Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

"Ce pot sa va garantez este faptul ca organizatorii au facut eforturi foarte mari pentru ca totul sa fie ok."

....pana la sange :F vineri erai cu piciorul insangerat iar duminica parca ai avut si capul spart...?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 251
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nene zola pe cine ai avut copilot? Pe blueheart? Cum s-a descurcat? :grin:

ei...s-a vazut ca a facut initierea cu cine trebuie... :h5 unicul moment cand s-at tinut de bara a fost cand la trial am coborat o panta de vreo 250 m,60 grade cu 50 la ora ...in rest nici cand am facut tumbe,nici cand eram la buza prapastiei nu s-a emotionat...din contra..."da-i gaz,da-i pedala.... :ha: e injectat rau baiatul asta....

apropo...sa nici nu te gandesti..... :ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

ei...s-a vazut ca a facut initierea cu cine trebuie... :h5 unicul moment cand s-at tinut de bara a fost cand la trial am coborat o panta de vreo 250 m,60 grade cu 50 la ora ...in rest nici cand am facut tumbe,nici cand eram la buza prapastiei nu s-a emotionat...din contra..."da-i gaz,da-i pedala.... :ha: e injectat rau baiatul asta....

Aha.....deci l-ai furat.... :F Bine......... :twisted:

Link spre comentariu

Da'...varu' Niros, campionu'... a mai facut ceva scofala ?! un premiu acolo, nimic???

Din pacate lui Niros i s-a stricat cutia de viteze in prima zi si nu a mai putut continua.

A luat unul din Premiile Speciale pentru consolare pt ca nu a mai putut continua plus set-ul de anvelope de la tombola :grin:

Link spre comentariu

No, am ajuns si eu in fata calculatorului si vad aici multe comentarii care nu au nici o legatura cu ce s-a intamplat la editia din acest an a MMOF.

Din punctul meu de vedere, care sunt un parlit de incepator :grin: , toata organizarea m-i s-a parut de nota 10+, si chiar daca mi-am facut debutul direct pe doua masini :j :j si seara am ajuns la masa mai mult lesinat, tot am avut puterea sa ma bucur de seara maramureseana :be care a fost excelenta.

Cu aceasta ocazie multumesc tuturor organizatorilor care s-au descurcat excelent (eu acum am aflat ca au fost erori de roadbook :ha: ), si in special stimabilului Max care ne-a repus pe traseu dupa ce am ratat prima pictograma din traseu (eram ocupat cu muzica :ha: )

Si pentru cei care carcotesc pe la colturi :P , cred ca au nimerit in alta parte pentru ca la noi toata lumea a fost bine primita indiferent de unde era sau ce limba vorbea .

Acestea fiind spuse , sa ne vedem sanatosi si la anul , ca tare buna-i horinca aia a-la-Max :1

Link spre comentariu

Putem cunoaste si noi premiantii?

Poate n-ai fost atent la posturile anterioare: Premianti au fost toti :bravo pentru ca a fost o intalnire prieteneasca si doar pe alocuri un pic de competitie :h5

Link spre comentariu

Salutare tuturor.

In primul rand incep, bineinteles, prin a-mi exprima incantarea de a fi participat la acest mare eveniment MMOF 2009, sau altfel spus FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU ORGANIZAT MMOF 2009 ! ! ! :1 :bravo .

Aici am concurat ca si copilot impreuna cu zolameister (pilotul) pe singurul Veveritzoi care a facut furori la MMOF 2009, si unimog (pilot) si srevni (copilot) in cea de-a doua masina din echipa - un patrol, persoane de caracter, prieteni adevarati, cu care m-am simtit extraordinar si impreuna cu care am facut lucruri grozave in aceste 4 zile de "prieteneasca".

Am trecut prin tot felul de stari emotionale, dar si fizice, traind cu intensitate fiecare clipa, am cunoscut persoane noi, am intalnit pe viu colegi de forum pe care ii stiam sau discutasem doar 'virtual'.

Vreau sa le multumesc, si aici, TUTUROR celor care ne-au ajutat cand am intampinat probleme in teren (colegi concurenti si organizatori); celor care au trecut pe langa noi ca pe langa niste copaci rasturnati din padure, va compatimesc si va ignor.

@ yonutz: multam' pt felicitarile care incurajeaza un incepator ca mine, cu mentiunea ca debutul propriu-zis l-am facut la Agnita cu o saptamana in urma alaturi de bullbar, caruia ii multumesc iar si pe aceasta cale ca a acceptat sa ma ia copilot.

Acuma, legat de 'galagia' asta facuta de adammoga80 si soso-bum, care incearca fara succes sa perturbe post factum atmosfera placuta de la MMOF 2009, eu le inteleg frustrarea, dar cred ca nu asa se pune problema; cum atata lume a gasit drumul .. , iar coordonate au fost destule, doar ca trebuiau cautate, ca CP-urile dintr-un traseu. Plus ca teoria 'grupului inchis care nu are nevoie de niste intrusi nesemnificativi' e aberanta, dovada fiind chiar cazul meu, eu care sunt un 'incepator in off road' cum zice el venit tocmai de la Slobozia, Ialomita (si cred ca sunt mai multi de 500 km, cat a facut el, iar acasa am ajuns abia luni la ora 5 dimineata) si nu m-am vaitat atat, din contra, si am reusit sa ma 'infiltrez' in tagma off road-istilor pt ca am 'batut la usa' nu fiind 'tare in gura', ci respectuos fata de acesti oameni speciali, iar ca rezultat observ ca dupa fiecare prieteneasca imi fac din ce in ce mai multi prieteni, lucru care ma incurajeaza . Cred ca abia dupa ce esti in stare sa organizezi o asemenea intalnire complexa poti sa emiti pretentii enuntate asa de agresiv. Va aduc aminte, prieteneste, acel proverb: "vorba dulce, mult aduce".

Si ca sa revenim la atmosfera placuta de la MMOF 2009 pe care o vom tine minte muuulta vreme, uite acum plec la masina sa-mi iau bagajele si camera si ap foto ca sa 'dau la vale' pozele pe forum :)

S-auzim de bine.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Acum am reusit si eu de citit tot topicul :grin: (de la pag 7 spre final :P ) ... Felicitari tuturor participantilor :cl si stiti cum se spune : Nu poate fi chiar toata lumea multumita pe deplin , mai trebuie sa sti sa te distrezi si in conditii mai vitrege. :h5

Hai cu poze si cu filmuleteeeee :banana :x :bravo :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Vreau sa le multumesc, si aici, TUTUROR celor care ne-au ajutat cand am intampinat probleme in teren (colegi concurenti si organizatori); celor care au trecut pe langa noi ca pe langa niste copaci rasturnati din padure, va compatimesc si va ignor.

Unii percep acest sport individual si doar in "alb-negru" ca atata pot, atat ii duc lampile rusesti (in cazul de fata nici vorba de vreo competitie, doar ambitii oarbe) ...tartanindu-se ca la o coada la paine si dand insitent din coate sa prinda si ei un codru de pita chiar daca au aparut in peisaj ceva mai tarziu, altii percep acest sport ca pe unul de echipa ... Nu trebuie sa te enervezi, mergem inainte cu bune si rele cu mentiunea ca am putea face ptr iobagul grabit o strachina de lemn cu marginile alamite si sa-i dam la pachet si un kil de malai ca mai are multa mamaliga de halit pana sa invete ce e ala fair-play!

Later edit: Zoli zicea ca unii o au prea mica si chiar si cu toate extensiile posibile tot nu si-o vad uitandu-se de sus in jos, decat in oglinda! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Unii percep acest sport individual si doar in "alb-negru" ca atata pot, atat ii duc lampile rusesti (in cazul de fata nici vorba de vreo competitie, doar ambitii oarbe) ...tartanindu-se ca la o coada la paine si dand insitent din coate sa prinda si ei un codru de pita chiar daca au aparut in peisaj ceva mai tarziu, altii percep acest sport ca pe unul de echipa ... Nu trebuie sa te enervezi, mergem inainte cu bune si rele cu mentiunea ca am putea face ptr iobagul grabit o strachina de lemn cu marginile alamite si sa-i dam la pachet si un kil de malai ca mai are multa mamaliga de halit pana sa invete ce e ala fair-play!

Ce profund esti .... :h5 Fair play rullzz :grin: :p

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Uite ce inseamna 60 de grade. Dupa care poti sa-ti mai dai o parere....
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Nelule ia cauta o rigla cu 50 de grade ca am incurcat....panta de 50 grade cu 60 la ora..multumit? :ha: :ha: :ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Nelule ia cauta o rigla cu 50 de grade ca am incurcat....panta de 50 grade cu 60 la ora..multumit? :ha: :ha: :ha:

Eu am impresia ca ai incurcat gradele de la panta cu cele de la horinca :dr

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Eu cred ca s-au incurcat gradele de la panta cu cele de la horinca :banana

Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina

Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina

Link spre comentariu

Eu am impresia ca ai incurcat gradele de la panta cu cele de la horinca :dr

auzi...eu cred ca am prins puteri de la cheful nostru de sambata seara :banana :banana Sper ca nu au fost 250- de grade cu 50 la ora..pe 40 de metri..cam ploua nu de alta .... :ha: :ha: :ha: Poate ma acuza cineva de dopaj :ha: :ha: tulai doamne horinca.... :ha: :ha: :ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Imipare foarte rau ca nu am venit.

Haideti fratilor cu pozele sa imi fac sange rau.

La anu' nu mai scapati de mine.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Sunt sau nu sunt 50-60 grade,dar 50 de grade sigur avea traseul pe care trebuia sa ajungem la locul de cazare ,ptr. o parte dintre noi, si sala de festivitati.

Si apropos de cina festiva : evgheny scria ca a ajuns lesinat si cina a fost superba. Noi , aia ratacitii, am ajuns cand lumea pleca si se strangeau farfuriile, dar ne-am bucurat ptr. cine am mai gasit si ce au povestit.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare