Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baia Mare - caravana bucurestenilor

Vizitator koala

Postări Recomandate

Foaie verde-a bobului mai,

Lung îi drumul Gorjului,

Da-i mai lung al dorului ...

... cam asa ar trebui sa inceapa un post serios ca asta de-l starnesc acu' :ga ... ca de la Bucuresti la Baia Mare e cale lunga, drum de fier si tare am suflet' stingher :D ...

... dupa cum am mai zis deja, vreau sa organizam o "caravana", noi, cei care plecam din Bucuresti joi dimineata ... sa stabilim amanuntele :

- ora plecarii

- punctul de intalnire

- ruta aleasa

... poate pe drum, la trecerea prin anumite localitati, mai "culegem" diversi amatori de drumetie, dintre cei care nu vor sa mearga singuri pe drum ... e pacat sa nu fim de joi seara la Baia Mare, si asa e cale lunga de batut ...

... stiu ca Andrei [ andy68 ] si Fabian [ niku iorga ] au fost deja acolo, asa ca sunt rugati sa-si dea cu parerea about cele mai sus mentionate ... cat au facut pe drum, pe unde au mers, etc., etc. ...

PS : V-as ruga sa nu scriem aici decat opinii strict referitoare la plecarea din Bucuresti spre Baia Mare ... atat ! ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

hm...rememorez...mi s-a parut cel mai scurt pe harta, si l-am ales la intoarcere: Bucuresti-Brasov (pe una din cele taspe variante)-Sighisoara-Cluj-Baia Mare. Se poate face si Bv-Sb-Cluj-Baia Mare, dar pe asfalt, intre Bv si Cj, e infernal. Ne trebe un traseu pe langa drum.
Link spre comentariu

In urma cu aproximativ 2 ani cand am luat Niva de la Oradea, am mers pe varianta Cluj-Tg. Mures-Sighisoara-Brasov si drumul mi-sa parut ok, ca si asfalt, in ceea ce priveste portiunea Sighisoara-Brasov, am mai mer pe ia si anul trecut in toamna cand am avut lucrarea la Sighisoara, si drumul era OK, cu exceptia la vreo 10-15 Km unde se turnase asfalt si era o zona cu mult nisip si piatra pe sosea, si trebuia sa mergi mai incet (apropo :beat propun ca daca dam de o asemenea portiune, sa tinem aproape unul de celalalt, ca sa nu se intercaleze vreun baiat de baiat cu BMW sau alta minunatie, ca exista riscul sa ne alegem cu parbrizul crapat, asa am patit la Niva in acea perioada).

O sa ma uit si pe MapSource sa vad ce zice ca si cel mai scurt traseu ...si o postez mai tarziu.

Link spre comentariu

Uitandu-ma pe MapSource, cel mai scurt traseu este indicat ca fiind acesta Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu(aici poate il culegem si pe Gabi :grin: )-Sebes-Turda-Cluj-Baia Mare ....

In ceea ce priveste valea Oltului, prb. ar fi tirurile, e care noaptea le gaseti din plin, insa pentru niste soferi experimentati ca noi :jp1 , nu cred ca se pune prb.

Dat fiind ca Mugur va fi sa plece inaintea noastra, apelam la buna vointa sa de a ne spune cum este ruta pe care merge el, si poate ii vom calca pe urme. :h5

Link spre comentariu

Poate alegem traseul prin sibiu. Trebuie sa-mi recuperez si copilotul, pe Skipper. In plus Valea prehovei cu toate camerele de supravegheat si aglomeratia aferenta ma scoate din minti. Iau in calcul si faptul ca nu putem bananaii foarte mult pe langa asfalt, drumul fiind de cel putin 10-12 ore cu masinile noastre. De aceea propun sa plecam dimineata devreme din Bucuresti.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Eu zic ca varianta Bucuresti, Brasov, Sighisoara, Tg.Mures, Reghin, Dej, Baia Mare e cea mai scurta.

Se poate merge din Tg. Mures si catre Cluj prin Turda dar portiunea dintre Cluj si Dej e destul de nasoala din cauza lucrarilor. Cel putin asa era acum 2 luni.

Link spre comentariu

Eu zic ca varianta Bucuresti, Brasov, Sighisoara, Tg.Mures, Reghin, Dej, Baia Mare e cea mai scurta.

nu stiu daca-i cea mai scurta, dar e cea mai rapida!

am facut Maramuresul o data pe luna pe traseul asta si e cel mai OK

Le-am incercat si pe celelalte si m-am tzepuit.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Se poate merge din Tg. Mures si catre Cluj prin Turda dar portiunea dintre Cluj si Dej e destul de nasoala din cauza lucrarilor. Cel putin asa era acum 2 luni.

NU stiu acum cum stau dar intre Turda si Cluj sunt camere/radare/camere+radare in sate

Link spre comentariu

Vizitator koala

L-am pus pe Petrica [ GPSu' din dotare ] sa calculeze traseul pe care l-a amintit Max in postul de mai sus ...

* Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Rupea - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Dej - Baia Mare - shortest route [ coincide cu economical route ]

- distanta aproximativa : ~ 550 km

- timp estimat de mers : ~ 10 h

* Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Cluj - Baia Mare - fastest route

- distanta aproximativa : ~ 600 km

- timp estimat de mers : ~ 09:45 h

Acu' ce sa zic, si eu as inclina sa merg tot pe varianta Brasov ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu am posibilitatea sa fac "Pool", dar fiecare poate sa opteze pentru o varianta sau alta ... si la sfarsit numaram :D ... ca tot iese cine vrem noi :ga ... va astept cu opinii si pareri vis-a-vis de avantaje / dezavantaje :

Varianta 1 : Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg.Mures - Dej - Baia Mare

- avantaje :

- dezavantaje :

Varianta 2 : Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu - Cluj - Baia Mare

- avantaje :

- dezavantaje :

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

oameni buni, lucrurile stau cam asa,dupa umila mea cunostinta :

pana la tg mures te duci teava,dar pe cheia si nicidecum pe valea prahovei

de la tg mures la reghin e ok,de la reghin la dej si de la dej la baia mare este,cu mici exceptii, un fel de rally raid.

varianta tg mures-cj-sj-sm-mm este ca in palma,dar ocolesti un pic.

ca bucurestean imi pare total inutil ocolul prin sb,care presupune asa :

coada pe autostrada la km 36,dealu negru si valea oltului plina ochi (nu uitati k mergem la intalnirea de off road si nu la cea de aston martin),coada la intrarea in sb,sb-sebes plin ochi si pe urma tot la cj ajungem.

Link spre comentariu

eu am facut we trecut varianta buc-deva..

probleme..

Km 36.. se circula incet, dar nu era coloana mare.

pitesti.. un chin, se reasfalteaza prin oras, se circula greu, ca de obicei.

dealul negru fara tiruri, t ca trebuie sa ocoleasca..

semafor pe valea oltului, la viaductul ala mare, se circula destul de greu

sibiu.. hm. cosmar la intrarea in oras.. pana la iesire..

sebes...aici e groasa(cel putin cand am fost eu.. am crezut ca este accident, ami aveam cam 6 km pana in oras, colana bara la bara, credeam ca este accident.. mers incet cu opriri dese, pana la bifurcatia spre alba iulia.. apoi bine, de unde am dedus ca aia e problema.

restul spre deva nu va mai intereseaza :D

ps. stiu ca ramasese vorba ca de pe 15 sept vroiau sa se apuce de asfaltat si pe valea prahovei, deci varianta cea mai rapida/sigura ramane in opinia mea pe cheia

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

sebes...aici e groasa(cel putin cand am fost eu.. am crezut ca este accident, ami aveam cam 6 km pana in oras, colana bara la bara, credeam ca este accident.. mers incet cu opriri dese, pana la bifurcatia spre alba iulia.. apoi bine, de unde am dedus ca aia e problema.

restul spre deva nu va mai intereseaza :D

de la cei 6 km va scot pe teren pana in alba :grin:5 minute

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare