HARY Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Bravo baietii,FELICITARI :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Frumos noroi :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie frumoasa iesirea si pozele.sa va fie de bine :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie BELEA! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie ce lume puturoasa.......sa nu puna ei poze.... :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Flasule, daca nu le bagi, maine ti-l lasam pe ala micul a lui Mihai legat de masina ta, si cand o sa te bagi la convertizor o sa vezi tu! "Pt de dimineata" Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie "una mica" :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie asa, si.....? :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Una mica la Targoviste pe ploaie Salutare, Super-iesire, intradevar! Cine stia ca in timp ce voi erati la Targoviste, eu ma dadeam pe dealurile dintre Pucioasa si Bezdead? Vremea a fost extrem de ploioasa ceea ce a facut plimbarea mai interesanta (pentru mine). Dealtfel eu sunt in fiecare wek-end in zona respectiva si daca mai e loc m-as alatura si eu echipei voastre la astfel de iesiri! Nu am japoneza, dar e o romaneasca cu suflet frantuzesc! (2,5td, Peugeot) vezi foto: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate