Flash4x4 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Astazi s-a desfasurat o iesire a echipei KAMIKAZE in zona Targoviste Vremea SUPER ploioasa, padure, NOROI cat cuprinde Participanti: Team Mitsubishi Albastru Vali Babu - Pilot Flash 4x4 - Copilot Team Mitsubishi Alb Miron Sorin - Pilot Nae - Copilot ( aspirant la 4x4 de ture ca 4x4 are) Maslinuta - Fotograf oficial Team Toyota Verde Cheliosu - pilot HEM - Copilot Pozele vor sa vina......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie baga poze ca fotograful a facut destule super oameni care nu s-au dat la o parte de aproape nimic :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Super traseul de azi, dintr-un traseu mediu pe uscat a devenit pe ploaie unul de extrem....mai ales ca eu cu o noapte inainte nu am inchis un ochi si un mic accident cu turismul+ plus stat la politie si asigurari s-o facem pe cale amiabila+ injuraturile baietilor care ma asteptau :grin: am facut fata cu brio (am dormit si la dus si la intors) :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Haideti cu pozele ca pare promitator... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie :bravo :bravo Ne tineti pe jar ,mai vrem detali ,poze.... :1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Maslinuta, Nae (care inca nu e membru pe forum) :grin: si Hem au poze.......restul tineam o mina pe volan, una pe schimbator si una sa nu intre morcovul ca in graba cu care am plecat nu am luat si un iepure de fiecare :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie e scumpe pozele nenea????? :ha: sau e....secrete....ca sa stim si noi...... :ha: sau va place sa fiti rugati......sau.....sau..... :ha: :ha: :ha: hai cu pozele tovarasi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie au obosit si pozarele.....au intrat in greva :ha: :ha: :ha: cica nu au primit prima de pericol :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie sau de conditii meteo grele???? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie @Marius stii partea frumoasa? am avut la noi cizme de cauciuc....dar crezi ca le-a incaltat cineva?? ploua numai cind trebuia sa ne troliem...in rest la un moment dat iesise si soarele :ha: am ajuns acasa murati de tot si masinile ....... :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie sa incepem :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Soareeee????? ce-i ala?......cum arata.....????? azi ne bucuram numai daca urca plafonul de nori cu 10 metri :ha: .....sa nu-ti spun cum ploua si acum...am intrat intr-o balta formata asa....in 5 minute.....de aproape nu se mai vedeau gumele de la wrangler....din pacate ptr mine din cauza de cruci de planetare facute praf.....nu m-am putut balaci dupa cum mi-ar fi placut mie....dar imi scot eu parleala....cat de curand :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie :roll: nu uita Sorine ca la 'mlastina' m-am incaltat cu ele sa va fac in ciuda ca eu am :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie La mine inca se incarca pozele pe Photobucket si filmele pe youtube Asteptam.... http://s470.photobucket.com/albums/rr66/renteam/Calugareni%202008%20dec/Targoviste%2012-06-09/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie din cate vad eu....la voi a fost vreme frumoasa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Da Marius, frumoasa vreme, avem NOROI si in C... In rest a fost OK, nu e nimik uscat pe noi sau in masina Aventura de milioane, cu morcovei si toate cele (stiu ei de ce) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie :roll: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie da....vreme buna...ca a fost vizibilitate buna....noi abia daca vedeam cum trebuie la ....100 de metri :ha: vad ca nu v-ati plictisit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Miroane...in poza aia copilotul tau tragea de cablu? Adica....a supravietuit? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie nicidecum....miine cred ca-mi iau liber :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Pai astazi in calitate de Copilot, am tras vreo 10 lungimi de cablu. La Sorin era usor ca era plasma, dar la Vali era cablu si era tareeeee alunecos pe jos :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie si uite asa se invata sa-ti apreciezi copilotul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminhac Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie bravo baieti....frumoase poze si buna iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate