kandi Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Platit Multumim VARI fERENC - kIS ALBERT VENCEL SORIN - 1 PERS CEZAR MARIUS - COSTEA VOICU CORD BOGDAN - VISOIU ANDY SUCIU VICTOR - BLAGA DANIEL RUSMIR DANIEL - DAN MIRCEA BULUGIOIU SILVIU - NANULESCU ADRIAN GHIMIS FLORIN - BURCAS EUSEBIU \ O zi placuta ,va doresc . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Noi confirmari Abdul Rahim Jousouf- Al Dabbeek Kamal Farkas Matyas - Pongor Gabor Ostafi Dragos - Ostafi Emilia Multumim . Doresc sa va anunt ca locurile in casute din camping sau epuizat.In incinta Camping Faget putem sa va punem la dispozitie doar locuri pt corturi sau loc special amenajat pt rulota , sau mai sunt disponibile locuri in Topaz - Best Westwrn*** sau la Tulip Inn**** Mai am o incasare dar din pacate platitorul nu a mentionat numele echipei . Plata este de la SC IMFEREX SRL . Rog sa ma sunati sa clarificam exact echipa . Multumesc . :bannana :W Spor la treaba , cine mai are de lucru la masina .O noapte linistita pt toti . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut tuturor, anul acesta o sa aveti posibilitatea de a urmari actiunea pe video IN DIRECT!!! Linkul este: http://www.tv-net.ro/live1 Se vor transmite imagini de vineri, sambata si cel mai important trialul de duminica! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Teaser :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salutari tuturor. :h5 Campingul arata super si se vede ca gazdele si-au dat interesul ca totul sa fie in ordine si exacat. Noi am venit ca si spectatori si am gasit cu noroc o ultima camera intr-o pensiune in SALICEA. Am gasit deasemenea pe drumul spre Lacul Micesti un indicator START PS 11....Este de la PS-urile pe STANDARD sau a ramas de la proba de macadam la raliul Clujului? Ca si spectatori cu un 4x4 stock pe unde ne-am putea pozitiona sa vedem echipajele le lucru? Mult succes tuturor si sunt sigur ca va fi un spactacol total mai ales ca in zona a plouat in fiecare din ultimile 3 zile. :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Vremea nu tine cu noi... ploua tare si la aceasta ora, traseele o sa fie grele dar in acelas timp si foarte frumoase! Va asteptam cu drag la Cluj si succes tuturor concurentilor! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Acum deja e ploaie torentiala :banana Pregatiti aparatele foto si pelerinele....ca o sa fie mult de lucru :h5 Ne vedem diseara :h5 :1 organizatorilor. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Cam cum arata vremea.....Ploaia la CLUJ Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat foarte bine ca ploua pt cauciucuri ... dar pt noi ca spectatorii mai putin Unde pot gasi o harta (in cazul in care este) cu traseele sau cel putin zonele in care vor fi probe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Salut tuturor, anul acesta o sa aveti posibilitatea de a urmari actiunea pe video IN DIRECT!!! Linkul este: http://www.tv-net.ro/live1 Se vor transmite imagini de vineri, sambata si cel mai important trialul de duminica! a vazut cineva vreo secventa la acel link.....? eu vad doar gri!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Uite ce scrie pe site-ul respectiv: "Cupa Off Road Cluj - CORC - (doar) ziua a 3-a (duminica), de la Cora" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Uite ce scrie pe site-ul respectiv: "Cupa Off Road Cluj - CORC - (doar) ziua a 3-a (duminica), de la Cora" Draga Max....acolo scrie doar de 1 ora 2....mersi oricum.....am vb cu cei de la tv si o sa fie dupamasa ceva inregistrari..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Daaa....e belea! :grin: Pun cateva poze de pe o coborare la extrem. Ne auzim...vedem... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Azi am alergat prin padure dupa specialele de extrem.Am intrat la 10,30 si am iesit acum...iar concurentii sunt la jumatatea traseului. Multumesc organizatorilor ca s-au gindit si la spectatori si ne-au calauzit la cele mai fierbinti puncte :banana Traseu SUPERB!Super spectacol! :1 :bravo :bravo :bravo Concurentii au dovedit ca au spirit si s-au unit si au troliat un concurent din ravena care ramasese fara troliu. Am vazut pe traseu adevarate lectii de pilotaj. Copilotii au avut viata grea. Revin cu foto doar dupa telefon ca la camera nu am cablu de date. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Foto de pe telefon :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Mai ceva ca la Posada.... :bravo Ceva informatii...a terminat careva ziua de concurs? :) Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat @asfalttango : Sti cumva AdiKamikaze pe ce mashina merge pe Toyo sau tot pe Samurai Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat M-am intilnit cu amindoi de dimineata si erau foarte veseli si increzatori. Nu stiu nimic de OPEN. Am fost doar pe traseul de extrem.Care a fost EXTREM.Pote nu ca la Buzau dar in padure abia stateam eu in picioare. A fost si concurs de trolieri si de experienta.Slalom printre copaci si pietre.Si eu nu am putut vedea chiar tot. Ca si spectator tot ce am vazut a meritat sa sacrific 3 zile de concediu.Pacat ca nu pot scoate foto din aparat. Baietii merg bine dar la unii le-au mai cedat masinile.Planetare,radiatoare,turbine...etc.Sigur va fi o noapte alba .... Organizatorii inchid concursul miine la ora 9,00....iar la 10,00 este startul pentru a -2-a zi. Deci in padure se alearga si acum.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Incepe a -2-a zi de concurs :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat Incepe a -2-a zi de concurs :banana :banana Un clasament din prima zi se poate afla? :1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate