Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Una mica la Targoviste pe ploaie

Flash4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Una mica la Targoviste pe ploaie

Da de unde... morcovelul a fost la mare pret azi, cu tot cu frunzeee

Mi-e somn de imi cad ochii in ura si tastez cu limba printre dinti

Cred ca filmele le pun maine pe youtube, sunt f interesante, mai ales cel cu sapaliga de la ARB a lui Miron, care l-a scos din mareee ca..t azi pe proprietar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TASTEZ mai baieti ...... deocamdata

Filmele sunt la upload, si eu ma bag la somn

Cred ca o sa dureze ceva, sunt vreo 500MB

Later Edit: VODOOO Zone si-a facut efectul si astazi, Vali era sa darame un pom exact in acelasi loc unde eu m-am rasturnat cu ATV-ul si am lovit si Mitsu

Link spre comentariu

Lasand gluma la o parte, azi am facut un traseu de testare a masinilor dupa ce am facut ceva upgrade-uri la ele. La mine de ex au fost facute ceva mai multe: la toyota kj90 au fost facute scuturi 5mm, remedieri la sistemul de prindere al barii afn montata ff prost de un novice, inaltarea masinii cu cativa cm pt a face loc unor frumoase simex-uri pe 33 avand in vedere ca nimeni nu mi-a dat sanse, iar toate aceste lucruri au trebuit testate, oameni de baza al acestui proiect au au mai fost flash 4x4 si marcel, persoane carora le multumesc ! :rsp :rsp :rsp

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Lasand gluma la o parte, azi am facut un traseu de testare a masinilor dupa ce am facut ceva upgrade-uri la ele. La mine de ex au fost facute ceva mai multe: la toyota kj90 au fost facute scuturi 5mm, remedieri la sistemul de prindere al barii afn montata ff prost de un novice, inaltarea masinii cu cativa cm pt a face loc unor frumoase simex-uri pe 33 avand in vedere ca nimeni nu mi-a dat sanse, iar toate aceste lucruri au trebuit testate, oameni de baza al acestui proiect au au mai fost flash 4x4 si marcel, persoane caro-ra le multumesc ! :rsp :rsp :rsp

de morcovi nu zici nimic, ca frunzele ni le-ai aratat cand te-ai dat jos din masina :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Copilotul lui Sorin la prima lui noroiala

[youtube:2ja6ucsk]

[/youtube:2ja6ucsk]

Cand se infige Mitsu in noroi, se infige nu se joaca

Dai taree Sorineeee

Vali cu sfecla in brate

Sorin pe malul prapastiei, legat de ancora ARB

Link spre comentariu

Si acum sa vedem cum face Mitsu cand se supara, RAU DE TOT

http://i470.photobucket.com/albums/rr66/renteam/Calugareni%202008%20dec/Targoviste%2012-06-09/IesireploioasaTargoviste12-06-20-32.jpg

Ancora salvatoare

http://i470.photobucket.com/albums/rr66/renteam/Calugareni%202008%20dec/Targoviste%2012-06-09/IesireploioasaTargoviste12-06-20-31.jpg

Cheliosul cu Sfecla in c...

http://i470.photobucket.com/albums/rr66/renteam/Calugareni%202008%20dec/Targoviste%2012-06-09/IesireploioasaTargoviste12-06-20-15.jpg

Restul de poze pe http://photobucket.com/Flash4x4

Link spre comentariu

"Pt de dimineata"

Ca tot m-am trezit :grin: sa incepem cu cateva mici rectificari:

Ieri a fost "Una mica La Baza Kamikaze, pe ploaie"- o sa facem si inaugurarea oficiale a bazei , dar mai avem de lucru.

Ieri, am fost pe post de copilot, la Kelly Brigid si am testat masina si modificarile facute- doar urmeaza si a mea sa aibe parte de acelasi tratament- felicitari Sorine a iesit brici-nu atinge, nu freaca, nu cedeaza.

Am avut si postul de fotograf-dar cum aparatul e a lui KB -il asteptam sa puna pozele pe site.

Iesirea de ieri a fost super, ploaie multa, noroi clisos, adrenalina si coechipierii : asa cum ii stim alaturi si gata tot timpul sa ajute.

Bine inteles, glumele de rigoare, si laudarea masinilor, cel mai tare fiind Maslinuta, care lauda el ceva, dar nu stim ce?-asteptam cu interes cele 2 zile in care va scoate agregatul la lumina( nu a specificat 2 zile de cand) dar sa speram ca nu vom fii prea batrani :P

Sow, KB invredniceste-te si tu cu pozele si mai vedem!

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare