Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O TAI!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O TAI!

bai sa m0ara cici aia a ta daca nu zici bine.

ce e aia ca e prea n0ua , ca nu merita, ba ca 0 sa-ti para rau....

eu zic ca daca asa se simte curu tau bine pa d0r0banti taie-0 , da-0 dreacu de masina... :ha:

pai nu ?

si pana la urma parca intrebai unde sa 0 tai, nu DACA sa 0 tai, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut....scuze ca ma bag in seama dar voi chiar nu intelegeti....eu va cred ca va e prieten dat omu a int cam asa...stiti pe cineva care sami taie masina......si voi ati inceput nu o taia nu o taia......nu cred cai va parea rau.....cand se va plictisi o va face de extrem....toata lumea iati y60 iati toyo......e super tare bulbar masina....si din partea mea.....TAIO.......o sa iasa mega jmecher.... :h5 :h5

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

salut....scuze ca ma bag in seama dar voi chiar nu intelegeti....eu va cred ca va e prieten dat omu a int cam asa...stiti pe cineva care sami taie masina......si voi ati inceput nu o taia nu o taia......nu cred cai va parea rau.....cand se va plictisi o va face de extrem....toata lumea iati y60 iati toyo......e super tare bulbar masina....si din partea mea.....TAIO.......o sa iasa mega jmecher.... :h5 :h5

Exactamente! :h5

P.S. Numai ca trebuie sa gasesc si pe cineva sa faca treaba asta! :app

Si pentru ca totul sa fie clar, iata conditiile:

- se taie in asa fel incat partea taiata de sus sa se poata monta la loc prin orice fel de prindere (asta pt ca nicio autoritate sa nu spuna ca nu am "hard top" :ha: )

-cerinta asta seamana cu reatasarea penisului taiat de nevasta al americanului aluia...Bobitt

- interiorul se va adapta in asa fel incat sa se armonizeze cu lucrarea (in sensul imbinarii si a aspectului)

-se poate lipi pe plafon o patura cu prenandez ca sa imite originalul

-plata se va face la final

-foarte tare, si daca dai peste unii care dupa ce te vaduveste de plafon iti zice "sari cu banu" , ce-o sa faci? iti spun eu, o sa intrebi "cat de sus trebuie sa sar?"

- vreau factura si garantie 6 luni ca nu ploua inauntru

-si 5 ani .....daca nu ploua afara! Pai cumperi Pathfinder nou si curge pe la trapa si matali ai pretentia de a nu vedea picatura inauntru dupa ce ai taiat masina?

- timpul de executie sa nu fie mai mare de o saptamana de la data intrarii masinii in garaj

-pai o sapta mana e mult, taiatul dureaza max 2 ore, cu tot cu pauza de tzigare

-plata se face in cont, nu cash!

-bineintzeles, de obicei dureaza maimult transferul de bani decat modificatul masinii

N.B. Angajamentul si ofertele de contract pe P.M. sau la telefon.

Pentru a nu mai exista discutii, topic inchis!

boierule, e tehnica de bugetari aicea, adica cand nu vrei sa dai /faci ceva, te pui pe licitatie cu un caiet de sarcini imposibil de realizat, asa ca sa te justifici ca....."io am vrut dom'le da nu s-a bagat nimenea!!!"

-NISSAN4x4

Link spre comentariu

Topic deschis la cererea telespectatorilor :ha: :ha:

nea Luigi, lasa criteriile cu rosu! :ha: Esti in stare sa-mi faci "hard top" cu inchidere pe cleme (cum este la JK)? Da sau nu? Zi zici la baieti sa vedem filmul! :x

P.S. Cu autoritatile ma descurc eu, ca-s jmeker...si invatat!

Link spre comentariu

musiu bullbar...daca iti "arde"de Patrol de sa-ti dea lacrimile cand te uiti la el...e...

uite o idee!

ia-ti un y 60 lung(eventual lovit,sa nu te doara inima ca il tai)...sau da-l la schimb cu al tau... :grin: :grin: :grin:

si iese cam asa...

la cabinetul estetic din Aleea Alesd nr.2 Bucuresti.

cascaval pentru operatie ... pe la 1800-2000...poate mai ieftin...

:uameni intelegi apropoul?? :h5

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

spal-o ... duo in garaj ...cumpara una de la fratiorii din germania .... trece-o pe la fratiorii din bulgaria ... si gata ...

iote una pe placul meu .... si asa o sa ai una de vara si una de iarna :D

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1

Mahindra de 64 de cai putere? Ce masina e aia? Motocicleta mea are mai multi cai. :grin:

Link spre comentariu

am dat la search-uri ...... pe cam toate motoarele de cautare celebre ...... si nimic ...... se pare ca pe planeta pamanat nu exista vreun y61 taiat ...!!!!

...asa ca daca o tai poate te baga astia in 'cartea recordurilor' .... :happy

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Astea "taiate" sunt ute-uri din australia, facute asa din fabrica. Spatele se demonteaza usor si se construieste asa ceva :grin: Intr-adevar, si asta e cu ampatament lung.

http://www.4wdlinks.com.au/gallery/bigredgu

Asa ceva iti trebuie :grin: :sm

http://www.offroadimages.com.au/4x4even ... 626&page=1

Link spre comentariu

Vizitator Terra

spal-o ... duo in garaj ...cumpara una de la fratiorii din germania .... trece-o pe la fratiorii din bulgaria ... si gata ...

iote una pe placul meu .... si asa o sa ai una de vara si una de iarna :D

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1

Mahindra de 64 de cai putere? Ce masina e aia? Motocicleta mea are mai multi cai. :grin:

sefu !!!... nu dau sfaturi pt cu nu am pricepere .... era o referire la situatie si nu la patrucicleta aia :D

Link spre comentariu

Bullbare nu esti singurul cu idei dintr-astea.

Uite o Toyota taiata, facuta pick-up, dar cabina si partea din spate era toata lucrata in fibra de sticla.

Oricum eu cred ca te-ai hotarat dupa ce te-ai intersectat cu IMS-ul din foto de mai jos, acu vreo luna pe Bucurestii Noi. Asa-i?

Si eu zic sa o tai, ca senzatie ca-ntr-o decapotata cu roti pe 35' mai rar!!! Si vorba lui Lucian, decapotabila sa fie ca terase sunt destule!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

una care nu arata rau...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare