crysst Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 in 10 minute plec spre Bucuresti sa ma intalnesc cu baietii la Mac. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Drumuri bune va doresc si distractie cat incape ( daca mai ramne ceva distractie in plus aduceti si la astia care nu pot veni) :c :c :Gr :10 :lr :jp1 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Acuma am vorbit la ora 13.30 cu Koala si erau deja la Rupea, adica cu 100 de km inainte de Targu Mures, au viteza baietii !!! baga tare. plec sa-i intalnesc la intrare in oras.... Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Distractie placuta!!!!!!! :c :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 distractie maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... sa veniti sanatosi acasa ...!!! ....poze,poze,poze ....asteptam.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Au ajuns aseara tarziu trupa impartita in doua. Masina lui CataGSM s-a stricat pe parcurs si au stat cel putin 2 ore sa o repare. Dar pana la urma au ajuns cu bine. Avem deja peste 32 de masini care au ajuns. 66 de persoane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 va salut si va invidiez, sunt la birou de o ora, si la ce vreme se anunta a fi, imi vine sa-mi trag palme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 Am ajuns la Complexul Suior aproximativ la ora 12 noaptea. Dupa ce sudorul Nea Sorin a sudat "tirantul de la bascula" lu' Catagsm s-au ridicat probleme in a-l pune inapoi pentru ca nea Sorin l-a cam sudat stramb din cate am inteles. Pana la urma s-a luat decizia de a pleca o parte din caravana si cei care il pot ajuta pe Cata sa ramana. Au ramas din cate imi amintesc 7 masini ( Trooper, Koala, Mihai, Nike&PAtrol, Gepetto, Terrano si bineinteles Catagsm ) Am inteles ca prima trupa a ajuns cu 30 de minute aproximativ inaintea noastra. Am ajuns, repede cazare apoi fiecare in camera si dupa un respiro inapoi la restaurant unde unii au ramas pana in orle diminetii :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate