zolameister Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Eu intentionez sa vin cu DALE pe platforma si sa vin prin SIBIU.Reamintesc ca nu am troliu si terratrip :sr .Vor fi SIMEX-URI,Statie si bunavointa. Nu stiu exact unde este locatia.O coordonata GPS sau o schema orientativa ne-ar fi de folos(mai ales noua incepatorilor :h5 ) nu-ti face probleme...eu nu am cum sa vin cu sami si vin cu Terrano o sa mergem in "gasca" APROPO: nu s-a vb despre familii.Eu as vrea sa-mi aduc copii si nevasta.Mai sunt amatori? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Nu stiu exact unde este locatia.O coordonata GPS sau o schema orientativa ne-ar fi de folos(mai ales noua incepatorilor :h5 ) Subscriu, o descriere a locului de intilnire sau niste coordonate ar fi de ajutor. Mai e cineva care pleaca joi pe la 16:00 din Bucuresti? Din experienta cu Albota asta inseamna ca ajungem pe la 21:00 la locul faptei. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 daca nu apare nimic neprevazut eu as vrea sa plec din bucuresti pe la 12. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 si eu sunt de acord cu plecarea in jur de 12.00.... sa ajungem si noi ca oamenii...sa bem o tarie...s-o stingem cu bere....sa atacam un free spritz...si apoi sa montam corturile :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 un cort in mod normal se instaleaza in 4 ore: 15 minute--- montajul si 3.45 ore--- pauzele specifice acestui gen de efort (pentru a nu avea dureri de spate) :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 DETALII DESPRE LOCATIE Pentru persoanele care vin pe BRASOV Brasov-Fagaras-Voila In localitatea Voila se face dreapta spre Agnita pe directia: Voila--Cincsor--Cincu--Merghindeal--Dealu-Frumos In localitatea Dealu-Frumos dupa 150 m de la intrarea in sat exact se face stanga la indicatorul SARATURI pe un drum de tara . dupa aproximativ 2 kilometrii pe acest drum se ajunge in zona de campare. Pentru persoanele care vin pe SIBIU Se merge din Sibiu pe directia Agnita Sibiu-Cornetel-Nocrich-Altana-Ighis-Barghis-Agnita Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatorul SARATURI pe drum de tara. Pentru persoanele care vin pe Medias Se merge din Medias pe directia Agnita Medias-Mosna-Pelisor-Bargis-Agnita Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI Pentru persoanele care vin pe Sighisoara Se merge din Sighisoara pe directia Agnita Sighisoara-Saes-Apold-Bradeni-Netus-Agnita La intrarea in orasul Agnita se face stanga spre Fagaras In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI Va rugam insistent sa nu conduceti cu viteza mai mare de 50 km/ora pe drumul de tara spre Saraturi pentru a nu creea un nor de praf si pentru a nu avea nici un fel de incident nedorit. Va multumim. Alte detalii la : Dragos Dragan (dream_car) 0740602706 sau Sergiu Moldovan (sese) 0745064914 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Multumim :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 DETALII DESPRE LOCATIE Daca exista nebuni (ca mine) care vor pe Transfagarasan cum ajung mai bine? Prin Chirpar - Agnita - Dealu Frumos? Sau dreapta pe DN1 pana la Voila si de-acolo urmam prima varianta? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Votez pt h 12:00 ,joi din Bucuresti pe traseul Ploiesti-Predeal-Paraul Rece-Rasnov - Zarnesti-Poiana Marului- Sercaia-Fagaras-Voila- Dealul Frumos..Haideti sa haidem la 17:30 sa fim In Dealul Frumos.Valabil pt cei ce vin din toate directiile.Primirea de anul trecut ne-a lasat MASCA. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Repet intrebarea :P ptr organizatori:mai vin familisti? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 pt coloana din Bucuresti: s-ar putea sa ma lipesc si eu la Ploiesti, dar depinde de ce stabilesc cu pilotul, ca el e din bv, iar eu din slobozia, ialomita :) . Dak nu ma lipesc, inseamna ca am luat-o pe cheia, bv, fagaras etc. Tinem legatura. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 DETALII DESPRE LOCATIE Daca exista nebuni (ca mine) care vor pe Transfagarasan cum ajung mai bine? Prin Chirpar - Agnita - Dealu Frumos? Sau dreapta pe DN1 pana la Voila si de-acolo urmam prima varianta? Multumesc. De la iesirea pe nationala de pe Transfagarasean mai ai cativa kilometrii de asfalt dupa care trebuie sa mergi cam 30 si ceva de km pe drum de tara pana la Agnita . daca vrei iti putem da indicatiile si directiile dar nu cred ca merita . Dragos Dragan 0740602706 Sergiu Moldovan 0745064914 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Repet intrebarea :P ptr organizatori:mai vin familisti? Ne cerem scuze pentru faptul ca nu am observat intrebarea. Da , sunt persoane care vin cu familia si sunteti bineveniti. Ramane totusi o intalnire prieteneasca unde toata lumea se va simti bine :h5 Pentru detalii suna te rog la : Dragan Dragos 0740602706 Sergiu Moldovan 0745064914 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Sese, multumesc pentru explicatii, in cazul asta tot Valea Prahovei scrie pe noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Eu spuneam de prima varianta ce este pe drum de tara Nou-Roman ---Sasaus---Chirpar---Vard---Agnita. Pe cealalta parte , pe voila este drum asfaltat, DN1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Apocalypse2007 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Daca am inteles corect locatia este conform hartii atasate? (Sper ca oricum harta ajuta si pe altii spre orientare) http://img149.imageshack.us/img149/6264/hartadealufrumos.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9496/hartaagnita.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Repet intrebarea :P ptr organizatori:mai vin familisti? zolameistere...de ce dai bre cu farfuria-n oameni???!!! daca este sa ma-ntrebi pe mine majoritatea, da, da... majoritatea suntem familisti convinsi! dar, cum bine precizeaza organizatorii, este o prieteneasca ...nu o "familiara"...atentie la ce-a patit regretatul offroader andy68, care vaz ca nici pe forum nu-l mai lasa nevasta sa scrie :ha: :ha: :ha: Sireacu' de el, anul trecut a fulgurat pret de cateva ore si apoi a disparut...intr-o luanica ceata albastra... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Daca am inteles corect locatia este conform hartii atasate? (Sper ca oricum harta ajuta si pe altii spre orientare) http://img149.imageshack.us/img149/6264/hartadealufrumos.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9496/hartaagnita.jpg Da asa este . Acolo este intersectia cu Saraturi, dar zona de camping este putin mai la stanga intre copaci ( la umbra :grin: ) :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 COLOANA DIN BUCURESTI ?! S-a hotarat exact cand, cum se pleaca? Ca vreau sa ma alatur si eu la Ploiesti, eu venind de la Slobozia, si sa stiu pe la ce ora sa va astept in Ploiesti, si poate ne incadram pana la 18.00 sa fim la locul faptei pt primirea organizatorilor. Astept coordonate. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Repet intrebarea :P ptr organizatori:mai vin familisti? zolameistere...de ce dai bre cu farfuria-n oameni???!!! daca este sa ma-ntrebi pe mine majoritatea, da, da... majoritatea suntem familisti convinsi! dar, cum bine precizeaza organizatorii, este o prieteneasca ...nu o "familiara"...atentie la ce-a patit regretatul offroader andy68, care vaz ca nici pe forum nu-l mai lasa nevasta sa scrie :ha: :ha: :ha: Sireacu' de el, anul trecut a fulgurat pret de cateva ore si apoi a disparut...intr-o luanica ceata albastra... :ha: :ha: :ha: ptr mine nu e farfurie ci o prajitura.... :ha: Si da i-mi aduc nevasta sa vada ca off-roadul nu este o distractie ci munca :ha: :ha: si inca una epuizanta :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Eu am sa plec joi pe tranfagarasan.....poate au terminat de asfaltat....cand am fost la suzuki fest incepusera marea asfaltare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 am fost eu in weekend pe transfagarasan si e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Venim si noi cu "coloana de 12". Propun sa ne intalnim in parcarea Metro Baneasa pe la 11:45, ca sa decolam la 12:00. Ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 @ Ionutz73, Mosu, Sensei repet ca eu nu spuneam de Transfagarasan. Este un traseu frumos , dar dupa ce ati coborat de la Balea si intrati pe nationala aveti 2 variante 1.varianta cu drum pietruit pe la Nou-Roman---Agnita--Dealu Frumos (ruta pe care nu o recomand unei coloane pentru ca se creeaza un praf nemaipomenit) 2.varianta pe asfalt pe directia Voila---Cincu---Dealu-Frumos (ruta pe asfalt cu acelasi nr de km) Dupa cum se vede toate drumurile duc pe la Agnita in drum spre Roma :happy Va asteptam . :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: AGNITA FREE SPIRITS EDITIA A DOUA 2009 Am inteles. Multumim mult pentru explicatii. Abia asteptam sa ne vedem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate