Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: O TAI! Dupa cum ati putut intui, dupa Cupa kamikaze, Animalul a intrat in modificari si reparatii. Am scos bara fata, bara spate, multat troliul mai sus si mai in spate....Bun! Daca pe fata am solutia de mai jos, pe spate am nevoie de acel sistem de "bara-n bara" care sa se invarta cand atinge terenul. Are cineva schitele? Sau ideea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: O TAI! Pe spate arata asa! (asta e a lui GPScu) Chestia cu rulmenti la capete nu prea mi se pare rentabila in teren din cauza de namol, mizerie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: O TAI! Dupa cum ati putut intui, dupa Cupa kamikaze, Animalul a intrat in modificari si reparatii. Am scos bara fata, bara spate, multat troliul mai sus si mai in spate....Bun! Daca pe fata am solutia de mai jos, pe spate am nevoie de acel sistem de "bara-n bara" care sa se invarta cand atinge terenul. Are cineva schitele? Sau ideea? da, am eu la Wrangler daca nu ai uitat ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: O TAI! Petre prima este super ok pt ca protejeaza bine si troliul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: O TAI! Petre prima este super ok pt ca protejeaza bine si troliul Ideea este sa nu protejez troliul! Daca il protejezi, nu il poti curata! Nu il cureti....basta! Deci vreau sa-l las cat mai expus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Prima etapa: taierea si indoirea tevii! Bara nu ramane asa, vine un pic mai in spre masina si mai sus, fara luft-urile alea, dar aceasta este ideea. Acum problemele sunt asa: numarul de inmatriculare si proiectoarele! Unde kil pe varza le pun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Unghiul de atac e mult mai bun, la capitolula aspect, bara va fi neagra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! misto ,Petre vezi sa nu blochezi accesul la comanda manetei troliu :x ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Cu ce si in ce fel acopar aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! tabla de 3 mm sudata la mijlocul tevilor ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! pai de ce sa acoperi??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! pai de ce sa acoperi??? Pt ca in partea cealalta, la vedere, este radiatorul de ulei! o creanga mica......pufff Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! nu se poate reloca? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! nu se poate reloca? Nu! Ori pun plasa...ori tabla....sa vedem cum da pe masina....intai sa fixam definitiv bara, ca era pusa in "soricei". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! E chiar reusita ....sunt curios cat va cantarii la final :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! E chiar reusita ....sunt curios cat va cantarii la final :h5 Pai bara fata este la final, trebuie doar montata:15 kg! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Cu ce si in ce fel acopar aici? In locasele acelea ce vrei sa le acoperi baga proiectoarele, iar in jurul lor tabla de 3mm astfel scapi si de putina greutate. Pentru numar: clipsuri de plastic pt tevile de la incalzirea centrala(marimea care iti trebuie) si adaptate la suportul de numar i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Proiectoarele puse acolo nu-mi folosesc la nimic. Mai mult, sunt d'alea mari, profesioniste, nici nu intra si le si sparg repede. Cu proiectoarele am o MARE PROBLEMA! :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! vinde-le si ia altele :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! nu te mai stresa cu proiectoarele ... renuntza .... daca o fi sa ai loc vreodata pui daca nu nu .... ia in calcul si dispersoarele mici dreptunghiulare .... sunt f eficiente .... si ocupa f putin loc ... ( BULL-BAR era UNUL .... !!!! acum esti unul din miile de Petre .... :P ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! nu te mai stresa cu proiectoarele ... renuntza .... daca o fi sa ai loc vreodata pui daca nu nu .... ia in calcul si dispersoarele mici dreptunghiulare .... sunt f eficiente .... si ocupa f putin loc ... ( BULL-BAR era UNUL .... !!!! acum esti unul din miile de Petre .... :P ) Pai cred c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! nu te mai stresa cu proiectoarele ... renuntza .... daca o fi sa ai loc vreodata pui daca nu nu .... ia in calcul si dispersoarele mici dreptunghiulare .... sunt f eficiente .... si ocupa f putin loc ... ( BULL-BAR era UNUL .... !!!! acum esti unul din miile de Petre .... :P ) Pai cred c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu Man ce`ti veni .... get back to normal life :banana ... BULLBAR rullzzz :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: O TAI! Pai c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu In una din pozele postate de tine proiectoarele sunt montate pe bara chiar in dreptul grilei.De ce nu le montezi acolo? Crezi ca influenteaza racirea? da! de asta mi-e teama, mai ales ca-s foarte aproape. Bara acum nu e fixata, cand va fi .... va fi mult mai aproape de grila! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: O TAI! incearca sa vezi cum ar da cu un adaos de teava pe bara ceva de genul lui tractozaur teava pusa n unghi si atunci s-ar putea ca proiectoarele sa intre acolo si sa fie si protejate depinde cum da pe y61 si cum iti place :h5 bull bar au toti copii sau originale dar cu toate astea,ptr mine tot BULLBAR ramai Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: O TAI! A iesit asa! http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/10112009147.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate