Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O TAI!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O TAI!

Aceasta masina va fi taiata! Ma intereseaza cine sa baga la asa ceva, costuri si perioada de realizare!

Te a luat flama taiatului si pe tine?

Da-o mai bine si aducem una de la fratii insulari si o tai cum vrei.

Sau ai dat de vreo mina de aur, put cu petrol si nu stii ce sa faci cu verzisorii

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e pacat de ea? Intreb si eu, mai bine nu iei alta de afara, mai veche eventual, si o tai cum vrei...?

Cum vrei s-o faci? Gen pick-up? Consolele taiate de tot? Sau vrei sa tai si sasiul? (desi mi se pare ca ampatamentul e bun cum e).

Link spre comentariu

Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up

Cu ce te-ar putea ajuta asta? Mai mult de de 50 kg nu scazi la greutate ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bullbare, ce-ti veni sa tai masina? :grin:

Motive;

1. e prea grea!

2. nu pot sa-i pun protectii exterioare, asa ca ii voi pune interioare sub forma de bari - pick-up

3. o deschid sa ma pot bucura de natura

4. n-am nevoie de 4 locuri si oricum este inutila asa fiind la 2 usi

5. este o masina dupa 2000, de aceea merita sa fie transformata sa merg si pe drum cu ea deschisa (no offence pt masinile mai vechi)

Link spre comentariu

Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up

Cu ce te-ar putea ajuta asta? Mai mult de de 50 kg nu scazi la greutate ... :grin:

Ai sa vezi tu de ce o tai! :grin:

Aici nu e vorba de bani. Stiu cum ganditi: e masina scumpa si nu merita sa o tai, ei bine...eu nu am notiunea banului. :ha: Pt mine conteaza sa fac exact cum ma simt bine....si imi da Cel de Sus suficient cat sa zambesc mereu! :ypu

Link spre comentariu

Bullbare eu gandesc asa: esti prietenul meu (nostru) si e pacat sa investesti intr-o masina care oricum merge bine! Nu are rost sa faci o masina decapotabila ptr 3 luni pe an ...nu se justifica investitia! Nu are rost sa usurezi masina de 50 kg prin taierea plafonului! Este indeajuns sa inlaturi barile fata-spate si roofrackul ...asa ai scapat de minim 100kg! Vrei o masina decapotabila iei un samurai sau un LJ cu hardtop ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In teorie daca modificarile sunt facut de un service autorizat sa faca asa ceva, ei o omologheaza.

Artizanal nu cred ca se omologheaza modificari de structura.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Faci o recarosare ptr utilitara.

Recarosarea reprezinta schimbarea unei caroserii cu alta. (cu acte). Eu stiu ca la modificari se fac reomologari.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

mai in gluma, mai in serios, fa-i recarosare cu o coaja de frontera sport...aia-i decapotabila si am inteles ca avusi.

da si eu zic la fel: n-o taia, e pacat de masina.

:h5 cu cat te costa toata smecheria iti iei o vevrita decapotabila si ai parte de destul aer naturel. sau chiar un wrangler...da ala trebe musai cu optiuni blonde. :grin:

Link spre comentariu

te-ai uitat in topicul meu si ce ai zis : o tai sa-mi bag .....

scrie clar acolo : NU INCERCATI ASA CEVA ACASA !!! :ha: :ha: :ha:

viewtopic.php?f=11&t=8038&start=15 SCRIE PE AICI PE UNDEVA ...

..............................................

asta daca te referi la masina .... iar daca o vrei mai scurta ... baiatul lui DR.Ciomu spala masina la mine ... pot pune o pila ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare