Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baia Mare - caravana bucurestenilor

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Deci lu' nen'to Geppe ii e greu sa sara din pat, dimineata pa racoare ... ok, am bagat la cap, altcineva, alte obiectii ? :ga ...

@BigDude : ... stai omule linistit, daca vine gepetto cu ragalia lui ( Luaz ), tre' sa plecam de marti seara, ca aia merge cu 40 km/h :ga ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Deci lu' nen'to Geppe ii e greu sa sara din pat, dimineata pa racoare ... ok, am bagat la cap, altcineva, alte obiectii ? :ga ...

@BigDude : ... stai omule linistit, daca vine gepetto cu ragalia lui ( Luaz ), tre' sa plecam de marti seara, ca aia merge cu 40 km/h :ga ...

te inseli amarnic koala, ragalia aia prinde cu spatele vreo 60!! :P

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am zis si eu asa :P, intr-o doara ... ca odata mi ti-l iau la sufa, si-l trag dupa mine, daca-l vaz ca vrea sa mearga cu spatele :ga ...

Am actualizat lista, suntem 12 masini pan'acu' ... :P

Link spre comentariu

Glumesti in legatura cu vitezele, nu? (Serios, cu cat mergi pe sosea?)

Mi-as dori sa glumesc!!!

Alea-s vitezele "MAXIME" :grin:

Fa socoteala: 2.5 Diesel Aspiratie normala (cu frunze cu tot) + Sasiu si caroserie 1650 Kg (din care 1000 kg rugina :grin: ) + Sofer 120 Kg + Mandra 50 Kg (Dupa 4 sticle de 1.5L Ice Tea) | Toate trase de ~ 70 Cai putere = Vitezele de mai sus.

Aaa.. plus gumele mai mari. MUUULT mai mari fata de ce scrie in talon.

Asta este.. d-aia e hodoroaga! :) Da' n-as da-o mancai-as problemele ei de electrica pentru nimic in lume. Saptamana asta o bag la luigi sa-i schimb toata bucsaraia si sa-i fac mecanica pe fatza, sa nu ma depaseasca vreo roata.

@Koala - M-am linistit mon cher! :) Sper sa nu fiu io taman ala huiduitu' care transmite prognoza meteo cu 4 ore intarziere la 400 km in urma ... :D

@gepetto - Traiascaaaa!! In sfarsit uzez si eu statia ca m-am saturat sa vb cu tiristii!! :h5

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Vizitator koala

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Propunere :

- ora de intalnire : 07:30

- ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri )

- locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ...

... Deci ramane stabilita ora asta pentru plecare [ ora 08:00 ] ? ... o "batem in cuie" ? ... locul de intalnire e OK pentru toata lumea ? ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni

Lista actualizata :

01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol

02. Mugur si Ligia - LR Discovery

03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ?

04. catagsm - Nissan Terrano

05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ?

06. zippo - Mitsubishi Pajero

07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero

08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol

09. crysst - Nissan Patrol

10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35

11. mrJv - Suzuki Vitara

12. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga"

PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ...

Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' :

Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare

Link spre comentariu

Vizitator koala
cred ca o sa tot citesc topicul asta si o sa tot oftez :( .. ce pot sa va spun e ca pana-n Tg Mures e drum ok :(

... da' de ce sa oftezi asa din greu Fabiane tata ? ... lasa farafastacurile de domnisoara, si da-i bice spre locu' de adunare, joi spre dimineata, octombrie 04 ... ce, te pomenesti ca iti strica 3 zile de spritzuri si noroi, in companie selecta, de literati si filosofi ? ... sau vrei sa-l lasi pe varu' Andy68 sa bea singur palinca lu' Max ? ...

Link spre comentariu

cred ca o sa tot citesc topicul asta si o sa tot oftez :( .. ce pot sa va spun e ca pana-n Tg Mures e drum ok :(

... da' de ce sa oftezi asa din greu Fabiane tata ? ... lasa farafastacurile de domnisoara, si da-i bice spre locu' de adunare, joi spre dimineata, octombrie 04 ... ce, te pomenesti ca iti strica 3 zile de spritzuri si noroi, in companie selecta, de literati si filosofi ? ... sau vrei sa-l lasi pe varu' Andy68 sa bea singur palinca lu' Max ? ...

lasa ca pe andy68 il ajut eu, avem noi ceva de serbat... e vorba de un viitor membru in clubul veveritelor! :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala
...lasa ca pe andy68 il ajut eu, avem noi ceva de serbat... e vorba de un viitor membru in clubul veveritelor! :grin:

... hehe, vezi ca omu' a pus ochii si pe un "autobuz" ... asa ca veveritelor, aveti grija sa nu faceti icter mecanic daca apare andy68 cu Patrolu' dupa el :ga ... ca i-o fi ajuns si lui saracul, cat a umblat intr-o masina in care n-avea loc nici macar sa-si intinda picioarele :ga ... nemaivorbind de intinsul altor picioare :ga ...

Link spre comentariu

Vizitator koala
Koala daca te uiti mai bine Nivele sunt un fel de veverite argintii :grin:

Asa ca aveti grija,sunteti in minoritate si veveritele au psihicul labil :grin: :twisted:

... no problemo, mon petit souris :D, bag autobuzul in mocirla si blochez usile pe dinauntru ... am tabla groasa si sunt blindat de jur-imprejur ... pot sa indur ceva zgarieturi si muscaturi de la voi :ga ... asta, numa' pana va trece criza :h5 ...

... m-am conversatara astazi cu Marele Urs de Banchiza :ga ... e inca pe ghetari unde fugareste focile cu pieptu' generos, da' a zis ca la Baia Mare vine precis ... asa ca voi completa lista in mod corespunzator ...

Propunere :

- ora de intalnire : 07:30

- ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri )

- locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ...

CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni

Lista actualizata :

01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol

02. Mugur si Ligia - LR Discovery

03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ?

04. catagsm - Nissan Terrano

05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ?

06. zippo - Mitsubishi Pajero

07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero

08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol

09. crysst - Nissan Patrol

10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35

11. mrJv - Suzuki Vitara

12. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga"

13. nanuk - Mercedes Puch

14. redscarlet - Suzuki Vitara

PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ...

Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' :

Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Buna ziua, D-nu'Koala si tuturor celorlalti...

Cu riscul de a nu fi in stare sa-mi iau gume noi si sa-mi fac masina sa arate ca o veverita demna de atentie, va anunt ca totusi, vin la Baia Mare, chiar daca doar voi sta "pe bara"... si atat.

In consecinta, va rog a ma aduga pe lista.

:D Suzuki Vitara.

:):):):)

Link spre comentariu

Vizitator koala

Vointa dumneavoastra e lege pentru noi, scumpa domnita :grin: ... am modificat lista asa ca vezi, sa nu uiti sa pui ceasu' sa sune ...

... cat despre cauciucuri si stat pe bara, sta tranquilla, s-o gasi si pentru tine un loc in vreunul dintre acarete ... sa-ti iei totusi manusi groase si bocanci, sa ai la indemana cand o trebui sa te dai jos din masina, sa tragi de cablu' de la troliu :grin: ...

PS : ... esti binevenita, si cu gume adecvate si fara ... copilotul meu a cooptat un amic de-al sau care vine cu un Infinity FX35, masina de fitze si farfitze :D ... omul ala vine si plateste doar ca sa vada si el cu ce se mananca treaba asta, neavand vreun gand declarat de a trece in tabara noastra ...

Link spre comentariu

Vizitator koala
... neavand vreun gand declarat de a trece in tabara noastra ...

Mai discutam despre asta dupa... :grin:

... tot asa gandesc si eu, da' nu poci pentru ca s-o zic ... tre' sa-i lasam omului impresia ca ideea ii apartine :ga ...

Link spre comentariu

Acum 2 luni am nimerit pe un forum 4x4.. sa vad care-i treaba. :grin:

----------------------------------------------------------------------------------

De 2 luni incoace bag bani in gume, in bucsi, statie CB, si bag la ciorap de amortizoare OME, lift-kit, body-lift.. etc.

Imi socotesc comisioanele in procente pentru accesorii de acaret.

Si asta asa.. ca sa vad care-i treaba.

Pana acum 2 luni, ocoleam o balta cu noroi 10 km. Acum ocolesc 10 km sa dau de o balta cu noroi.

:shock:

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Vizitator koala
Acum 2 luni am nimerit pe un forum 4x4.. sa vad care-i treaba ... De 2 luni incoace bag bani in gume, in bucsi, statie CB, si bag la ciorap de amortizoare OME, lift-kit, body-lift ... Pana acum 2 luni, ocoleam o balta cu noroi 10 km. Acum ocolesc 10 km sa dau de o balta cu noroi ...

... te inteleg perfect :ga ... uite ce scriam acum un an :

Suportul de troliu e sublim da' lipseste cu desavarsire ... masina mea e masina de "pantofar", mai mult de-o iesire la iarba verde, pe Valea Doftanei, nu cred ca o sa vada la viata ei ... asa ca, troliu & noroaie peste cativa ani ... si pragurile alea solide tot pentru protectia mea le pun, nu ca sa le infig in pietroaie ...

LATER EDIT :

... O sa radeti, insa pana in momentul cand a murit Laura Stoica [ accidentul ala cu Dacia papuc incarcata cu acumulatori care a intrat in Clio-ul cantaretei ], nu m-am gandit niciodata prea serios la moarte ... atunci am vazut ca de fapt poti muri chiar daca tu mergi incet si prudent, chiar daca ai centurile de siguranta puse, chiar daca respecti toate regulile ... vine unul cu o masina mare peste tine si mori ca un caine, strivit intre fiare ... pe vremea aceea aveam [ culmea ! ] tot un Renault Clio, masina de care eram foarte multumit dpdv al confortului, consumului, etc, etc ...

... in saptamana imediat urmatoare am inceput sa ma agit, m-am imprumutat de bani, am luat legatura cu un fost prieten din copilarie [ actualmente cetatean german ] si in final chiar am fost in Germania dupa masina ... asta e, pe scurt, povestea Nissan-ului meu, am luat cea mai mare si mai solida masina pe care mi-am putut-o permite si chiar daca n-o sa apuc s-o "rup" prin hartoape ca voi, cel putin stiu ca pot sa ma bazez pe ea in orice situatie ...

... sunt deja la a 3-a iesire cu baietii si ma gandesc de pe acum la cea de-a 4-a ... vorba lu' Bruno, incep sa nu mai aud cum freaca creanga de caroserie si chiar ma bucur cand vad masina murdara ... ce-i drept, in ceea ce o priveste pe nevasta-mea si parerea ei despre offroad-ul meu, mai e de lucru la acest aspect :ga ... da' nu disper, ma lupt, ca muntenii la Rovine, sa-i arat ca murdarirea face bine !!!, chiar si pe la televizor se afirma treaba asta :ga ...

Link spre comentariu

Astept sa inceapa si Geppeto sa isi spuna povestea. :grin:

Imi place de voi baieti ca ati inceput sa prindeti "esenta" fenomenului 4x4. Mai bine zis virusul.

Probabil ca si voi , anii trecuti, erati cu ideea " de ce sa ma bag in groapa asta? Mai bine o ocolesc, sau mai bine ma intorc acasa ca incepe meciul"

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

In cazul meu e si mai rau.

Am vrut masina ca sa nu mai cheltuiesc banii pe care ii strangeam pentru casa.

Apoi am zis ca nu am bani de o masina noua.

Apoi am observat ca nu am bani de un sh care sa ma duca precum gandul. Mi-a placut Vitara asta.

Intentionam s-o vand, pentru ca nu puteam prinde viteza cu ea.

Apoi au murit doi prieteni, din cauza vitezei, in drum spre mare, unul in prima zi de concediu, al doilea, in a doua duminica din concediul meu.

M-am inscris pe forum.

In final, am decis sa locuiesc in continuare cu mama, sa nu mai folosesc Autostrada Mortii, si sa visez ca peste cativa ani o sa am o masina 4X4 demna de respectul celor din old school, iar ca o implinire spirituala, sa le prezint viitoarelor mele odrasle un zoo "live" in safari. (Oare ce "ciudat" o mai vrea sa ma ia de nevasta? :bi :))

Link spre comentariu

Vizitator koala

@redscarlet:

Deoarece inca nu ne cunoastem personal, nu-ti pot raspunde asa cum se cuvine :ga la ultima intrebare din postul tau ... insa am sa tin minte treaba asta, si mai vorbim la Baia Mare :grin: ...

... a propos de viteza mare si de vitezomani, am observat ca lumea "se vede altfel" atunci cand conduci cu viteza mai mica ... ai timp sa te gandesti la o mie si una de lucruri, poti sa iti pui ordine in ganduri si sa-ti planifici ziua ... eu stau zilnic cam cate 3 ore in trafic [ juma' la dus, juma' la intors ] si uite ce prostii scriu pe aici :ga ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare