Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat

Postări Recomandate

Re: Cupa Clujului 2009 - Etapa a IV-a din Campionat

Daaa! A fost hyper super 400 de pozitii in RB pe 59 de km!! Extrem de open sau Open extrem?... ce conteaza asta am vrut asta am primit ,mersii! Eu nu mi-am sifonat masina doar am rupt de zwei ori aceasi planetara (l-am sudat) dar am vazut si eu cum unii si-au rupt sau indoit masinile, ar fi avut si alte optiuni dar s-au grabit prea tare. Vreau sa-mi laud copilotul care Nu a gresit deloc in prima zi si numai odata in a doua zi fara importanta mare si sa-i multumesc pentru munca depusa la nenumaratele trolieri din cauza planetarei rupte .

Felicitari si multumiri organizatorilor !!!

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daaa! A fost hyper super 400 de pozitii in RB pe 59 de km!! Extrem de open sau Open extrem?... ce conteaza asta am vrut asta am primit ,mersii! Eu nu mi-am sifonat masina doar am rupt de zwei ori aceasi planetara (l-am sudat) dar am vazut si eu cum unii si-au rupt sau indoit masinile, ar fi avut si alte optiuni dar s-au grabit prea tare. Vreau sa-mi laud copilotul care Nu a gresit deloc in prima zi si numai odata in a doua zi fara importanta mare si sa-i multumesc pentru munca depusa la nenumaratele trolieri din cauza planetarei rupte .

Felicitari si multumiri organizatorilor !!!

Cam asta am vrut sa zic si eu, dar nu am reusit asa de bine.

Asa ca, sper sa ne vedem cu totii si chiar mai mult la anul la concursul din Cluj

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

si mie mi-a placut foarte mult la Cluj! atmosfera de concurs dar absolut destinsa si placuta! obositi, obositi dar am gasit resurse in ultima seara sa ne incingem putin... :grin:

despre trasee ...numai de bine: cu navigatie solicitanta, condimentata din cand in cand ba cu un noroi cremos ...ba cu o coborare bengoasa sau o urcare mai pieptisa...! road book-ul foarte bun! Mici damage-uri pe la masina au fost inerente (am "coafat-o pe toate partile si i-am spart si geamurile pa laterale...) in conditiile in care, daca ati observat, traseele peste tot sunt din ce in ce mai grele...la open! Chiar si ultima parte din traseul din ziua a doua, cu sleaurile facute de "extremisti", desi ne-am bagat un pic cardanele in ce am nimerit ...ne-a pricinuit o mare satisfactie in final! Sunt convins ca daca HDJ-ul adikamicazian nu ne facea atatea figuri cu pierderea sistematica si sustinuta de power, eram undeva mai sus in clasament ... In incheiere, consider evenimentul drept o reusita iar micile probleme semnalate sunt absolut acceptabile! Felicitari tuturor organizatorilor si participantilor!

Si chiar inchei cu traditionalul "Levo, hai cu pozele"!!! :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Sautare tuturor...akuma mi-am revenit si eu dupa astea kteva zile de concurs si pot spune k a fost super...dupa cum vad si voua v-a placut.Ne cerem scuze pentru micile probleme care s-au creat in CP1 din ziua 1 la open dar nu pot fi toate perfecte intotdeauna...in rest va multumim k ati fost prezenti!!!si speram k si la anul va fi un concurs la care veti veni cu drag.

Link spre comentariu

semaca ... tu ce ai facut la general ? :)

daca e vorba de "in general"...am facut foarte bine...m-am simtit bine!

daca e vorba la general...locul 7...

sau,... poate nem tudom eu intrebarea???!!!!

Membru Club T44

Link spre comentariu

trebuie sa-i mentionez pe cei doi offroaderi clujeni...cei doi pur sange ardelenesc :ha: :ha: :ha: ...Kamal si Mahmoud (cred....) care au fost dementiali ( in afara accentului specific ) cu Patrolul mare si alb!!! In ambele zile de concurs au prestat un travaliu impresionant intru respectarea roadbookului....ne-am intersectat cu ei tot timpul...din dreapta...din stanga...fata, spate...apareau de unde te asteptai mai putin si, daca-i lasai, o luau fix pe unde nici nu gandeai :ha: :ha: :ha: ciudat dar, recuperau monumentala balaureala cu...schpanul impresionant!!! le multumim pe aceasta cale ca, atunci cand am avut nevoie de sprijin, au venit sa ne ajute !

Membru Club T44

Link spre comentariu

Au fost sarea si piperul...Si la trial au facut treaba buna prima tura... :h5

Am foto cu trolierea din piriu :h5 Le caut si le postez...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Reflexul :ha: :ha:

Oricum SEMACA a facut deliciul spectatorilor la faza de la final...

:1 Semaca

Link spre comentariu

asfalt ... cred ca am stat la un moment dat unul langa altul la pozat si nu stiam asta

Tot ce este posibil :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare