nissan4x4 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: O TAI! Nu tai din sasiu. Doar caroseria. Da...un fel de pick-up n-ai curaj ............ :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: O TAI! bai sa m0ara cici aia a ta daca nu zici bine. ce e aia ca e prea n0ua , ca nu merita, ba ca 0 sa-ti para rau.... eu zic ca daca asa se simte curu tau bine pa d0r0banti taie-0 , da-0 dreacu de masina... :ha: pai nu ? si pana la urma parca intrebai unde sa 0 tai, nu DACA sa 0 tai, nu? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: O TAI! mai bine o vara vultur decat 10 ierni ....gugustiuc .... :ha: :ha: :ha: tai-o ...!!!!!!!!!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: O TAI! salut....scuze ca ma bag in seama dar voi chiar nu intelegeti....eu va cred ca va e prieten dat omu a int cam asa...stiti pe cineva care sami taie masina......si voi ati inceput nu o taia nu o taia......nu cred cai va parea rau.....cand se va plictisi o va face de extrem....toata lumea iati y60 iati toyo......e super tare bulbar masina....si din partea mea.....TAIO.......o sa iasa mega jmecher.... :h5 :h5 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: O TAI! salut....scuze ca ma bag in seama dar voi chiar nu intelegeti....eu va cred ca va e prieten dat omu a int cam asa...stiti pe cineva care sami taie masina......si voi ati inceput nu o taia nu o taia......nu cred cai va parea rau.....cand se va plictisi o va face de extrem....toata lumea iati y60 iati toyo......e super tare bulbar masina....si din partea mea.....TAIO.......o sa iasa mega jmecher.... :h5 :h5 Exactamente! :h5 P.S. Numai ca trebuie sa gasesc si pe cineva sa faca treaba asta! :app Si pentru ca totul sa fie clar, iata conditiile: - se taie in asa fel incat partea taiata de sus sa se poata monta la loc prin orice fel de prindere (asta pt ca nicio autoritate sa nu spuna ca nu am "hard top" :ha: ) -cerinta asta seamana cu reatasarea penisului taiat de nevasta al americanului aluia...Bobitt - interiorul se va adapta in asa fel incat sa se armonizeze cu lucrarea (in sensul imbinarii si a aspectului) -se poate lipi pe plafon o patura cu prenandez ca sa imite originalul -plata se va face la final -foarte tare, si daca dai peste unii care dupa ce te vaduveste de plafon iti zice "sari cu banu" , ce-o sa faci? iti spun eu, o sa intrebi "cat de sus trebuie sa sar?" - vreau factura si garantie 6 luni ca nu ploua inauntru -si 5 ani .....daca nu ploua afara! Pai cumperi Pathfinder nou si curge pe la trapa si matali ai pretentia de a nu vedea picatura inauntru dupa ce ai taiat masina? - timpul de executie sa nu fie mai mare de o saptamana de la data intrarii masinii in garaj -pai o sapta mana e mult, taiatul dureaza max 2 ore, cu tot cu pauza de tzigare -plata se face in cont, nu cash! -bineintzeles, de obicei dureaza maimult transferul de bani decat modificatul masinii N.B. Angajamentul si ofertele de contract pe P.M. sau la telefon. Pentru a nu mai exista discutii, topic inchis! boierule, e tehnica de bugetari aicea, adica cand nu vrei sa dai /faci ceva, te pui pe licitatie cu un caiet de sarcini imposibil de realizat, asa ca sa te justifici ca....."io am vrut dom'le da nu s-a bagat nimenea!!!" -NISSAN4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! Topic deschis la cererea telespectatorilor :ha: :ha: nea Luigi, lasa criteriile cu rosu! :ha: Esti in stare sa-mi faci "hard top" cu inchidere pe cleme (cum este la JK)? Da sau nu? Zi zici la baieti sa vedem filmul! :x P.S. Cu autoritatile ma descurc eu, ca-s jmeker...si invatat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! hai de cu seara pe la 2-3 ...4 terase ..... cu a mea decapotabila .... sa vedem daca te aranjeaza .... daca faci cinste te las sa o conduci ... slp cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! bullbar ...............sa vii sa-ti iau masurile la coparsheu ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! musiu bullbar...daca iti "arde"de Patrol de sa-ti dea lacrimile cand te uiti la el...e... uite o idee! ia-ti un y 60 lung(eventual lovit,sa nu te doara inima ca il tai)...sau da-l la schimb cu al tau... :grin: :grin: :grin: si iese cam asa... la cabinetul estetic din Aleea Alesd nr.2 Bucuresti. cascaval pentru operatie ... pe la 1800-2000...poate mai ieftin... :uameni intelegi apropoul?? :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! http://i415.photobucket.com/albums/pp23 ... CF1997.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1997.jpg asa ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: O TAI! asa ...???? Lasa-l bre nu-i mai rasuci cutitu`n rana ca de la asta a ta i se trage, zic eu, cu taiatul asta ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! spal-o ... duo in garaj ...cumpara una de la fratiorii din germania .... trece-o pe la fratiorii din bulgaria ... si gata ... iote una pe placul meu .... si asa o sa ai una de vara si una de iarna :D http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! spal-o ... duo in garaj ...cumpara una de la fratiorii din germania .... trece-o pe la fratiorii din bulgaria ... si gata ... iote una pe placul meu .... si asa o sa ai una de vara si una de iarna :D http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1 Mahindra de 64 de cai putere? Ce masina e aia? Motocicleta mea are mai multi cai. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! am dat la search-uri ...... pe cam toate motoarele de cautare celebre ...... si nimic ...... se pare ca pe planeta pamanat nu exista vreun y61 taiat ...!!!! ...asa ca daca o tai poate te baga astia in 'cartea recordurilor' .... :happy cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! Insemneaza ca eu am avut dioptria mai buna! :ha: :F consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! nu e ce trebuie ... treb y61 scurt .... din astea chiar nu am gasit nici macar una ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: O TAI! Astea "taiate" sunt ute-uri din australia, facute asa din fabrica. Spatele se demonteaza usor si se construieste asa ceva :grin: Intr-adevar, si asta e cu ampatament lung. http://www.4wdlinks.com.au/gallery/bigredgu Asa ceva iti trebuie :grin: http://www.offroadimages.com.au/4x4even ... 626&page=1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: O TAI! spal-o ... duo in garaj ...cumpara una de la fratiorii din germania .... trece-o pe la fratiorii din bulgaria ... si gata ... iote una pe placul meu .... si asa o sa ai una de vara si una de iarna :D http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1 Mahindra de 64 de cai putere? Ce masina e aia? Motocicleta mea are mai multi cai. :grin: sefu !!!... nu dau sfaturi pt cu nu am pricepere .... era o referire la situatie si nu la patrucicleta aia :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: O TAI! Bullbare nu esti singurul cu idei dintr-astea. Uite o Toyota taiata, facuta pick-up, dar cabina si partea din spate era toata lucrata in fibra de sticla. Oricum eu cred ca te-ai hotarat dupa ce te-ai intersectat cu IMS-ul din foto de mai jos, acu vreo luna pe Bucurestii Noi. Asa-i? Si eu zic sa o tai, ca senzatie ca-ntr-o decapotata cu roti pe 35' mai rar!!! Si vorba lui Lucian, decapotabila sa fie ca terase sunt destule! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: O TAI! Olecuta de rabdare ca face domn' inginer planul de taiere. Am discutat de fibra...dar nu-s de acord. Acum sa vedem ce iese din planul de bataie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: O TAI! Haidiiiii bre no mai tai odata ca am nevoie de geamul ala.................. :ha: :ha: :ha: :B :B "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: O TAI! ce-i cu el .... o fi stat in masina cand sa taiat ...????? :banana :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: O TAI! ....Si cu geamul lui RedScorpion cum ramane? :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: O TAI! geamul se spala... nu ramane patat de sange ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: O TAI! una care nu arata rau... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate