Vizitator nanuk Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 ... m-am conversatara astazi cu Marele Urs de Banchiza :ga ... e inca pe ghetari unde fugareste focile cu pieptu' generos, da' a zis ca la Baia Mare vine precis ... asa ca voi completa lista in mod corespunzator ... vine ursul, mai intai in tara si pe urma la mm. nu stiu dk pot pleca de joi k mi-am schimbat jobul,dar incerc ,sa vedem.... sunt plictisit si m-am ingrasat k o cocina de porci,asa k o sa suflu greu la deal. va pupa ursul si abia astept sa va scot la raport,am lipsit si eu cateva zile si iar s-a umflat tarata in voi.si mania s-a facut tot cand am fost in concediu.pot sa mai plec si eu undeva,aloooo? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Propunere : - ora de intalnire : 07:30 - ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri ) - locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni Lista actualizata : 01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol 02. Mugur si Ligia - LR Discovery 03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ? 04. catagsm - Nissan Terrano 05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ? 06. zippo - Mitsubishi Pajero 07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero 08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol 09. crysst - Nissan Patrol 10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35 11. mrJv - Suzuki Vitara 12. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga" 13. nanuk - Mercedes Puch 14. redscarlet - Suzuki Vitara --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ... Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare Ursule, sa dai o tuica si te invat cum se "quote-aza" corect un text, sa inteleaga lumea ce vrei sa zici :D ... norocu' tau ca mi-esti simpatic, si ca, urs la urs, nu-si rupe fashul ! :ga ... parca asa era, nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 sunt dupa o zi de condus in roma si 2 beri la kil,ma ierti,te rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 sunt dupa o zi de condus in roma si 2 beri la kil,ma ierti,te rog? ... ce 'reaku bei bere la Roma ? ... pasta si vino rosso, asta tre' sa servesti acolo, ca sa faci brazo di ferro si barroso di bronzo :ga ... distractie placuta si zi-le-o p-aia cu veni, vedi, vici !, Auguste Urs ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 am baut rosso pana m-am pisat pe neon,merge si o bere,hihihi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 @Marele Urs Alb : Off topic, da' te intereseaza direct ... am vorbit acusi cu Max, si ia ghici ce mi-a zis : "cine carte scrisa are, nici in brisca nu il doare !" ... asa ca sa faci bine sa ma cauti, cand o fi sa te ritornerezi acasa ... ... drum bun, distractie placuta si vezi ce 'reaku faci p-acolo ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 pentru koala :be ia uite ce poze am primit.... Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 E seara ,nu ma trage ata sa plec spre casa si rasfoim forumul , Vreti povesti hai sa va o spun si pe a mea /noastra eu si catalin. masinutza me a aprut din disperarea gropilor din bucuresti si asa mi-am luat 4x4 ,nici prin gand sa o tavalesc la greu prin varf de munte ....pur si simplu nu vroiam sa fac un atac de cord cand o sa se rupa ceva din cauza gropilor lu Base pe vremea aceea primar de Bucale, Am zis oricum ca vreau masina noua ca de vechituri ma saturasem . Era o promotie la Mazda la pretbun pe vremea aceia B2500 ....Problema mare firma noua ,profit mic ,rulaj si mai mic deci copii de la mazda nu mi-au aprobat leasing . Un amic cu FIRMA mi-a facut elleasing si asa m-am pricopsit cu terrano Trece timpul....Expira garantia si ma vad face to face cu namolul ...Unde ? Aflati acusica Acum un an cam pe vremea asta mare miting de GSM-isti la Sighisoara Max prezent si el pune intrebarea care va tin rotile si cauciucurile sa facem o tura mica prin padure ? Eu mandru de AT-urile noi noutze ,iau caramida ma bat in piept cu ea si ma var . Ce a urmat am ramas intepenit in namol ,8 insii faceau poze si am ajuns la hotel plin de namol si cu virusul in sange . S-a facut primavara si a inceput distractia ,Bara fata,troliu ,sufe ,scripeti,statii,roti de rezerva ,acu vine porbagj sa car rotile si hi-liftu' Si binenteles dorinta de a o tavali pe aia mica in padure chiar daca nu e ea foarte bine prgatita de asa ceva tot nu o iert . A sa nu uit Catalin acum vreo vateva luni vroia masina si ce credeti ca si-a luat 4X4 Ca sa fie treaba treaba am mai achizitionat si Luazul asa ca o jucarie sa vedem ce putem face din ea . In incheiere anuntam ca am terminat leasingul si de daca au ramas ceva bani de cheltuit sa mai luam o caleasca mai de hard sa nu se hlizeasca sa tinem si noi pasul cu lumea Va uram virusare placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 @gepetto & catagsm : ... si zi-i asa, v-ati luat dupa Max prin padure ca vitelu' dupa ugerul plin de lapte al maica-sii, este ? :ga ... acu' vin eu de-acasa si pricep unele treburi, Max face prozelitism offroad si in timpul dedicat "undelor scurte" :D ... oricum, misto povestea "convertirii la Calea cea Dreapta" ... ... si, pentru ca o dati prea tare de gard si sunteti offtopic total :D, postez iarasi lista actualizata, ca sa stim cu cine votam ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - ora de intalnire : 07:30 - ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri ) - locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni Lista actualizata : 01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol 02. Mugur si Ligia - LR Discovery 03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ? 04. catagsm - Nissan Terrano 05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ? 06. zippo - Mitsubishi Pajero 07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero 08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol 09. crysst - Nissan Patrol 10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35 11. mrJv - Suzuki Vitara 12. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga" 13. nanuk - Mercedes Puch 14. redscarlet - Suzuki Vitara --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ... Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 14 masini ( nu mai zic de camionul lui Koala ca face cat doua) om incapea la MAC in parcare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 14 masini ( nu mai zic de camionul lui Koala ca face cat doua) om incapea la MAC in parcare ? .. nici o problema.. nu-ncapem, facem loc! :grin: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 poate reusesc sa vin si eu de joi, sa fim 15 :h5 , ca de venit, vin oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 @D-nu' Koala :) De acord... Cat despre trafic... Am remarcat ca masinutza asta accentueaza grimasele si "emotiile" partenerilor de trafic. Unii injura, altii se uita precum vitzelul, altii imi permit sa virez in directia indicata de semnal pentru ca nu vad de mine... fiecare cu comentariile de rigoare, bineinteles... Si cand ma simt bine, iau atitudinea aceea de ... "old bear", daca pot spune asa.. ma uit la ei cum se agita precum mustele, prefer sa raman mai in urma, merg incet, iar in final, nu stiu dom'le cum se face ca tot in fata lor ajung la semafor... Ca sa vezi, ca un "facut"!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 @redscarlet - inseamna ca daca te urci in camionul lui koala vei avea o noua perspectiva a ceea ce numesti tu: "old bear". :D :D Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - ora de intalnire : 07:30 - ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri ) - locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni Lista actualizata : 01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol 02. Mugur si Ligia - LR Discovery 03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ? 04. catagsm - Nissan Terrano 05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ? 06. zippo - Mitsubishi Pajero 07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero 08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol 09. crysst - Nissan Patrol 10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35 11. mrJv - Suzuki Vitara 12. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga" 13. nanuk - Mercedes Puch 14. redscarlet - Suzuki Vitara 15. suzuker - Mitsubishi L200 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ... Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Am actualizat lista, suntem 15 pana acum ... asa ca mai e oleaca si vom putea exclama ca-n filmul ala, al lu' Sergiu Nicolaescu :ga ... 2. Intr-adevar, e un fapt constatat de mine personal, daca mergi incet si relaxat ai numai de castigat in trafic ... cat despre soferul bucurestean, ei, asta e o discutie ampla care nu merita inceputa aici ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 ca sa vezi. ma uitam eu pe forum fain frumos, citeam ce se mai aude cu caravana etc si ce-mi vad ochii?? inca 2(doua!!!) suzuki vitara!! :oo :grin: :grin: :rsp Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 stati, stati, stati, cred ca e o greseala. Eu o sa vin cel mai probabil cu L200, cel mult sa iau vitara... in bena :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 stati, stati, stati, cred ca e o greseala. Eu o sa vin cel mai probabil cu L200, cel mult sa iau vitara... in bena :grin: ce sa mai zicem de tine... de aia ai tu statie portabila ca schimbi cam des masinile ia sa treci pe la noi sa iti montam o antena 'sa ne auzim mai bine' :h5 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 stati, stati, stati, cred ca e o greseala. Eu o sa vin cel mai probabil cu L200, cel mult sa iau vitara... in bena :grin: ce sa mai zicem de tine... de aia ai tu statie portabila ca schimbi cam des masinile ia sa treci pe la noi sa iti montam o antena 'sa ne auzim mai bine' :h5 ceva cu suport magnetic, chiar ma gindeam. o sa vin cuo zi inainte sa facem ultimele pregatiri :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 ... am facut modificarile de rigoare, L200 sa fie, daca asa ti-e voia :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 :( pe mine ma puteti scoate de pe lista caravanei... plec la praga joi acum si ma intorc joi, pe 4, dar tarziu in noapte... o sa-mi las masina la un prieten in deva sau in arad si cand ma intorc vin direct la bm... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @koala cum stam cu caravana :Gr :Gr :jp1 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Vesti noi, si fierbiti :lol: , dupa cum s-a relatat pe la inceputul topicului, drumul spre Brasov -Tg. Mures este super un asfalt OK, ca de altfel si cel intre Tg. Mures - Turda - Cluj, din pacate am ajuns pana la Cluj, insa din discutiile cu colegii din Cluj, se pare ca si drumul spre BM este la fel de OK. Asa ca nu va urez decat drum bun ... si sa nu face-ti prostii :ha1 decat poate doar :ft , si sa aveti grija ca intre Brasov si Sighisoara sunt multe drumuri laterale care duc in padure, sa nu va ispiteasca .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - ora de intalnire : 07:30 - ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri ) - locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni Lista actualizata : 01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol 02. Mugur si Ligia - LR Discovery 03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ? 04. catagsm - Nissan Terrano 05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ? 06. zippo - Mitsubishi Pajero 07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero 08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol 09. crysst - Nissan Patrol 10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35 11. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga" 12. nanuk - Mercedes Puch 13. redscarlet - Suzuki Vitara 14. suzuker - Mitsubishi L200 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ... Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Asa arata lista actualizata ... daca mai sunt amatori pentru drumul de joi dimineata, ii asteptam cu drag ... la o cola si-un hamburger, in parcare la Mac :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 ..deci mie "13" imi aduce noroc... :care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 ... OK "roscato" :D, am rectificat ... esti numarul 12-bis ... multamita-i acu' domnita ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate