Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

Max
 Share

Recommended Posts

Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

Revin cu informatii referitoare la trasee.

Categoria STANDARD:

- traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt.

- lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare

UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!!

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Categoria STANDARD:

- traseul este dedicat masinilor 4x4 nepreparate. Contine si drum forestier si legaturi pe asfalt.

- lungimea traseului va fi de aproximativ 180-200 de km/zi. Participantii sa fie echipati corespunzator, sa aiba sisteme de navigare, comunicatie, hrana pentru 24 de ore, trusa medicala, stingator VERIFICAT, sufa de tractare

UAUUUU SUPER, daca aia de anul trecut mi-a placut, inseamna ca asta de anul asta o sa ma lase cu gura cascata!!!! Bravo Max!!!!

Si anul asta nu mai anulez nici un CP. Anul trecut nimeni nu a gasit CP-ul 3 si ati dat vina pe noi ca nu l-am pus. Ei bine, l-ai vazut cu ochii ta de Paste cand ai fost aici la noi. Deci dupa o jumatate de an, CP-ul era inca acolo iar voi nu l-ati gasit. :grin:

Revin cu o precizare catre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la eveniment. Completati formularul de inregristrare de pe sit-ul evenimentului. Este foarte important pentru noi ca sa centralizam corect toate datele.

http://www.club4x4.ro/mmof2009/?page_id=11

Multumim

:cl

Categoria STANDARD:

Si anul asta nu mai anulez nici un CP. Anul trecut nimeni nu a gasit CP-ul 3 si ati dat vina pe noi ca nu l-am pus. Ei bine, l-ai vazut cu ochii ta de Paste cand ai fost aici la noi. Deci dupa o jumatate de an, CP-ul era inca acolo iar voi nu l-ati gasit. :grin:

Chiar te rog sa aplici regulamentul ca atare !!!! chiar si legat de echiparea masinii si de modificarile aduse acesteia, si cine doreste sa participe cu masini modificate la standard sa aiba un alt gen de punctare!!!!!

Legat de CP 3 de anul trecut de la Standard, pun pariu ca acum chiar nu-l mai gaseste nimeni, prietenii stiu de ce :ha: :ha:

Legat de CP 3 de anul trecut de la Standard, pun pariu ca acum chiar nu-l mai gaseste nimeni, prietenii stiu de ce :ha: :ha:

Poate le dai voie sa-si faca o poza cu el... :ha: :ha:

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Apropos de CP 3 de anul trecut. A fost gasit de cel ce a si castigat, realhunter si nu mai stiu cum. A fost singurul care a gasit toate CP-urile si a venit ultimul la linia de sosire.

Rubicon 2.8

Lista actualizata a participantilor la Maramures Offroad Fest 2009

1. Unimog + Smart + 2

2. Vali Dutu + copilot + turista Laura Pascu

3. SilviuB +

4. Cabral +

5. Mares Ady + Coroama Dan

6. Gepetto + Onix14

7. DragosDim + Catalin

8. Suzuker +

9. Nike&Patrol + Maria + Luiza

10. EMIL + Lily

11. CRINU + Timea + Marcela

12. Vstef + 1

13. Adi V6 + 1

14. Pokemon + Mirela

15. Echipa DGR 4 persoane

16. hendon + 1

17. Tudop + 1

18. Romeo Jantea + Crenguta

19. mrJv + 1

20. Vitalies + Natalie + 2

21. Dana Mihoc + 2

22. pitonul + 3

23. Flash4x4 + Ingrid

24. Bigdaddy + 4

25. Ciprian28 + 1

26. Sop +

27. worldscape + 2

28. Buhu + BadBoy + Mircea + 1

29. Szilveszter Zsolt + 1

30. mariusg + Libocor Florian + Catalin

31. MariusS + FILIPESCU'

32. cfantana + 1

33. yo2bt + Bucur

34. NASHU MARE + MITZA + 3

35. Navara + 1

36. Farfarelo + Ionut Branzan

37. Peter Hilbert + Radu Bogdan Diaconu

38. Zolameister + 1

39. Trooper + Emilia

40. Cristi Rat + Rodica

41. rupere2004 + 3

42. Craioveanu Sorin (CRAIU) + 1

43. Yonutz

44. Negrotaurul

45. Andi + Jeni

46. Florin Buzdugan (Grinch) + Raluca

47. Niva + Szidi + Niva junior

48. Valentin-08 + 1

49. rezervat

50. rezervat

51. rezervat

.

.

+ aprox 30 de persoane care nu sunt de pe forum.

Categoria STANDARD:

pai am avut toti ochii in alta parte :ha: ....unde a fost ..la ce pozitie?

zambeste...maine poate va fi mai rau

de ce nu au aparut poze de la pregatirea traseului? :roll:

Ca sa fie surpriza. :grin:

Vor apare si pozele in curand.

De la Agnita , direct spre voi ma indrept ! Deci aceasta mi-e cererea de inscriere .

Niva + Niva junior - (sub 14 ani ) - la Standard

Max, scoate semnul intrebarii de la mine+ Timea. Venim ! Doar ca nu stiu daca cineva a completat pt noi formularul...poate imi confirmi.

Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM

Se rezolva chiar acum...inclusiv avans in cont. Te rog inregistreaza-ne cu 3 pers. Crinu + Timi + Marcela. Poate si cazarea va fi in camera trio, daca se poate. Multumesc ! Abia asteptam sa venim !

Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM

Se anunta dezmat maxim deci ... nici un nissan din gasca nu scoate capul din gaoace ... voi face echipa cu toyota? :ha: :uameni Sa-mi ung troliul? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use