Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 NUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serios! E mai bine 13, chiar imi aduce noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 ... numa' Dumnezeu intelege femeile ! ... si cu sfintii aia ai lui ! ... in sfarsit, "treisprezece" sa fie, daca asa ti-e vrerea :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 .. :rsp ... (si acum se vedeau multe "smiley"-uri, gene (s)clipitoare, alea alea...) :ang :) Multumesc frumos... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Eu cred ca nu o sa va plictisiti pe drum. :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Eu cred ca nu o sa va plictisiti pe drum. :ga cam toti au statii asa ca va fi coada la vorbit ... :clb :clb :clb Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Eu cred ca nu o sa va plictisiti pe drum. :ga cam toti au statii asa ca va fi coada la vorbit ... :clb :clb :clb O sa fie o problema daca stati pe canalul 22. O sa ii incurcati pe TIR-isti. Pe de alta parte, daca nu stati pe 22, nu o sa stiti unde sunt probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 ..aaa... statzii? oops! De-asta n-am.. (inca). :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 si ce mai stai in fata compului? hai....repede la nenea gepetto sa rezolve problema chiar te poate ajuta.....si chiar stie ce face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 si ce mai stai in fata compului? hai....repede la nenea gepetto sa rezolve problema chiar te poate ajuta.....si chiar stie ce face adica aici::: http://www.gpx.ro si harta http://www.gpx.ro/map.jpg Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 iegzagt :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @bogdan Eh... stii cum este, "festina lente"... :cry: (momentan :twisted: ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @bogdan Eh... stii cum este, "festina lente"... :cry: (momentan :twisted: ). poate mai si inchiriem.... Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @bogdan Eh... stii cum este, "festina lente"... :cry: (momentan :twisted: ). eu zic sa "carpe diem" si mai zic ca te intelegi si cu cata gsm si cu gepe parerea mea se merge mult mai usor "la statie" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 :) Bine. De luni incolo. Pana atunci am un eveniment de "petrecut". Daca iese bine, ma mai gandesc si la "carpe diem". Daca nu.. o sa-mi fac de cap la Baia Mare ca sa uit. Si imi iau si statie, dar abia atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @bogdan Eh... stii cum este, "festina lente"... :cry: (momentan :twisted: ). eu zic sa "carpe diem" si mai zic ca te intelegi si cu cata gsm si cu gepe parerea mea se merge mult mai usor "la statie" zippo..... stie cel mai bine ce inseamna sa nu ai statie Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Am eu detector radar, in caz ca depasim 50 in localitate! :dr1 Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Am eu detector radar, in caz ca depasim 50 in localitate! :dr1 daca-i asa... plec si eu pe seara ( joi ) si va ajung :ga :ha Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 vezi ca poti lua plasa cu detectorul de radar...am patit-o eu....la mine in ograda....iti spun la Baia Mare cu a fost..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Am primit un PM de la Vitali ( vitalies ) in care ma roaga sa-l trec pe lista ... am inteles ca a vorbit deja cu Max si ca a rezolvat problema cazarii ... asa ca, enjoy ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - ora de intalnire : 07:30 - ora de plecare : 08:00 ( avem o juma' de ora pentru cafele si sandwich-uri ) - locul de intalnire : parcarea McDonald's Otopeni - sos. Bucuresti-Ploiesti, pe dreapta, imediat cum se termina podul de intrare in Otopeni, inainte de benzinaria Mol ( fosta Shell ) ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARAVANA BUCURESTENILOR - joi 04 octombrie 2007 - ora 08:00 - McDonald's Otopeni Lista actualizata : 01. koala si Cristi [ copilotu' minune ] - Nissan Patrol 02. Mugur si Ligia - LR Discovery 03. gepetto - Nissan Terrano / LUAZ ? 04. catagsm - Nissan Terrano 05. andy68 - Lada Niva / Kia Sportage ? 06. zippo - Mitsubishi Pajero 07. alpinman si Manoleasa - Mitsubishi Pajero 08. Florin MasterTuner - Nissan Patrol 09. crysst - Nissan Patrol 10. Doru - prieten de-al lui Cristi [ copilotu' iadului ] - Nissan Infinity FX35 11. Big Dude - Nissan Pickup - "Hodoroaga" 12. nanuk - Mercedes Puch 13. redscarlet - Suzuki Vitara 14. suzuker - Mitsubishi L200 15. vitalies - Hyundai Galloper 16. nike&patrol - Nissan Patrol --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : ... viteza maxima cu care vom merge va fi determinata de cea mai lenta masina din convoi, asa ca nimeni nu va ramane in urma ... Traseul optim pare a fi, cel putin pana acu' : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Tg. Mures - Gherla - Dej - Baia Mare --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS : Cat despre statii, ca vad preocuparea voastra pentru barfe subtiri de pension :ga, o sa-l rugam pe gepetto sa programeze dual - bandu' ... sa vorbim pe un canal al nostru ( 16 - ele, de exemplu ) si sa ascultam in acelasi timp si 22 - ul, care e "de baza" ... soferii stiu de ce ! :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 22 The Magic Number :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 pentru cine nu are avem din dotarea proprie doua portabile de inchiriat,pe perioada marsului pana la Baia-Mare plata chiriei se accepta in cafea ,bere,ZARAZE,et caetara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Nea' Geppe, maine, cand o fi de ne-om vedea sa-ti dau "sosetele" de la nen'tu Gabi, sa faci bine sa-mi programezi dualbandu' la portabila din dotare ... sa facem si ceva teste ! ... si sa nu-mi vii la poarta fara statie ca fac scandal mare ! :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 @ gepetto Ok. Se rezolva. Din partea mea, cel putin:) @bogdan Si cand te gandesti ca sunt nascuta intr-o noapte de 22... :lol: .. dar in spital, nu in tir. 8) @koala Adica baietii barfesc?!?!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 ...@koala Adica baietii barfesc?!?!... ... nooo, baietii nu barfesc never-ever ! ... astia de care zic eu sunt barbati in toata puterea cuvantului ... si lor le este permis aproape totul :D ... si nu e vorba de nici o barfa, ci doar de comunicare, de schimbul liber de idei, etc. :ga ... hmm, ia te uita la ea :ga ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 asha cum zice si maestrul koala......e vorba doar de "polemica".......de "cearta de idei".....de kant si de kirkegaard si uneori si de heideger (dar numai la ocazii) fii sigura ca numai asha ceva vei auzi pe statie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate