Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Aceasta masina va fi taiata! Ma intereseaza cine sa baga la asa ceva, costuri si perioada de realizare! http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/IMG_6911.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! daca tot o tai, vinzi scaunele spate? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Da! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Aceasta masina va fi taiata! Ma intereseaza cine sa baga la asa ceva, costuri si perioada de realizare! Te a luat flama taiatului si pe tine? Da-o mai bine si aducem una de la fratii insulari si o tai cum vrei. Sau ai dat de vreo mina de aur, put cu petrol si nu stii ce sa faci cu verzisorii Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu-mi place sa merg pe "junghiuri" (no offence). Sunt prea batran pt a sta cu mainile in masina 24/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Bullbare, ce-ti veni sa tai masina? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu e pacat de ea? Intreb si eu, mai bine nu iei alta de afara, mai veche eventual, si o tai cum vrei...? Cum vrei s-o faci? Gen pick-up? Consolele taiate de tot? Sau vrei sa tai si sasiul? (desi mi se pare ca ampatamentul e bun cum e). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! marunt,marunt,marunt hirar sa hie de hier :ha: :ha: :ha: vezi ca la brasov e un chirurg bun:Dan Bucuras 0720961501 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up Cu ce te-ar putea ajuta asta? Mai mult de de 50 kg nu scazi la greutate ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Bullbare, ce-ti veni sa tai masina? :grin: Motive; 1. e prea grea! 2. nu pot sa-i pun protectii exterioare, asa ca ii voi pune interioare sub forma de bari - pick-up 3. o deschid sa ma pot bucura de natura 4. n-am nevoie de 4 locuri si oricum este inutila asa fiind la 2 usi 5. este o masina dupa 2000, de aceea merita sa fie transformata sa merg si pe drum cu ea deschisa (no offence pt masinile mai vechi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up Cu ce te-ar putea ajuta asta? Mai mult de de 50 kg nu scazi la greutate ... :grin: Ai sa vezi tu de ce o tai! :grin: Aici nu e vorba de bani. Stiu cum ganditi: e masina scumpa si nu merita sa o tai, ei bine...eu nu am notiunea banului. :ha: Pt mine conteaza sa fac exact cum ma simt bine....si imi da Cel de Sus suficient cat sa zambesc mereu! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! parerea mea: mareste-i ampatamentul = muta puntea fata mai in fata si cea spate mai in spate schimba-i si bratele cu ocazia asta cu unele HD taie si din aripi pentru 35 sau > Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! mai bine o vinzi si cumperi o masina adevarata :h5 :h5 TOYOTA :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Multumesc de sfaturi! Acum....e vreun service care se baga la asa ceva? costuri? timp? hai...ceva concret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Bullbare eu gandesc asa: esti prietenul meu (nostru) si e pacat sa investesti intr-o masina care oricum merge bine! Nu are rost sa faci o masina decapotabila ptr 3 luni pe an ...nu se justifica investitia! Nu are rost sa usurezi masina de 50 kg prin taierea plafonului! Este indeajuns sa inlaturi barile fata-spate si roofrackul ...asa ai scapat de minim 100kg! Vrei o masina decapotabila iei un samurai sau un LJ cu hardtop ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Petre eu nu te-am sfatuit...eu ti-am dat un nr de tel :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu vreau sa o tai dupa modelul de extrem offroad! Scap si de bari si de spate,pun doua roll cage-uri si apoi o prelata iar podeaua cu tabla. Intrebarea este: trec de RAR cu ea taiata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Faci o recarosare ptr utilitara. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! In teorie daca modificarile sunt facut de un service autorizat sa faca asa ceva, ei o omologheaza. Artizanal nu cred ca se omologheaza modificari de structura. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Faci o recarosare ptr utilitara. Recarosarea reprezinta schimbarea unei caroserii cu alta. (cu acte). Eu stiu ca la modificari se fac reomologari. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! mai in gluma, mai in serios, fa-i recarosare cu o coaja de frontera sport...aia-i decapotabila si am inteles ca avusi. da si eu zic la fel: n-o taia, e pacat de masina. :h5 cu cat te costa toata smecheria iti iei o vevrita decapotabila si ai parte de destul aer naturel. sau chiar un wrangler...da ala trebe musai cu optiuni blonde. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! te-ai uitat in topicul meu si ce ai zis : o tai sa-mi bag ..... scrie clar acolo : NU INCERCATI ASA CEVA ACASA !!! :ha: :ha: :ha: viewtopic.php?f=11&t=8038&start=15 SCRIE PE AICI PE UNDEVA ... .............................................. asta daca te referi la masina .... iar daca o vrei mai scurta ... baiatul lui DR.Ciomu spala masina la mine ... pot pune o pila ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Petre, eu zic ca ti-a placut cam mult Mitsubishi lui Adi si vrei si tu la Patrol Dar Mitsu e Mitsu nu Patrol Te facem noi sa te razgandesti :twisted: :twisted: :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: O TAI! Nu o tai pt extrem. O tai pt fite! Sa merg pe Dorobanti, asa ca am nevoie de meseriasi, nu de flexu' fara minte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate