nissan4x4 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: O TAI! hmmm, troliu acela nu e cam jos pozitionat? Te penalizeaza puternic la unghiul de atac al masinii, si cum stiu ca matali esti cam extremist, ma gandesc ca nu dureaza mult pana-l spargi la dantura pe musiu Warn ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: O TAI! A iesit cumva intr-un fel....teava e putin subtire in comparatie cu volumul masini....troliul se putea monta putin mai sus, iar bara nu e lucrata simetric. Pt un nissan e bun si asa..... :uameni Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: O TAI! hmmm, troliu acela nu e cam jos pozitionat? Te penalizeaza puternic la unghiul de atac al masinii, si cum stiu ca matali esti cam extremist, ma gandesc ca nu dureaza mult pana-l spargi la dantura pe musiu Warn Asa mi se pare si mie,dar mai mult ca sigur este doar efectul dat de poza care este facuta de sus si de aproape.pe seama ca era in garaj si nu avea loc sa se dea mai in spate. nu cred ca e un efect foto, de la tijele superioare ale troliului marginea de jos a mastii de radiator sunt cel putin 100mm irositi. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: O TAI! La un moment dat Petre era preocupat de racirea motorului, cred ca pozitionarea troliului e la limita inferioara a ventilatorului. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: O TAI! Sincer...nu stiu ce sa zic de pozitionarea troliului. Practic ar trebui sa fie la aceeasi inaltime fata de sasiu ca si inainte, doar un pic mai in spate, adica spre radiator. Spun asta pt ca placa de troliu a fost pusa EXACT in aceeasi pozitie pe sasiu, ca si data trecuta...adica nu poate fi mai jos! Sau poate? Cum pana mea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: O TAI! nu cred ca este mai jos ca inainte, dar cu siguranta putea fi mai sus!!! Ma rog, sunt simple sugestii, nu le baga in seama daca consideri ca nu este necesar! Sucess(uri) ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: O TAI! nu cred ca este mai jos ca inainte, dar cu siguranta putea fi mai sus!!! Ma rog, sunt simple sugestii, nu le baga in seama daca consideri ca nu este necesar! Sucess(uri) ! Nu sepune problema sanu le iau in considerare, ci doar ma intrebam CUM ar putea fi pozitionat mai sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: O TAI! Am facut comparatie cu masina MPS-ului! El are amortizoare noi OME HD, eu vechi de 4 ani OME medium!Mie mi se pare mai inalta a lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: O TAI! Intradevar e mai inalta Petre , dar tu ai un unghi de atac mai bun Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: O TAI! Se poate inchide topicul! Nu mai e nimic de taiat! Multumesc! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: O TAI! .... :banana ..de o camdata ... :p ... Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: O TAI! .... :banana ..de o camdata ... :p ... Adica tre` sa intelegem ca tu ai cumparat-?... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: O TAI! .... :banana ..de o camdata ... :p ... Adica tre` sa intelegem ca tu ai cumparat-?... No bre,altcineva se va bucura de investitiile facute la acest y61...eu din pacate ,momentan nu mi-as permite nici macar la superpretul(cred ca cel mai ieftin din europa continentala) cerut ..:(...remarca mea,era cu adresa pt d-l petre exclusiv:D Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate