Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O TAI!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O TAI!

fi atent aicea.... daca esti baiat istet iti faci un PATROLO-WRANGLER :ha:

acum vorbin serios, azi char m-am uitat la una ca a ta parcata langa un Wrangler JK (modelu nou)...

se poate taia si face decapotabila, tinand cont de dimensiunile de la JK, si poti sa-i adaptezi usor in cazu asta Softopul de JK sau chiar Bikini-ul di deck coverul..... ai cateva poze ca sa intelegi despre ce e vb la deck cover...

De ce? ... deoarece ca dimensiuni laterale este similara cu JK-ul si un mester bun ti-o poate taia pe cotele de JK...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu o tai pt extrem. O tai pt fite! Sa merg pe Dorobanti, asa ca am nevoie de meseriasi, nu de flexu' fara minte!

Mare Shef, scuza-mi parerea de profan, dar...imi permit sa mi-o exprim totusi, punctual:

1. Patrol nu o sa fie niciodata masina de fite pentru altii, ci numai pentru tine...Pe Dorobanti nu da bine niciodata, decat daca ai suflet de artist si ochi de baba cu cataracta.

2. Meseriasi ar fi o gramada, dar sunt genul "Flex fara minte"...adica or sa-ti taie masina exact cum specifici tu ca NU VREI ( "Nu o tai pentru extrem").

3. Sfat : daca vrei masina dupa 2000 de fite, o sa fii "ca altii de pe Dorobanti". Ia-ti un Rolls Royce Corniche Convertible, daca tii sa epatezi si zici ca banii nu conteaza...

In concluzie...parerea mea (stiu ca nu conteaza :wink: ) e sa lasi masina asa.

Daca tii insa sa o tai, iti urez spor si...sa te bucuri de ea!

Link spre comentariu

tai-0 frate... hai sa facem o brigada frumoasa ...

un geam lateral spate i-ti ia redscorpion ..... i-i lipseste unul .... ( ar putea sa le ia pe ambele ...preventiv ... :ha: )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Aceasta masina va fi taiata! Ma intereseaza cine sa baga la asa ceva, costuri si perioada de realizare!

http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/IMG_6911.jpg

cam o juma' de ora cu autogenul..... :ha: :ha: :ha: si gata si costuri o bere :ha: :ha: :ha:

e pacat de ea....dar cind facem noi ceva rational??? :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Hai sa te pun pe ganduri oleaca ...ai vazut vreodata vreun Y61 taiat sa vezi cum arata? :grin: Parerea mea si a prietenilor o stii ...faci cum crezi si cum iti e bine, dar gandeste-o de doua ori inainte ...ca s-ar putea sa-ti para rau dupa aia (ea)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Auzi breeee , cum ziceai la batranete , o luam razna !

Eu zic sa astepti acel moment in care o pui cu CRACI IN SUS , atunci nu iti m-ai pare rau ,esti nevoit sa o vezi fara platfon :h5 atunci decizi .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Tudor (Traco) sau Luigi (nissan4x4) au experienta maxima in astfel de lucruri, adica au multe acareturi taiate la activ... :h5

In schimb, cred ca in timp, un an, doi, vor fi mari probleme cu masini modificate super extrem, in sensul ca or sa fie din ce in ce mai putine statii ITP, sau oameni de la RAR care or sa-si riste job-ul ca sa faca o mica spaga cu masina ta care nu va mai fi nici pe departe conform standardelor... Gandeste-te bine ca odata taiata, nu mai ai cum sa o faci la loc :grin: , oricum in cel mai rau caz, o sa poti sa te deplasezi pe strada cu ea numai pe platforma... :ha:

Iti urez succes in continuare orice i-ai face! :grin: :h5

Link spre comentariu

Tudor (Traco) sau Luigi (nissan4x4) au experienta maxima in astfel de lucruri, adica au multe acareturi taiate la activ... :h5

In schimb, cred ca in timp, un an, doi, vor fi mari probleme cu masini modificate super extrem, in sensul ca or sa fie din ce in ce mai putine statii ITP, sau oameni de la RAR care or sa-si riste job-ul ca sa faca o mica spaga cu masina ta care nu va mai fi nici pe departe conform standardelor... Gandeste-te bine ca odata taiata, nu mai ai cum sa o faci la loc :grin: , oricum in cel mai rau caz, o sa poti sa te deplasezi pe strada cu ea numai pe platforma... :ha:

Iti urez succes in continuare orice i-ai face! :grin: :h5

Cristi, nu pre are legatura nici taiatu si nici modificatu cu statiile RAR si ITP, uite-te in Austria sau in Germania si gasesti masini gramada modificate de OffRoad cu inspectia la zi si apte sa circule pe drumuri publice, eu am fost cu a mea la RAR sa imi treaca in carte modificatile, si nu am avut nici o problema, chiar mi-a spus omul ca au un lot de masini pentru petrom la care le schimba cartile caci sunt inaltate si preparate de teren ( erau LC-uri noi, modificate in Austria )...

toata smecheria e sa o faci ca la carte sau de un service specializat... si atunci e OK.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vinde-o si ia un Y60 si taie-l ca ala chiar arata bine taiat si face si treaba buna in teren, daca gasesti un motor in mintile lui.

Bafta indiferent de hotararea pe care o vei lua.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Daca NU o tai: -o sa ai o masina deosebita pentru strada si pentru teren

-o sa poti sa o folosesti pe drumurile publice mult si bine fara nici o problema

-o sa arate mult mai bine (de fitze)

Daca o tai: -nu o sa fie de fitze o sa fie un kitch pentru ca o sa iasa prost fiindca nimeni nu se va ocupa de ea asa cum tebuie

-la fiecare ploaie iti va ploua in e fiindca nu exista soft top pentru Y61 iar ce vei face custom nu va fi perfect

-nu ai sa poti sa o mai folosesti mult timp legal pe drumurile publice

-...

Eu totus sper sanu o tai fiindca ai o masina deosebita si frumoasa si foarte buna!

Numai bine! :h5

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Tai-o Petre,

adevarul ca a venit timpul sa-ti mai schimbi si tu masina. :h5

Sa-ti iei alta ca asta o fi obosit :wink:

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Lipovene ce e? Deja te incearca asa un sentiment (te ia cu frisoane) ca iarna e aproape? :ha: Mai e bre pana la iarna ...sa tot fie vreo 3-4 luni ... 1 luna dureaza pana se decide, inca una pana o ciomuieste ...Octombrie o sa fie ploios ...si iacata vine noiembrie-decembrie ... sezon beton sa te dai cu masina decapotata ... :ha: Deja mi-l vad pe amicul Bullbar cu o canadiana daia cu guler de blana si cu mucii inghetati la nas facand offroad napraznic... :ha: :ha: Cum e el maruntel ...ori o sa ajunga sa-ti caute copiloti sa se incalzeasca ... ori o da pe dubla alimentare ...baga motorina la rezervoru, baga si una bucata unchiul Jack la ramazan! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare