Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baia Mare - caravana bucurestenilor

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Drumuri bune va doresc si distractie cat incape ( daca mai ramne ceva distractie in plus aduceti si la astia care nu pot veni) :c :c :Gr :10 :lr :jp1

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma am vorbit la ora 13.30 cu Koala si erau deja la Rupea, adica cu 100 de km inainte de Targu Mures, au viteza baietii !!! baga tare. plec sa-i intalnesc la intrare in oras....

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Au ajuns aseara tarziu trupa impartita in doua. Masina lui CataGSM s-a stricat pe parcurs si au stat cel putin 2 ore sa o repare.

Dar pana la urma au ajuns cu bine.

Avem deja peste 32 de masini care au ajuns. 66 de persoane

Link spre comentariu

Am ajuns la Complexul Suior aproximativ la ora 12 noaptea. Dupa ce sudorul Nea Sorin a sudat "tirantul de la bascula" lu' Catagsm s-au ridicat probleme in a-l pune inapoi pentru ca nea Sorin l-a cam sudat stramb din cate am inteles. Pana la urma s-a luat decizia de a pleca o parte din caravana si cei care il pot ajuta pe Cata sa ramana. Au ramas din cate imi amintesc 7 masini ( Trooper, Koala, Mihai, Nike&PAtrol, Gepetto, Terrano si bineinteles Catagsm ) Am inteles ca prima trupa a ajuns cu 30 de minute aproximativ inaintea noastra. Am ajuns, repede cazare apoi fiecare in camera si dupa un respiro inapoi la restaurant unde unii au ramas pana in orle diminetii :)

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare