguta 19. mrJv + 1 20. Vitalies + Natalie + 2 21. Dana Mihoc + 2 22. pitonul + 3 23. Flash4x4 + Ingrid 24. Bigdaddy + 4 25. Ciprian28 + 1 26. Sop + 27. worldscape + 2 28. Buhu + BadBoy + Mircea + 1 29. Szilveszter Zsolt + 1 30. mariusg + Libocor Florian + Catalin 31. MariusS + FILIPESCU' 32. cfantana + 1 33. yo2bt + Bucur 34. NASHU MARE + MITZA + 3 35. Navara + 1 36. Farfarelo + Ionut Branzan 37. Peter Hilbert + Radu Bogdan Diaconu 38. Zolameister + 1 39. Trooper + Emilia 40. Cristi Rat + Rodica 41. rupere2004 + 3 42. Craioveanu Sorin (CRAIU) + 1 43. Yonutz 44. Negrotaurul 45. Andi + Jeni 46. Florin Buzdugan (Grinch) + Raluca 47. Niva + Szidi + Niva junior 48. Valentin-08 + 1 49. rezervat 50. rezervat 51. rezervat . . + aprox 30 de persoane care nu sunt de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Revin cu informatii referitoare la trasee. Categoria STANDARD: - traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt. - lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!! Si anul asta nu mai anulez nici un CP. Anul trecut nimeni nu a gasit CP-ul 3 si ati dat vina pe noi ca nu l-am pus. Ei bine, l-ai vazut cu ochii ta de Paste cand ai fost aici la noi. Deci dupa o jumatate de an, CP-ul era inca acolo iar voi nu l-ati gasit. :grin: pai am avut toti ochii in alta parte :ha: ....unde a fost ..la ce pozitie? zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 4, 2009 Author Share Posted August 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 de ce nu au aparut poze de la pregatirea traseului? :roll: Ca sa fie surpriza. :grin: Vor apare si pozele in curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekkakon Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 ........ Vor apare si pozele in curand. Incepe cu poze prezentand hartile si road-book-urile !!! :P :ha: :ha: :ha: http://www.emergency.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 De la Agnita , direct spre voi ma indrept ! Deci aceasta mi-e cererea de inscriere . Niva + Niva junior - (sub 14 ani ) - la Standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
landy Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 te asteptam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Ati, e important pentru noi sa completezi forumularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului. http://www.club4x4.ro/mmof2009/?page_id=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crinu Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Max, scoate semnul intrebarii de la mine+ Timea. Venim ! Doar ca nu stiu daca cineva a completat pt noi formularul...poate imi confirmi. Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Din pacate, formularul nu este completat. :sr Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
crinu Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Se rezolva chiar acum...inclusiv avans in cont. Te rog inregistreaza-ne cu 3 pers. Crinu + Timi + Marcela. Poate si cazarea va fi in camera trio, daca se poate. Multumesc ! Abia asteptam sa venim ! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Va asteptam cu mare drag! Avem o mare satisfactie atunci cand cei care au mai fost la noi abia asteapta sa revina. :) :h5 Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 http://www.ziare.com/Concurs_off_road_i ... 48504.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Se anunta dezmat maxim deci ... nici un nissan din gasca nu scoate capul din gaoace ... voi face echipa cu toyota? :ha: :uameni Sa-mi ung troliul? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekkakon Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Se anunta .... "groasa" ... :h5 :1 :cl http://www.emaramures.ro/stiri/23224/RA ... ust-Suior- http://www.emergency.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Cei care vor sa fie fotografi si operatori video oficiali, ii rog sa ne contacteze pentru discutii specifice. Max 0764104774 max@club4x4.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts